MysticPlus
Aktivan član
- Poruka
- 1.831
a što baš u podrumu? depresivno bre![]()
На то се ложи Алтер...мемла му помаже...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a što baš u podrumu? depresivno bre![]()
To traze lezilebovici i neradniciPrema istraživanju, zaposleni bez obzira na godine, voleli bi imati pravo na tzv. seks dane i rado bi imalo privatni prostor
u kancelariji firme za intimne trenutke, odnosno seks bilo s kolegom/koleginicom ili sami sa sobom.
Šta mislite o ovom predlogu za seks dan na poslu ?
Znam, ti bi plivala Il igrala šah, ništa od navedenog u temiPa kad ne umete ! Ja bih to iskoristila![]()
Срећом па си ти ту...![]()
plači i yebia što baš u podrumu? depresivno bre![]()
Nego, šta ćemo sa nezaposlenima?
Prema istraživanju, zaposleni bez obzira na godine, voleli bi imati pravo na tzv. seks dane i rado bi imalo privatni prostor
u kancelariji firme za intimne trenutke, odnosno seks bilo s kolegom/koleginicom ili sami sa sobom.
Šta mislite o ovom predlogu za seks dan na poslu ?
Kako nemaju?Они немају никакве привилегије, па ни ове.
Више не могу ни повлашћену маркицу за аутобус да добију.
Живот није фер.
Ја бих на таквом послу где имам секс радио и за минималац.
Nije bila na službenom, već smo se zajedno vozili na fax, a ja sam je kemijskom bockao u sisu.@Jugoslav Čvarak recimo čak ometa policajke na sluzbenom zadataku...dakle i na tudjim poslovima ima "dan na poslu" a ne samo svom...
...
Nije bila na službenom, već smo se zajedno vozili na fax, a ja sam je kemijskom bockao u sisu.
Ti se isto svega sijećaš.
Sram te bilo što ti pada na pamet, u međuvremenu se udala i postala majka, da te čita brzo bi potegnula pištolj.
I dogurala je do sutkinje na policijskom disciplinskom, baš me zanima kakvu bi ti kaznu za ovo smislila.
Smes s,mnom Sah al po partiju u svlačenje.Znam, ti bi plivala Il igrala šah, ništa od navedenog u temi![]()
pa ebeš se sa debelim i etoA ne može to tako !
Jer, recimo, ako u mojoj firmi nema zgodnih frajera šta da radimo ???
Za šah ti šaljem @pikaxSmes s,mnom Sah al po partiju u svlačenje.Nemas ti to sporstko
![]()
A šta etopa ebeš se sa debelim i eto
debelom 100% a za nju ne znam kakve su joj mogućnosti u odnosu na željeA šta etokome lepo?
Ideja mozda nije losa al ja mislim da stvarno ne bih imala snageOno kao radite vredno i dodje vam seks na pamet..odete po koleginucu ili kolegu za koje znate da hoce i..relaksirani se vratite ponovo na posao![]()
A šta ću kad mi luduju hormoniСрећом па си ти ту...![]()