Zaposleni žele seks dan na poslu

Bogami...kakvi su vam u predsednickoj gardi...policija vam je jos i dobra...

...
Ovo sam i ja prvo pomislio kad sam jučer čitao.

Ali recimo onaj luđak Smažil iz Osijeka, koji je upucao djevojku zato što ga je odbila, tu ne treba nikakav psiholog ili psiho-test, dovoljan je pogled na njušku, malo zdrave Lombrosove logike i već vidiš da nije u škvari.

2c4b03b1a111b427133f.jpeg

Bio je odličan komentar ispod jednog od članaka, u smislu da komentator ne poznaje lika osobno, ali zna njegove poznanike i kolege s posla i svi su rekli da im nije jasno kako je ovaj prošao psihotest, te da je lud onaj koji mu je dao pištolj u ruke.

Čak na neki način i ima logike, država u vojsci i policiji želi imati ljude koji će bespogovorno izvršavati sve što im se naredi, a upravo to je plodno tlo za takve luđake i jurišnike.

Prema istraživanju, zaposleni bez obzira na godine, voleli bi imati pravo na tzv. seks dane i rado bi imalo privatni prostor
u kancelariji firme za intimne trenutke, odnosno seks bilo s kolegom/koleginicom ili sami sa sobom.

Šta mislite o ovom predlogu za seks dan na poslu ?
Sodoma i Gomora. Imaš intimu spavaće sobe. Te što hoće seks i na poslu će sve Jehova pokažnjavati.

🤣

Mislim da taj YHWH, ukoliko postoji i nije okrenuo guzicu ljudskoj vrsti, ima pametnijeg posla nego kažnjavali nekakve švaleracije.
Naravno da ima da pokažnjava te bludnike. Šta sa onima koji rade, a neće da se seksaju na poslu. Jedni da samo rade, a drugi da se seksaju i još da im se to i plati. Ljudi, mante se bluda (sve izvan braka je blud) jer Jehova kažnjava takve stvari.

Prema istraživanju, zaposleni bez obzira na godine, voleli bi imati pravo na tzv. seks dane i rado bi imalo privatni prostor
u kancelariji firme za intimne trenutke, odnosno seks bilo s kolegom/koleginicom ili sami sa sobom.

Hmmm... ako ima samo jedna kabina, moglo bi da bude nezgodno sa čekanjem pred njom.

I šta ako ovi što su unutra zaglave pa ne izlaze sat vremena?

Sodoma i Gomora. Imaš intimu spavaće sobe. Te što hoće seks i na poslu će sve Jehova pokažnjavati.
Приметићеш да се соба зове СПАВАЋА СОБА.

То је зато што спаваћа соба служи за спавање.

Да спаваћа соба служи за ј.ебање, звала би се је.баћа соба, а не спаваћа соба.

Зато је битно да сваки послодавац у својим просторијама има и је.баћу собу, како би запослени били мотивисанији да раде и привређују.

Hmmm... ako ima samo jedna kabina, moglo bi da bude nezgodno sa čekanjem pred njom.

I šta ako ovi što su unutra zaglave pa ne izlaze sat vremena?

Ако услови рада нису задовољавајући, мењаш послодавца док не дођеш до неког ко има одговарајући број кабина. То само код Друга Стојкова има. Увалио се у Макси и тамо 'оће да остане до пензије.

Сјајан предлог ако су у браку или вези са неким са посла или воле ''седму уметност''

Back