- Poruka
- 385.320
ajde ajde..još malo pikanterije dodaj ..Mi smo imali problem sa realizacijom dok nismo dobili odobrenje da kupimo krevete u firmi.
Posle je sve bilo lepše i mnogo udobnije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde ajde..još malo pikanterije dodaj ..Mi smo imali problem sa realizacijom dok nismo dobili odobrenje da kupimo krevete u firmi.
Posle je sve bilo lepše i mnogo udobnije.
Pitaju me kud lutam po noći,I da ispovedi i oprosti grehova pre ženine posete?![]()
Jes' pa da me žena prebije.ajde ajde..još malo pikanterije dodaj ..![]()
Ovo sam i ja prvo pomislio kad sam jučer čitao.Bogami...kakvi su vam u predsednickoj gardi...policija vam je jos i dobra...
...
i vrecu kondoma...naravno sve na preduzece..Trebalo bi u firmi i obezbediti prostoriju za seks, krevet čista posteljina, vlažne maramice, tuš...
i napraviti raspored, ko sa kime, i od koliko do koliko, i ko će da te zameni na poslu dok se prazniš
jer ne može poso da čeka dok zaposleni stenju u podrumu
Sodoma i Gomora. Imaš intimu spavaće sobe. Te što hoće seks i na poslu će sve Jehova pokažnjavati.Prema istraživanju, zaposleni bez obzira na godine, voleli bi imati pravo na tzv. seks dane i rado bi imalo privatni prostor
u kancelariji firme za intimne trenutke, odnosno seks bilo s kolegom/koleginicom ili sami sa sobom.
Šta mislite o ovom predlogu za seks dan na poslu ?
Sodoma i Gomora. Imaš intimu spavaće sobe. Te što hoće seks i na poslu će sve Jehova pokažnjavati.
gologuyi forumaši
Slobodno,žena ne može da zna šta maštaš ako joj ne kažešJes' pa da me žena prebije.
KolegeZnam, ti bi plivala Il igrala šah, ništa od navedenog u temi![]()
Naravno da ima da pokažnjava te bludnike. Šta sa onima koji rade, a neće da se seksaju na poslu. Jedni da samo rade, a drugi da se seksaju i još da im se to i plati. Ljudi, mante se bluda (sve izvan braka je blud) jer Jehova kažnjava takve stvari.
Mislim da taj YHWH, ukoliko postoji i nije okrenuo guzicu ljudskoj vrsti, ima pametnijeg posla nego kažnjavali nekakve švaleracije.
Hmmm... ako ima samo jedna kabina, moglo bi da bude nezgodno sa čekanjem pred njom.Prema istraživanju, zaposleni bez obzira na godine, voleli bi imati pravo na tzv. seks dane i rado bi imalo privatni prostor
u kancelariji firme za intimne trenutke, odnosno seks bilo s kolegom/koleginicom ili sami sa sobom.
ko "vrli novi svet" ili tako nešto... ili Vreli novi svet
scenario za odrasli film možda ne znam, kako se završilo. nekad sam bila mlađa
Приметићеш да се соба зове СПАВАЋА СОБА.Sodoma i Gomora. Imaš intimu spavaće sobe. Te što hoće seks i na poslu će sve Jehova pokažnjavati.
Hmmm... ako ima samo jedna kabina, moglo bi da bude nezgodno sa čekanjem pred njom.
I šta ako ovi što su unutra zaglave pa ne izlaze sat vremena?
može quickie ili po naški snogulegalizovanje kurvarluka ?
osim u slucajevima ako kolege ni koleginice nisu u vezama...
sta ce ko da radi u vreme propisane pauze na koju svaki zaposleni ima pravo, njegova je stvar. ali uvodjenje jos vremena za plandovanje sigurno ce zasmetati poslodavcu, pogotovo u privatnom sektoru...
Prema istraživanju, zaposleni bez obzira na godine, voleli bi imati pravo na tzv. seks dane i rado bi imalo privatni prostor
Ono kao radite vredno i dodje vam seks na pamet..odete po koleginucu ili kolegu za koje znate da hoce i..relaksirani se vratite ponovo na posao![]()
ovo je njena željaovo si izmislila, priznaj!![]()