Zaprositi decka?!

reci mu u kom smeru tvoje misli teq....jer mozhe se vrlo lako dogoditi da na kraju ispushish za tu porodicu o kojoj sanjash....nemo da ga prosish....al mu reci da ti je dosta tapkanja u mestu i da si za neke konretne pduhvate....naglasi da to nije nishta na dza bu....nego da ti o tome razmishljash....pa shta ti bude

Slazem se sa iluzionistom. Ti treba da gledas svoje potrebe, a ne da ga kuvas i muvas ne bi li te ozenio. Ti mu reci sta ti zelis i kako zamisljas svoj zivot, pa ako su vam ideje slicne onda mozete dalje. Sve ostalo je bezveze.

Moja drugarica ima slican problem, oni su zajedno vise od tri godine. Znam da ona zeli da se uda, ali oni ne pricaju o tome. Meni je nelagodno vec i pricati o braku uopste pred njom, jer znam da to jako zeli. A i razumem je, ima diplomu, stalni posao, dobro placen, 28 godina.... mozda bi na njenom mestu i ja to zelela. A problem je u tome sto se tip pre nje jako opekao... A sad vec i ja jedva cekam da me nazove i da mi vice u telefon, "zaprosiooooooooo meeeeeeeee", stvarno navijam za njih!

bash ochajno...
glupo da zensko preuzima inicijativu shto se toga tiche..najgori su zene smorovi, pijavice..to tako drnda mushkarca..josh iako je posesivna, dzabe sve..
nego lepo..ako ti se hoce poshto poto, razumem, svi mi imamo neke fantazije, ovo tvoje je mozda jedna od njih hehehe..sachekaj vidi..ako ne..odleprshaj..nije to tako teshko..svako ima svoje prioritete u zivotu..ako vam se putevi ne ukrshtaju..cao djaci..bilo je lepo dok je trajalo..
i ta normalna ..zdrava..svakodnevna komunikacija izmedju partnera..mimoilazenje nesuglasica putem govornog aparata, mora da postoji...jezici se uvek na kraju sloze..
a vucaranje chisto tako je chist idiotizam i gubljenje vremena..

7.gif

krilo od slepog misha
frajeri ko vas shisha
njegova sam ko me stigne
da se Peri viShe ne DIGNEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!

BUUUUUUUMMM !!!!!!!!

eto...sad si proklet..hihihii...

e a sad ako te interesuje kako se kletva skida......hm....pa reci,pitaj..

sinnke:
Pa koja ti je razlika izmedju duge veze i braka, ako nemas snage za dugu vezu onda imas jos manje za brak. A to sto on ne spominje brak ne znaci da mu nije stalo nego je svestan teske situacije u drzavi i nece od sebe praviti vecu sirotinju nego sto je.

"Na cemu si?" Nisi ni na cemu isto kao i mi ostali.

prvi put da se potpuno slazem sa tobom

anica123:
Zabavljam se sa deckom oko petnaest meseci. Oboje imamo po trideset godina i zivimo udaljeni sat vremena autobusom jedno od drugog, tako da se vidjamo 1-2 nedeljno. Lepo se slazemo, nema nekih velikih svadja. Medjutim, meni je vise DOSADILO! Bila sam u dve veze od po tri godine i nemam snage za jos jednu takvu.
Htela bih da se udam i da imamo decu, ali on jos nista ne spominje u vezi toga, niti daje neke konkretne znake moguceg braka. Inace, oboje imamo dobre poslove. Sta mislite, dal' je pametno da ja prva pokazem inicijativu? Ili kako ga navuci da se otvori i poprica o tome? Jednostavno hocu da znam na cemu sam!

Kazi mu "slobodno mozes da svrsis unutra! :wink: "

I kad bude "kasno" ako te ne ozeni nece nikad...

A dete ti u svakom slucaju ostaje!

anica123:
Zabavljam se sa deckom oko petnaest meseci. Oboje imamo po trideset godina i zivimo udaljeni sat vremena autobusom jedno od drugog, tako da se vidjamo 1-2 nedeljno. Lepo se slazemo, nema nekih velikih svadja. Medjutim, meni je vise DOSADILO! Bila sam u dve veze od po tri godine i nemam snage za jos jednu takvu.
Htela bih da se udam i da imamo decu, ali on jos nista ne spominje u vezi toga, niti daje neke konkretne znake moguceg braka. Inace, oboje imamo dobre poslove. Sta mislite, dal' je pametno da ja prva pokazem inicijativu? Ili kako ga navuci da se otvori i poprica o tome? Jednostavno hocu da znam na cemu sam!

reci ti njemu lepo ...
ili ili ...
ili da se razilazimo ili nesto da preduzmemo za ubuduce
to,,,,brak deca ono ovo sve sto ide

tako sam ja mom rekala proshle godine i evmo sad sam udata hehhehee

poz i srecno

Sve vise muskaraca danas gaji neki sumanuti strah od braka. Porazgovaraj malo na tu temu s njim ali nemoj nista da mu nameces. Kazi mu par stvari pa vidi kako ce da reaguje, ostavi mu malo vremena da razmisli pa vidi kako ce situacija da se razvija. To je stvar dvoje ljudi, razumem tvoju potrebu da sredis svoj zivot i da zasnujes porodicu ali ipak se tu pita i druga strana.

anica123:

Iskrenio da ti kazem za mene je to glupost!!!! s

anica123:

Udavaco, pusti coveka da malo dane dusom!

Back