- Poruka
- 52.108
Kao što rekoh žena je idiot. Ali to i dalje nije paljenje zastave.Samo ju je konju na dupe stavila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao što rekoh žena je idiot. Ali to i dalje nije paljenje zastave.Samo ju je konju na dupe stavila
A mislis da neko ko je spalio zastavu manje idiot?Kao što rekoh žena je idiot. Ali to i dalje nije paljenje zastave.
Mislim da za namjerno kidanje i paljenje zastave ne postoji opravdanje.A mislis da neko ko je spalio zastavu manje idiot?
Zasto se nije bacila pod voz ako joj je dokurcilo?Prekurcilo zeni
To krivicno delo se zove povreda ugleda drzave, a ne paljenje zastave. Ako stavljanje zastave na konjsko dupe nije povreda ugleda te drzave i njene zastave, onda okej.Mislim da za namjerno kidanje i paljenje zastave ne postoji opravdanje.
Ne sme da se pali zastava, ali ne sme da se zastava izvrgava ruglu, takodje.Da li je se neko zapitao sta je njoj drzava uradila,ili nije kada je uradila to sto je uradila.
Ko kaže da je i to ok?To krivicno delo se zove povreda ugleda drzave, a ne paljenje zastave. Ako stavljanje zastave na konjsko dupe nije povreda ugleda te drzave i njene zastave, onda okej.
Ti kazes da nju treba postedeti jer je idiot. Ja kazem da je neko ko zapali zastavu bilo koje zemlje takodje idiot. Ti kazes nema opravdanja za paljenje zastave. Ja kazem da krivicno delo nije paljenje zastave, vec povreda ugleda i da povreda ugleda moze da bude i stavljanje zastave na konjsko dupe.Ko kaže da je i to ok?
Kažem da to i ovo nije u istom rangu. I da luda Jovana nije zapalila zastavu. Da je ova luda zapalila hrvatsku ili albansku zastavu već bi bilo deranje do neba.Ti kazes da nju treba postedeti jer je idiot. Ja kazem da je neko ko zapali zastavu bilo koje zemlje takodje idiot. Ti kazes nema opravdanja za paljenje zastave. Ja kazem da krivicno delo nije paljenje zastave, vec povreda ugleda i da povreda ugleda moze da bude i stavljanje zastave na konjsko dupe.
Hoces da kazes da je stavljanje zastave na konjsko dupe od strane javne licnosti nesto potpuno benigno?Kažem da to i ovo nije u istom rangu. I da luda Jovana nije zapalila zastavu. Da je ova luda zapalila hrvatsku ili albansku zastavu već bi bilo deranje do neba.
Ne nije. Ali stavljanje zastave na konjsko dupe nije u istom rangu sa paljenjem. Iste aršine? Kad su Seve uhapsili zato jer je lupetala ne baš mali broj javnih ličnosti, političara i pripadnika NVO je branio. Ne vidjeh da su ti isti branili Sergeja.Hoces da kazes da je stavljanje zastave na konjsko dupe od strane javne licnosti nesto potpuno benigno?
Dajte iste arsine za sve, toliko.
Sta sve ne smeju i oni nama da rade,pa nam rade.Ne sme da se pali zastava, ali ne sme da se zastava izvrgava ruglu, takodje.
Ne znam ja nista, ja sam dodikova ekipa reci ne secesijiNe nije. Ali stavljanje zastave na konjsko dupe nije u istom rangu sa paljenjem. Iste aršine? Kad su Seve uhapsili zato jer je lupetala ne baš mali broj javnih ličnosti, političara i pripadnika NVO je branio. Ne vidjeh da su ti isti branili Sergeja.
Kakve lu sad veze ima Dodik sa ovim.Ne znam ja nista, ja sam dodikova ekipa reci ne secesiji
Isto koliko imaju seve i sergejKakve lu sad veze ima Dodik sa ovim.
Nema veze ko je sta,ko je ko i odakle je.Pitanje je sta je kod nje izazvalo revolt da to uradi?Licno nikada ne bih zapalio zastavu,ali cu pljuvati vlast dok sam ziv.Ne znam ja nista, ja sam dodikova ekipa reci ne secesiji
Pa nesto joj je dokurcilo vrvt, izvini na recniku. Ili je psihicki otisla.Nema veze ko je sta,ko je ko i odakle je.Pitanje je sta je kod nje izazvalo revolt da to uradi?Licno nikada ne bih zapalio zastavu,ali cu pljuvati vlast dok sam ziv.
Seve i Sergej imaju. U kontekstu istih aršina za sve.Isto koliko imaju seve i sergej
Trece ne postoji.Nije problem recnik,dok se ne vredjamo.Pa nesto joj je dokurcilo vrvt, izvini na recniku. Ili je psihicki otisla.
Ajde bre, mani me se sa tim seljackim botovskim forama. Citaj sta je opis krivicnog dela pa idi zavrsi neki kurs prava na palama.Seve i Sergej imaju. U kontekstu istih aršina za sve.
Ajmo opet. Da "nacrtam". I to Jovanino je nedopustivo. I nemam nikakav problem da i ona odgovara. Ali nije u rangu sa paljenjem zastave. Kada je Seve uhapšena NVO organizacije su skočile u njenu odbranu. Iste te se povodom Sergeja nisu oglašavale. Da je ova sa snimka zapalila hrvatsku, bosansku, albansku zastavu do sada bi o tome svi brujali. E pošto je zastava Srbije nalaze se opravdanja.Ajde bre, mani me se sa tim seljackim botovskim forama. Citaj sta je opis krivicnog dela pa idi zavrsi neki kurs prava na palama.
Ja sam dodik reci ne secesiji lik, nista mi ne crtaj nego pravac na palaAjmo opet. Da "nacrtam". I to Jovanino je nedopustivo. I nemam nikakav problem da i ona odgovara. Ali nije u rangu sa paljenjem zastave. Kada je Seve uhapšena NVO organizacije su skočile u njenu odbranu. Iste te se povodom Sergeja nisu oglašavale. Da je ova sa snimka zapalila hrvatsku, bosansku, albansku zastavu do sada bi o tome svi brujali. E pošto je zastava Srbije nalaze se opravdanja.
Kada se nema argumenata kreće se sa pokušajem diskreditacije. Kako tipično.Ja sam dodik reci ne secesiji lik, nista mi ne crtaj nego pravac na pala