Zapaljene dzamije u Beogradu i Nisu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[size=18]miss pa ti si bolesna idi bre lecise [/size]nemoj da brukas srbe pomislice neko da su srbi svi isti
i pripazi malo na taj recnik *urac ti ne izlazi iz usta
nisu svi umno bolesni ko sto si ti.
ako neznas da se ponasas na kanalu tazi neki sebi hobi
npr.idi u stalu i muzi krave ,pravi sira ,pleti okopavaj bastu i onako zagadjujes vazduh barem iskoristi svoj mozag u dobrotvorne svrhe

neces zazaliti
unapred hvala

FARMACEUT:
mr. I:
FARMACEUT:
mr. I:
FARMACEUT:
mr. I:
šta je ,imaš kompleks od svojih godina pa još ako si i ćelav u ranim 30im :cry: :cry: buuuu ,buuuu
to što ti ne učestvuješ u tim banalnim društvenim igricama

Niti sam ćelav,ružan još manje, a Bogu hvala prerastao sam nivo asocijacija i kaladonta..... :D

nisam ni očekivao da ćeš da priznaš ćelavost ,al sam očekivao da ćeš napomenuti kako nisi ružan iako to niko nije ni pomenuo ,vijerojatno to često sebi ponavljaš.
igranje igara odražava stanje ljudske svijesti i njegova duha bez obzira kakvog karaktera igra bila i onaj ko ne zna da se igra taj je siromašan :arrow: vraćamo se na poentu ,vidiš?
nama zaostalima sa svaštare preostaje da se nadamo da će "veliki guru" pravoslavlja i srpstva ponekad sići sa Religije i udostojiti nas neke inteligentne igre dostojne njegova nivoa ,samo molim te pod registrovanim nickom ,a ne anonimno kao što činiš u LJiS :wink:

u ljubav i sex odlazim pod svojim registrovanim imenom,jer je sex NORMALNA ljudska potreba,naročito ako je rezultat ljubavi osoba koje su povezane sex-om,pa bila ta ljubav između suprotnog ili istoga spola...Ono čime se ja bavim,za tebe je suviše komplikovano,tako da ne bih da te zamaram sa time...A ono malo slobodnoga vremena koje ugrabim između dva pokusa ili pred spavanje želim potrošiti u teološkoj raspravi sa osobama koji imaju ŠTA reći,a ne gomilom osoba koje su teološki nepismene....U raspravu ulazim nakon pročitanih knjiga iz svih oblasti filozofije, teologije storije :arrow: ZNAČI ZNAM O ČEMU PIŠEM....i što je najglavnije pišem oštro,sažeto,koncizno....što ću to mi je profesionalna deformacija...Moram biti takav da bi takvi poput tebe imali lijeka,i da bi mogli voditi iole normalan život igrajući se sa djecom koja bi mogla da ti budu djeca... :shock: Dobro,ako ja jesam,u pravu si,nisu svi... :shock:
Ali ne brini :arrow: Za koju godinu ćeš i ti postati zreo... :idea: Priroda kod tebe radi nešto sporije.... :cry: :cry:

od kad ti to imenuješ prirodu za tvorca i modelatora čovijekova ,zar se ne ubi tvrdeći da je bog zaposlen na tom radnom mijestu.

Bog je stvorio prirodu,a onda je sve išlo normalnim tokom :D

Zato uživaj u igrama dok možeš.... :D Dječje doba je tako bezbrišno... :roll:
Bar ti nemaš briga koje muče svakog odraslog i zrelog čovjeka... :roll: :wink:

dok se ti budeš rvao sa brigama koje muče svakog odraslog i zrelog čovijeka ,što u tvom slučaju podrazumijeva kako bošnjake ubijediti da je njihova vijera pogrešna samo zato što nisi rođen kao bošnjak ili da je ok spaliti bogomolje drugih vijera iz revolta ili pak moliti za oprost duša neistomišljenika kad im se nema šta pametno odgovoriti ,ja ću uživati u igrama dok sam živ (kao što uživam u ovoj s tobom) i brinuti kako da učinim sebi i svojoj familiji život lakšim i kvalitetnijim što i nisu neke brige naspram tvojih :roll:

diječački pozdrav :lol:

Ono o čemu ja brinem,nedostižno je za tebe... :D :idea: :arrow: A što se tiče konvertiranja,nikada nisam imao namjeru da bilo koga krstim niti turčim.... 8)

Ne bih više da te zadržavam,kofica i pesak te čekaju...Koristi dok možeš :arrow: kada budeš imao pedeset godina i konačno sazreo,žalićeš za propuštenim :idea: :wink:

vidim ti nastavljaš skromno u hrišćanskom duhu da glorificiraš svoj lik i dijelo ne propuštajući ni jednu priliku da nam saopštiš kako si ti važan lik u našim životima i kako je to čime se ti baviš najvažniji posao na svijetu.sve je obavijeno tajnom da bi dobilo na važnosti i predočeno u smislu "da ti ne objašnjavam jer ti to ne možeš da shvatiš".
znaš ti o čemu pišeš ,pročito si dobro naziv foruma ,al šta pišeš to je već podložno analizi stručnih osoba iz nekih drugih oblasti.
možda ti se omakne da probaš neki od tih sastojaka kojima vršiš te za čoviječanstvo važne pokuse pa otuda i takvi postovi samo se nadam da se šališ da učestvuješ u proizvodnji lijekova ,to bi me stvarno zabrinulo :shock:

a sad ,priznaj da si mi ukrao koficu :evil: da bi u njoj vršio pokuse jer si svoju nošu i lavore propalio kiselinom :shock:
ajde vraćaj je ,nisam završio zamak ,uskoro će plima pa će sve da mi s*ebe :wink:

Zovi nekoga da te promijeni,opet si se ukakio... :shock:

nema potrebe ti si sve detaljno olizao ,da ne kakim ti nebi imao šta jesti :wink:

p.s. jedva svatih tvoju rečenicu ,ti izgleda pišeš nekom naprednom gramatikom , pokušaj pisati kao mi obična ,niža stvorenja da mogu da te pratim :?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back