Zar mora baš ovako.

• Začetnik teme Začetnik teme goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

goxy

Zaslužan član
Poruka
105.785
Upravo se vratih iz poreskog ''odjela'' u opĆini...:think:
Da li i vama stižu svi mogući dugovi od 100,200 dinara iz raznih kvartala i raznih godina:eek: kamatnom matematikom povećani na 1000,2000...:neutral:
Očigledno je da velikom broju ljudi stižu,jer je tamo frka i svađa...Naravno radi se o ljudima iz bivše srednje klase i siromašnima:neutral:
Svi se sećamo da je u vreme ''bivše''vlasti isto sirotinja dobijala po đepu,dok su se kriminalci i ''sivi'' bogataši šepurili.:neutral:
Slažem se da se svi dugovi moraju platiti,ali kamate majka mu stara:neutral:
Usred krize i nemaštine.Truli temelji.:neutral:

Da li i vama stižu svi mogući dugovi od 100,200 dinara iz raznih kvartala kamatnom matematikom povećani na 1000,2000...:neutral:
Očigledno je da velikom broju ljudi stižu,jer je tamo frka i svađa...Naravno radi se o ljudima iz bivše srednje klase i siromašnima:neutral:
Svi se sećamo da je u vreme ''bivše''vlasti isto sirotinja dobijala po đepu,dok su se kriminalci i ''sivi'' bogataši šepurili.:neutral:

To sluzbenici u opstinama i poreskim ustanovama spremaju sebi poklone za Bozic i Novu godinu...

Nista cudno....

Brale nemoj se zezaš krenuli su u žetvu:lol:
Mom ćaletu za stan od 30 kvm za prenos vlasništva sa majke na njega porez 1000 jura...To su naravno apsolutna prava,ne godišnji porez,ali je svejedno jako povećano u odnosu na protekle godine.

Da li i vama stižu svi mogući dugovi od 100,200 dinara iz raznih kvartala i raznih godina:eek: kamatnom matematikom povećani na 1000,2000...:neutral:

Ne secam se kad sam neki racun drzala u rukama...moj dragi brine o tome..ja ih ni ne pogledam...jedino me obavesti kad u necemu preteram:lol:
Koliko znam prosecna porodica na racune mesecno potrosi izmedju 15.000 - 20. 000?

Hm...Nejasno je i što godinu dele na 4 kvartala.Umesto da ti na kraju ili početku ispostave jasan račun...Mada kad pogledaš,uvek mogu da menjaju osnovicu u jednom kvartalu u odnosu na drugi.Kako im kad treba.

Back