Jeste li culi da su zapaljenje dzamije u Beogradu i Nisu? Pa samo mi recite da li su ljudi koji su to uradili dobri Hriscani? Da li misle da je Bog zadovoljan onim sto su uradili??
Bice vise informacija kasnije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tanidad:Ruzno je i zalosno to sto se desilo sa dzamijama u Nisu i Beogradu. Sreca je da nema stradalih.
Ipak, u trenutku kada na Kosovu gore crkve, manastiri, srpske kuce, bolnice i skole i pri tom gine nezasticen narod,problem dve zgrade koje se mogu obnoviti svakako nije primaran.
Sta ti imas da kazes na to?
ako ti ne vidis da je na delu poslednja faza etnickog ciscenja, i da je dole biti ili ne biti, onda neka ti je alal to sto zoves insceniranim pogrom. dole ginu civili od snajpera ako nisi znao, siptari su naoruzani do zuba, i samo je pitanje da li ce se na ovome sve zavrsiti.maleni:Albanci znaju za ovu manu Srba i namerno su inscenirali nemire nebi li nekako izazvali Srbe. Uspeli su u tome i sada medjunarodna zajednica umesto da raspravlja samo o nasilju na Kosovu raspravlja i o nasilju na ulicama najvecih srpskih gradova.
Sta ti mislis o tome?
...:ako ti ne vidis da je na delu poslednja faza etnickog ciscenja, i da je dole biti ili ne biti, onda neka ti je alal to sto zoves insceniranim pogrom. dole ginu civili od snajpera ako nisi znao, siptari su naoruzani do zuba, i samo je pitanje da li ce se na ovome sve zavrsiti.maleni:Albanci znaju za ovu manu Srba i namerno su inscenirali nemire nebi li nekako izazvali Srbe. Uspeli su u tome i sada medjunarodna zajednica umesto da raspravlja samo o nasilju na Kosovu raspravlja i o nasilju na ulicama najvecih srpskih gradova.
Sta ti mislis o tome?
laser:Shta nas boli taki shta ko misli?Da smo neki ljudi ko shto nismo...trebalo je odavno to da se uradi ali Tito,Sloba,Djindjic,pederske parade...
NEKA GORE!!!Ako je to jedino sto mozemo da uradimo...
Sve je Božija volja. Ni jedno bezumlje, ni jedno ogrešenje o Božiji zakon nije ostao nekažnjen:za 5,10,20,50,100 godina na zemlji ili na Sudu kada za to dođe vreme. Svako prima svoje. To je Pravda Božija, neminovnost....:ako ti ne vidis da je na delu poslednja faza etnickog ciscenja, i da je dole biti ili ne biti, onda neka ti je alal to sto zoves insceniranim pogrom. dole ginu civili od snajpera ako nisi znao, siptari su naoruzani do zuba, i samo je pitanje da li ce se na ovome sve zavrsiti.maleni:Albanci znaju za ovu manu Srba i namerno su inscenirali nemire nebi li nekako izazvali Srbe. Uspeli su u tome i sada medjunarodna zajednica umesto da raspravlja samo o nasilju na Kosovu raspravlja i o nasilju na ulicama najvecih srpskih gradova.
Sta ti mislis o tome?
Ko je to uradio taj nema vere, taj nema srca, taj nema duse. To nisu ljudi, a kako nisu ljudi ne mogu biti ni Srbi ni pravolsavci ni hriscani. A nisu ni zivotinje, jer nijedna zivotinja se ne bi tako rusilacki ponasala.No Limit:Jeste li culi da su zapaljenje dzamije u Beogradu i Nisu? Pa samo mi recite da li su ljudi koji su to uradili dobri Hriscani? Da li misle da je Bog zadovoljan onim sto su uradili??Bice vise informacija kasnije.
Incognito:Radije bih voleo da vidim ljude kako gore umesto tih dzamija, crkvi na Kosovu, srpskih kuca i sta sve ne... Da vidim ljude koji ih pale kako gore... Nikad nikome nisam zeleo zlo, ali ovakvim, vise i ne znam kako da ih nazovem, je zaista tesko pozeleti nesto bolje...
E kad mene to pogadja kao totalnog ne vernika mogu samo da zamislim kako je onima koji u sve to veruju. Meni je zao svih tih starih gradjevina, kakve god da su i cije god bogomolje da jesu, jer to je deo nase istorije i deo nase tradicije...
Opet smo uradili najgluplju stvar koju smo mogli, tj. nismo mi, vec neki od nas kojima je mesto u ustanovi Laza Lazarevic, jer su toliko okupani besom i zudnjom da isti ispolje na sve sto im stane na put. A posto Albanaca nije bilo u blizini, oni nasrnuli na sopstvene - policiju.
A onda zapalili dzamiju iz 16-og veka... A to lepo snimile kamere, i bila to prva udarna vest na BBC-u jutros... E... GLUPI SMO KOLIKO SMO TESKI!
Iskreno me je sramota sto pripadam narodu koji je sposoban uciniti bilo sta poput ovoga. Isrkeno mi se gadi sve ovo... Danas sticajem okolnosti morao da skoknem do banke... Izadjem i imam sta da vidim, pored ljudi koji su tu da mirno izraze protest, stoje majmuni, napaljeni klinci i kakvi sve ne, koji u najvece vicu 'ubi, ubi, ubi, siptara' ... jedan kreten nosi transparent: '... do poslednje dzamije'. A CNN-ov kamerman u najvece snima... Eto kakvu sliku mi saljemo u svet...
Krenem dalje, imam sta da vidim... neki idioti oborili novo-podignutu spomen plocu Zoranu Djindjicu na istoimenom platou (to sam i slikao doduse lose ispalo). Vracam se kasnije, prolazim pored ambasada, vidim demolirali one kucice cuvara ambasada. Bio u taksiju, inace bi slikao i to... kao i par likova koji gadjaju kamenicama pandure...
I jos se pitam sta policija radi... 'necemo da upotrebljavamo silu jer ce biti jos gore'... da, daj da pustimo da sruse Beograd, pa kad nemaju sta vise da ruse valjda ce se smiriti...
Ma necu vise o tome... Ovo je za svaku osudu... I prosto se pitam gde smo mi to krenuli u Evropu... Ovakve nas ne bi primili ni u predratni Irak...
'... putuj Evropo, super smo se druzili,
Nama je dobro... taman kako smo zasluzili...'
Incognito:Ne mogu da verujem... 'dzamije nisu tako vredne kao nase crkve dole'... Je l' to opravdanje da ih porusimo?
Gnusamo se teroristicki nastrojenih Siptara, a i sami se ponasamo kao oni...
BRUKA!!!
Ko je za to da se organizuje skup/protest povodom paljenja dzamija i ostalih vandalizama u Srbiji, na kome ce se zahtevati hitno hapsenje i najstroze kazne za one koji su takve gnusne cinove uradili? Kamere su ih sasvim lepo zabelezile, a i mnogi su vec uhapseni. Ali treba zahtevati najstroze kazne za takve, shodno zakonu!
rdeki:Ko je to uradio taj nema vere, taj nema srca, taj nema duse. To nisu ljudi, a kako nisu ljudi ne mogu biti ni Srbi ni pravolsavci ni hriscani. A nisu ni zivotinje, jer nijedna zivotinja se ne bi tako rusilacki ponasala.No Limit:Jeste li culi da su zapaljenje dzamije u Beogradu i Nisu? Pa samo mi recite da li su ljudi koji su to uradili dobri Hriscani? Da li misle da je Bog zadovoljan onim sto su uradili??Bice vise informacija kasnije.
Samo, nijh je bilo nekoliko stotina. Nekoliko stotina izroda. A koliko je muslimana ucestvovalo u paljenju srpkih svetinja po Kosovu?
maleni:Rdeki, ne zaboravi da je jedan veliki deo albanaca katolicke veroispovesti.
Mozda bi trebalo spaliti i crkvu Hrista Spasa u Beogradu?
rdeki:maleni:Rdeki, ne zaboravi da je jedan veliki deo albanaca katolicke veroispovesti.
Maleni, nemoj to da pominjes molim te. Nisu se setili. Inace, mozda bi i to uradili.
sagapo:rdeki:maleni:Rdeki, ne zaboravi da je jedan veliki deo albanaca katolicke veroispovesti.
Maleni, nemoj to da pominjes molim te. Nisu se setili. Inace, mozda bi i to uradili.
NAjbolje sve da popalimo i crkve i dzamije i sinagoge pa da lepo sednemo i da kazemo boze od sutra verujemo u cvece i da napustimo sve vere jer cemo izgleda da izginemo jedni od drugih zabog gluposti koju nam je utuvila u pamet Americka super sila. Da samo srbi mogu sa srbima muslimani sa muslimanima i jevreji sa jevrejima a sve to nema veze ni sa jednim ni sa drugim ni sa trecem. tzv Muslimani iz bosene ne podnose tzv muslimne iz Sandzaka tzv muslimani Kosova ne podnose tzv muslimane sandzaka a ni mi njih obostrano. Sad je problem kad jedni urade losu stvar odma svi dobijemo po usima kako je to divno. Verujem da je ista situacija sa Srbima jedni su za Seselja drugi za nekog drugog treci za treceg ali su svi zajedno protiv muslimana pa makar samo imali ime Muslimansko.
Kelis:sagapo:rdeki:maleni:Rdeki, ne zaboravi da je jedan veliki deo albanaca katolicke veroispovesti.
NAjbolje sve da popalimo i crkve i dzamije i sinagoge pa da lepo sednemo i da kazemo boze od sutra verujemo u cvece i da napustimo sve vere jer cemo izgleda da izginemo jedni od drugih zabog gluposti koju nam je utuvila u pamet Americka super sila. Da samo srbi mogu sa srbima muslimani sa muslimanima i jevreji sa jevrejima a sve to nema veze ni sa jednim ni sa drugim ni sa trecem. tzv Muslimani iz bosene ne podnose tzv muslimne iz Sandzaka tzv muslimani Kosova ne podnose tzv muslimane sandzaka a ni mi njih obostrano. Sad je problem kad jedni urade losu stvar odma svi dobijemo po usima kako je to divno. Verujem da je ista situacija sa Srbima jedni su za Seselja drugi za nekog drugog treci za treceg ali su svi zajedno protiv muslimana pa makar samo imali ime Muslimansko.
Vise volim da mislim da ljude delimo na dobre i lose, razumne i budale, pametne i glupe.
A ne na pravoslavce,katolike ili muslimane.