Zaplet koji niko nije očekivao: Šefica HR-a sa Coldplay koncerta je udata za drugog moćnika

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.017
...

Ovoj zenskoj su ocigledno fetiš Izvrsni Direktori tj CEO-ovi... :think:

Zaplet koji niko nije očekivao: Šefica HR-a sa Coldplay koncerta je udata za drugog moćnika​

https://nova.rs/magazin/prica-se/za...coldplay-koncerta-je-udata-za-drugog-mocnika/
Sada se saznalo i da je Kristin Kabot, direktorka kadrovske službe, uhvaćena kako se mazi s već sad bivšim izvršnim direktorom Astronomera, Endijem Bajronom,
udata za izvršnog direktora druge kompanije i da je s njim kupila kuću pre samo pet meseci, piše The New York Post, a prenosi Jutarnji list

Cuvajte se CEO-ovi...stize Kristin...:zjede::zurka::vnaocare::prpa:

@Jugoslav Čvarak da li podrzavas to da se zabrani snimanje i zumiranje publike kao i unos mobilnih telefona u koncertni prostor?

I da svi uzivaju u koncertu kao i pre 30-40 godina? :zurka::orkestar::zurka:

...

@Jugoslav Čvarak da li podrzavas to da se zabrani snimanje i zumiranje publike kao i unos mobilnih telefona u koncertni prostor?

...
Naravno da podržavam, pa više ni švalerku ne možeš odvesti negdje, bez da ti javnost ne viri u guzicu.

1000003484.jpg

Naravno da podržavam, pa više ni švalerku ne možeš odvesti negdje, bez da ti javnost ne viri u guzicu.

Pogledajte prilog 1759247

Istina...

A zamisli covek vidi zenu ili zena coveka kako varaju na koncertu Thompsona...dok dronovi crtaju Mariju Magdalenu na nebu...
Ili na koridi u Čevljanovicima...

Ne znam...

Mada...jednako lose i da vidis da te vara na koncertu klasicne muzike ili hevi metala...ili evo nekidan penzioneri Guns'N'Roses na Uscu...
Sem sto bi ti odslusao pesmu do kraja...i vec sledeci vikend cuteci je prevario na koncertu Vasilise uz pesmu "Rasti rasti moj zeleni bore..." (kolikogod pesma bila sublimativna u datom trenutku...:whistling:)

...

Kad već vodimo abrove, vrlo ružan izraz generalno a posebno u situaciji gde je on taj koji vara ženu i ima dvoje dece a ona slobodna

Nisi procitala uvodni post do kraja...i ona ima muza i dvoje dece...cak kupili kucu pre mesec dana...
I muz joj je CEO..., a i decko joj CEO :D

...

Istina...

A zamisli covek vidi zenu ili zena coveka kako varaju na koncertu Thompsona...dok dronovi crtaju Mariju Magdalenu na nebu...
Ili na koridi u Čevljanovicima...

Ne znam...

Mada...jednako lose i da vidis da te vara na koncertu klasicne muzike ili hevi metala...ili evo nekidan penzioneri Guns'N'Roses na Uscu...
Sem sto bi ti odslusao pesmu do kraja...i vec sledeci vikend cuteci je prevario na koncertu Vasilise uz pesmu "Rasti rasti moj zeleni bore..." (kolikogod pesma bila sublimativna u datom trenutku...:whistling:)

...
Mene da uhvati kamera, to bi bilo u zagrljaju s Председником Републике Србије, Господином Председником Александром Вучићем. Njihali bi se poput dva bora.

🌲🌲:heart2::heart2::heart2:

...

Ovoj zenskoj su ocigledno fetiš Izvrsni Direktori tj CEO-ovi... :think:

Zaplet koji niko nije očekivao: Šefica HR-a sa Coldplay koncerta je udata za drugog moćnika​

https://nova.rs/magazin/prica-se/za...coldplay-koncerta-je-udata-za-drugog-mocnika/

Cuvajte se CEO-ovi...stize Kristin...:zjede::zurka::vnaocare::prpa:

...

Роспија!

Back