Zaposleni žele seks dan na poslu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prema istraživanju, zaposleni bez obzira na godine, voleli bi imati pravo na tzv. seks dane i rado bi imalo privatni prostor
u kancelariji firme za intimne trenutke, odnosno seks bilo s kolegom/koleginicom ili sami sa sobom.

Šta mislite o ovom predlogu za seks dan na poslu ?
legalizovanje kurvarluka ?
osim u slucajevima ako kolege ni koleginice nisu u vezama...

sta ce ko da radi u vreme propisane pauze na koju svaki zaposleni ima pravo, njegova je stvar. ali uvodjenje jos vremena za plandovanje sigurno ce zasmetati poslodavcu, pogotovo u privatnom sektoru...

ja bih u tom slucaju bio obezbedjenje.
dakle niko u sobu ne moze da ide ako nema sledecu dokumentaciju:

-test na hiv, triper, sifilis, hpv virus
-urinokultura, bris uretre
-bris jezika, usne duplje, nosa
-test na adeno viruse, mononukleoza
-hlamidija

za koleginice dodatno, u sobu ne moze ni jedna koja ima iznad druge grupe vaginalnog sekreta - belo pranje

molim lepo :kpozdrav:

uzivati jel de ? ok al nece taj jebarluk da siri razna venericna obolenja jel de...

Prema istraživanju, zaposleni bez obzira na godine, voleli bi imati pravo na tzv. seks dane i rado bi imalo privatni prostor
u kancelariji firme za intimne trenutke, odnosno seks bilo s kolegom/koleginicom ili sami sa sobom.

A ne može to tako !

Jer, recimo, ako u mojoj firmi nema zgodnih frajera šta da radimo ???

Obavezno da im se dozvoli !

i dan za drogiranje da se uvede

Priznajem, takva atmosfera da znaš da se ljudi tucaju dok ti radiš, iako znaš da će tada i tada biti tvoje vreme je poprilično demorališuća za rad. Ko bi se mogao skoncentrisati ? ;)
Ja bi za ovaj predlog od strane zaposlenih njih nagradio sa povecanjem obima posla, skracenjem pauza i ukidanjem svih beneficija na pola godine.
Da vide kako iebe gazda robove kad dignu glavu sa idiotskim zahtevima <3

Back