Petar BSK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.059
Da li nekad imate osecaj,da pokupite osnovne stvari i kolima zapalite negde? Ja da,vozio bih negde po Evropi,Austriji ,Nemackoj,Svajcarskoj,Francuskoj...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo... Recimo da ti turisticka viza ne treba, ali nemas niti radnu, niti boravisnu. A hoteli nisu tako jeftini (mozda nadjes hostel, ali i ti su reda velicine 10 do 20ak jevreja)...
Plan ti se svodi na sledece:
[1] Naletecu na ribu svog zivota na ulicama Beca, Minhena, Ciriha, koja ima drzavljanstvo, pa ce ona da me udomi i da me uklopi u sistem...
[2] Naletecu na nekog bogatog tipa kome cu da se svidim, pa ce da me zaposli u svojoj firmi kao potrcka, na crno, pa polako da me uvede u posao i da mi obezbedi boravisnu vizu...
[3] Naletecu na neke mracne tipove koji diluju gudru pa ce da me utale kao ulicnog dilera droge, da bih mogao da zaradjujem ekstra i da si sredim o(p)stanak...
[4] Naocit sam, UFC borac pa cu dobiti posao na crno kao izbacivac u barovima, nocnim klubovima ili kao security u bordelima...
[5] Mnogo gore varijante (U name it)!
_nobody_
?osecaj,da pokupite osnovne stvari i kolima zapalite negde
Mozda bih otisao i u SAD, cisto da vidim kako to tamo izgleda.
Javi mi gde si, kada se "nacrtas" u USA... Da mogu da "take advantage of YOU, stupid serbian, who believes that he is chosen one... Easy monies!"
_nobody_
Problemi nece da nestanu ako odes bilo gde. Svuda po inostranstvu se radi mnogo vise nego ovde, tako da budes spreman. Probaj da saznas neku pricu, pravu pricu, nekoga ko je otisao tamo.
I naravno, ako nisi voljan da naucis bar dva strana jezika (eng + jos nesto) nemoj da kreces.
Da li nekad imate osecaj,da pokupite osnovne stvari i kolima zapalite negde? Ja da,vozio bih negde po Evropi,Austriji ,Nemackoj,Svajcarskoj,Francuskoj...
zakasnio si jedno 30 godina... evropa danas i onda nemaju blage veze
Svakako da nemaju... Evropa danas je Surova Realnost, turobna i slepa, docim 30 godina pre je bila zemlja iz bajki, carobna i lepa...
(vise je volim ovakvu, ogoljenu do kostiju, jer znam tacno sta mogu/treba da ocekujem...)
_nobody_
Da, ali ne da putujem, nego samo da POBEGNEM odavde zauvek i odem negde daaaleeeekooo, da niko ne zna gde sam...