Zapalila srpsku zastavu u sred Novog Sada

Ajmo opet. Da "nacrtam". I to Jovanino je nedopustivo. I nemam nikakav problem da i ona odgovara. Ali nije u rangu sa paljenjem zastave. Kada je Seve uhapšena NVO organizacije su skočile u njenu odbranu. Iste te se povodom Sergeja nisu oglašavale. Da je ova sa snimka zapalila hrvatsku, bosansku, albansku zastavu do sada bi o tome svi brujali. E pošto je zastava Srbije nalaze se opravdanja.
Ja sam dodik reci ne secesiji lik, nista mi ne crtaj nego pravac na pala
Kako je to @adelaidea samo objasnila, vidi se intelekt Druge Srbije…

Ta Malina je izgleda SNS član, inače sa kartonom otvorenim u ludari još u ranoj mladosti, kojoj nije produžen ugovor u javnom preduzeću pa se malo iznervirala. A ko bi rekao sa tom istorijom i kako reaguje deluje kao kadar za neko SNS ministarstvo minimum :lol:

Da je neka iz opozicije ovo bi se spinovalo do ludila, naročito kada treba zataškati ubistvo one 5-člane porodice od strane VS, ali jbg...nije im se dalo. Zato nema nastavka priče po medijima.

A ti bi nastavak priče? Rijaliti s ulice koji ti nije dovoljan na žeksovoj televiziji, pa da uživaš u dogadjajima živih ljudi koje gamad maltretira.
A kako znaš da ima karton, i šta ako ima, zar vas ne zapošljavaju samo kada imate karton? A znaš i da je SNS i to još vučićeva rodjaka?
Jebeno sa tim društvenim mrežama što te prepozna tu i tamo neko. A Novi Sad nije baš Tokio da se izgubiš "u gomili" i prođeš inkognito.
Da SNS, članica, kao i ti. Samo tebe pustili na forum pa je lakše lupetati iza tastature, možeš biti ko hoćeš.

Čekaj ti meni spočitavaš Pink :lol: ?

Poslednja izmena:
Žena se baš nije opremila za pentranje i skidanje zastave, ja bih sačekao sa osudom. Duboka država u Srbiji je eskalirala napade na gradjane, a najvoli da napada nevine ljude da stvori pretnju i strah ljudi.
Smeo bih da se kladim da je doživela nepravdu administracije, ljudi bez duše kojima moć nad slabima znači uspeh u životu....vrlo je teško preskočiti taj bezdušni deo administracije, nalaze se svuda i vrlo su povezani...

Извини молим те што не држимо свету водицу у уредима.

SKINULA SRPSKU ZASTAVU, IZGAZILA JE, PA ZAPALILA!​

Sramotnu scenu u Novom Sadu zabeležile kamere​

• Žena skinula srpsku zastavu sa zida firme, gazila po njoj i zapalila je
  • Krivični zakonik predviđa novčanu kaznu ili zatvor do tri meseca za paljenje zastave strane države
  • ili međunarodne organizacije
Pogledajte prilog 1613503

Užasna scena zabeležena je sigurnosnom kamerom juče u Novom Sadu, a kako se vidi na snimku, žena
iz nepoznatog razloga skida srpsku zastavu, baca je na pod i pali je.

Pogledajte prilog 1613506

Kako se navodi u opisu Instagram stranice NS Uživo, koja je snimak i objavila, incident se dogodio u Partizanskoj ulici.

Razbesneli Novosađani ovako komentarišu nemio događaj:
"Oduzimanje državljanstva i proterivanje u najbližu neprijateljsku zemlju", piše u jednom od komentara.

"Šta smo dočekali", zapitao se drugi Novosađanin.
"Tri godine minimum zatvora, posle oduzimanje državljanstva i proterivanje u matičnu zemlju.
Ako je matična zemlja Srbija, onda oduzimanje svih prava i pogodnosti Srbije, ali ne samo njoj već i njenim pokolenjima",
navodi jedan od korisnika Instagrama.

U članu 173. Krivičnog zakonika navodi se da:

"Ko javno izloži poruzi Srbiju, njenu zastavu, grb ili himnu, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri meseca"

Novčanom kaznom od 50.000 do 500.000 dinara kazniće se za prekršaj pravno lice:

Više o tome:
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/s...ramotnu-scenu-u-novom-sadu-zabelezile/4tc60r8
Po meni za zatvor. Da se tamo opameti, ali šta u slučaju da je lice strani Državljanin ? Npr. Državljanin Hrvatske. Dali je tom slučaju kazna još oštrija ? Šta ako je već osudjivana ? Ne bitno zbog čega!

Ta Malina je izgleda SNS član, inače sa kartonom otvorenim u ludari još u ranoj mladosti, kojoj nije produžen ugovor u javnom preduzeću pa se malo iznervirala. A ko bi rekao sa tom istorijom i kako reaguje deluje kao kadar za neko SNS ministarstvo minimum :lol:

Da je neka iz opozicije ovo bi se spinovalo do ludila, naročito kada treba zataškati ubistvo one 5-člane porodice od strane VS, ali jbg...nije im se dalo. Zato nema nastavka priče po medijima.
Ej BRE, toliko si se uneo u svoj narativ da si izgubio iz vida redosled događaja. Timeline se ne poklapa.

A još argumentacija “SNS”, da se Vlasi ne dosete. Providno.

Pa vidiš iz preleženog nickname da je dotični gospodin ili gospođa iz Australije.. (Adelaide) poreklom iz Bosne, tako da uzalud trošiš reči
Botovi se uskopistili da oznace paliteljku zastave kao hrvaticu, romkinju, itd, da joj se oduzme drzavljanstvo i sta sve ne, a ispostavlja se da je u pitanju snsovka koja je ostala bez posla u jp.
Ma nije, to je neka agilna beogradska Drugosrbijanka. Već je dobro poznata ovde.
Evo šta dotična kaže sama za sebe:

32C3DFFF-D6B6-4923-B690-D96572CA853B.jpeg

Код оваквих вијести умјесто "непозната" новинари би требали навести име и презиме дотичне (барем то данас није тешко сазнати) са другим подацима, чисто да се упознају познаници какву имају сподобу у окружењу. Овдје се водити неким моралним начелима о тајности података или како ваља заштитити сваког од суда околине, реваншизма, скарадно је, такве сподобе, какви год били мотиви, чим су то спремни учинити (а запитајте се шта би били спремни учинити у околностима да се они питају) губе право на анонимност, учинио се то, сноси посљедице, законске и друге. Нико те није силио. Ако је особа душевно поремећена, што се каже "није добра са главом", постоје установе за такве.

Код оваквих вијести умјесто "непозната" новинари би требали навести име и презиме дотичне (барем то данас није тешко сазнати) са другим подацима, чисто да се упознају познаници какву имају сподобу у окружењу. Овдје се водити неким моралним начелима о тајности података или како ваља заштитити сваког од суда околине, реваншизма, скарадно је, такве сподобе, какви год били мотиви, чим су то спремни учинити (а запитајте се шта би били спремни учинити у околностима да се они питају) губе право на анонимност, учинио се то, сноси посљедице, законске и друге. Нико те није силио. Ако је особа душевно поремећена, што се каже "није добра са главом", постоје установе за такве.
Pa kako da kazu ime i prezime sns patrijotkinje

A jeste svi osjetljivi na tu zastavu, ja da vidim kako gori ova, samo bi odmahnuo rukom:

Pogledajte prilog 1613703

Ali da mi se netko takne u ovu, pribjegao bi ekstremnom nasilju:

Pogledajte prilog 1613704 🥰
Ma nemoj, a? Ma jab tebi mam oduzejo državljanstvo! I poslo te u Vrapče malo! Ti ne znaš što oćeš! ADZ-ja nije bilo pod ovom drugom zastavom! Nisi tako dobro živijo pod ovom drugom zastavom, kao pod ovom prvom! Istina i Plenky i Zoki su sinovi ovih koji su vedrili i oblačili pod ovom drugom zastavom, tako da zapravo ništa se tu zapravo nije promijenilo. Te dvije zastave su ustvari potpuno iste. Isti ljudi, sve isto. HDZ = SKH! Zato ih ti toliko i voliš! :per:

Back