- Poruka
- 21.557
Da bolnica level pro.Treca smena je najaktivnija za seksanje na poslu..bilo i bice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da bolnica level pro.Treca smena je najaktivnija za seksanje na poslu..bilo i bice
Malo mi je to bezveze, znaš, neki rade od kuće...Što misliš o ovom prijedlogu za seks dan na poslu?
Malo mi je to bezveze, znaš, neki rade od kuće...
A dogodi se i to jednom svakih cca 2 mj...Da. A kod kuće ***** samo svoju ženu (curu).
Dosadno.
Da ,,zanimaju se dosadno ponekad a zajendo su vise nego sa partnera pa se vremenom radaju i simpatije i zelje da se poebu.Da bolnica level pro.
Ви, оџачари, ћете да проџарате.Šta ćemo mi odžačari?
Nije bila na službenom, već smo se zajedno vozili na fax, a ja sam je kemijskom bockao u sisu.
Ti se isto svega sijećaš.
Sram te bilo što ti pada na pamet, u međuvremenu se udala i postala majka, da te čita brzo bi potegnula pištolj.
I dogurala je do sutkinje na policijskom disciplinskom, baš me zanima kakvu bi ti kaznu za ovo smislila.
Na Kipru. Suspendovani su, a jedno od njih se i krivično goniPolicajac uhvaćen u vreloj akciji sa koleginicom tokom smene! Usred bela dana sve sevalo, a na snimku se vidi...
https://www.espreso.co.rs/svet/plan...edium=home_widget&utm_campaign=adria_internal
...
Na Kipru. Suspendovani su, a jedno od njih se i krivično gonijer je bio u službi. Pošto se pominju deca, moguće da je neko od njih i u braku.
E sad, šta nagoni ljude da to snimaju i kače?!