Zapalila srpsku zastavu u sred Novog Sada

Ti kazes da nju treba postedeti jer je idiot. Ja kazem da je neko ko zapali zastavu bilo koje zemlje takodje idiot. Ti kazes nema opravdanja za paljenje zastave. Ja kazem da krivicno delo nije paljenje zastave, vec povreda ugleda i da povreda ugleda moze da bude i stavljanje zastave na konjsko dupe.
Kažem da to i ovo nije u istom rangu. I da luda Jovana nije zapalila zastavu. Da je ova luda zapalila hrvatsku ili albansku zastavu već bi bilo deranje do neba.

Hoces da kazes da je stavljanje zastave na konjsko dupe od strane javne licnosti nesto potpuno benigno?
Dajte iste arsine za sve, toliko.
Ne nije. Ali stavljanje zastave na konjsko dupe nije u istom rangu sa paljenjem. Iste aršine? Kad su Seve uhapsili zato jer je lupetala ne baš mali broj javnih ličnosti, političara i pripadnika NVO je branio. Ne vidjeh da su ti isti branili Sergeja.

Ajde bre, mani me se sa tim seljackim botovskim forama. Citaj sta je opis krivicnog dela pa idi zavrsi neki kurs prava na palama.
Ajmo opet. Da "nacrtam". I to Jovanino je nedopustivo. I nemam nikakav problem da i ona odgovara. Ali nije u rangu sa paljenjem zastave. Kada je Seve uhapšena NVO organizacije su skočile u njenu odbranu. Iste te se povodom Sergeja nisu oglašavale. Da je ova sa snimka zapalila hrvatsku, bosansku, albansku zastavu do sada bi o tome svi brujali. E pošto je zastava Srbije nalaze se opravdanja.

Ajmo opet. Da "nacrtam". I to Jovanino je nedopustivo. I nemam nikakav problem da i ona odgovara. Ali nije u rangu sa paljenjem zastave. Kada je Seve uhapšena NVO organizacije su skočile u njenu odbranu. Iste te se povodom Sergeja nisu oglašavale. Da je ova sa snimka zapalila hrvatsku, bosansku, albansku zastavu do sada bi o tome svi brujali. E pošto je zastava Srbije nalaze se opravdanja.
Ja sam dodik reci ne secesiji lik, nista mi ne crtaj nego pravac na pala

Back