Zapostavljanje društva zbog dečka

Ide na svirke,mrzi Turbo Folk,zdrava je u mozgu,politika je ne zanima,ne sme da bude nafurana i iskompleksirana,moze da se oblaci kako hoce,ozbiljna ili sa normalnim smislom za humor bez potcenjivanja drugih,da voli da pije,da je dobra u dusi i ovako ali kad se iznervira da bas bude kucka i da bude slobodna i iskrena da znam na cemu sam uvek sa njom!! Fizicka lepota nije puno bitna ali vazno ja da lici makar na nesto da ne bude zesci gabor!!

pa vidis..jedan moj drug se posvadjao sa celom ekipom zbog jedne devojek..prevarila ga je i oni mu rekli a on nije njima verovao nego njoj..i nisu pricali skoro godinu dana..i na kraju je raskinuo sa njom i zeleo je da se pomiri sa njima ali mu je bilo glupo..i tek su se pomirili na kraju cetvrte godine,tj na maturi...

pa vidis..jedan moj drug se posvadjao sa celom ekipom zbog jedne devojek..prevarila ga je i oni mu rekli a on nije njima verovao nego njoj..i nisu pricali skoro godinu dana..i na kraju je raskinuo sa njom i zeleo je da se pomiri sa njima ali mu je bilo glupo..i tek su se pomirili na kraju cetvrte godine,tj na maturi...

pa to sto se desilo tvom drugu ne mora da znaci da ce se svakom desiti

Ljudi, od šest ipo milijardi skotova na ovom svijetu svako ima drugačije razmišljanje...
Boli me šta neko kaže za mene i moje mišljenje, ja bih za djevojku koju volim život dao, a kamoli nešto više...
Šta je ljubav?
ljubav je žrtva, ljubav se ne nalazi na grani, niti vrtu, ljubav se grada, stvara, i to duže, ne može da plane i rasplamsa se tek tako...
Trust, love, hope...
and love above all...

Back