Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
nisam dobio odgovor na pitanje sta dobijamo paljenjem ambasada......
Ne dobijaju nista. Jednostavno su to primitivni majmuni, medju njima piromani... i tako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osmeh na licu![]()
...oni nisu obavesteni da beko nije americki

Kakvi moroni. Ma nema vama Zorana Djindjica da vas sve pohapsi. Oteracemo i ovo malo investitora sto nam je doslo u zemlju, Pola kretena koji razbijaju gradove Srbije ne znaju ni gde je kosovo. Ruku dajem ako ne bi posli prema Rumuniji a ne prema kosovu, toliko o njihovom rodoljublju, ako si rodoljub ne razbijaj banke gde rade tvoji sugradjani i od cega hrane svoju decu. Ma treba murija sve da vas strpa iza resetaka SRAMOTA. Ako vec tako mislis o kosovu, odlazi istog momenta na kosovo i kolji se sa siptarima a mene ostavi da zivim mirno i u Evropi. Kosovo je izgubio jos Bobby Milosevic. Otisao bih iz ove zemlje istog momenta, samo da mogu!

a ti si mala pi.zda koja bi da za nju DRUGI RADE i DRUGI PALE, je l da?Koji ce im **** ambasade u Beogradu kad su priznali Kosmet, eto nek otvaraju predstavnistva tamo, a mi smo svakako povukli ambasadore iz tih zemalja, zao mi samo sto B92 nisu spalili, voleo bi to vise nego da su mogli Washington da zapale.
Kakvi moroni. Ma nema vama Zorana Djindjica da vas sve pohapsi. Oteracemo i ovo malo investitora sto nam je doslo u zemlju, Pola kretena koji razbijaju gradove Srbije ne znaju ni gde je kosovo. Ruku dajem ako ne bi posli prema Rumuniji a ne prema kosovu, toliko o njihovom rodoljublju, ako si rodoljub ne razbijaj banke gde rade tvoji sugradjani i od cega hrane svoju decu. Ma treba murija sve da vas strpa iza resetaka SRAMOTA. Ako vec tako mislis o kosovu, odlazi istog momenta na kosovo i kolji se sa siptarima a mene ostavi da zivim mirno i u Evropi. Kosovo je izgubio jos Bobby Milosevic. Otisao bih iz ove zemlje istog momenta, samo da mogu!
Huligani demoliraju i automobile Hitne pomoći!
CNN je u svom izvestaju izrecitovao uobicajene izmisljotine: Milosevic, genocid, etnicko ciscenje, Srbi krivi za sve. Oni bi to izdeklamovali bilo divljanja ili ne prema tome opustite se. Pustite Amerikance da lazu. Nista novo. J*bes njihovu ambasadu.
Samo da ne bude povredjenih medju narodom. Valjda ce se rulja brzo izmoriti.

upravo to, bilo bi isto sa ili bez paljenja, s tim sto je ovako mnogo losije....