DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 54.932
Vi brinete za mostove a sto se ostatak Srbije davi to nije bitno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Апсолутно тачно. Прича је била о изграђеним мостовима и путевима.Prioritet je zastita od poplava sto znaci da brane treba da se rade svuda gde je velika ugrozennost pa redom.
Tu je fora trokomorna septička i te drenažne cevi da idu ispod povrtnjakaJa imam septicku jamu i jeste milion puta bolja nikad ne moze da prepuni i plus drenazne cevi oko kuce koje su ukopane na oko 1.5 metar.
I da se desi slucajno imam odvodnu cev koja ce sprovesti vodu na drugu stranu, ali do sada se nije nikada desilo.
Meni je basta bas tu gde se nalaze te cevi.Tu je fora trokomorna septička i te drenažne cevi da idu ispod povrtnjaka![]()
Nije stvar samo vezano za kanale nego je problem sto jednostavno na mnogim mestima nisu uradjeni nasipi, jer kisa kad pada ona se iz vecine potoka i izvora sliva direktno u reku ili rekama da tako kazem i onda naravno nivo raste i dolazi do preplavljenja.Апсолутно тачно. Прича је била о изграђеним мостовима и путевима.
Што се тиче поплава, не могу да верујем да се на неким местима понављају поплаве дуже од 20 година и нико ништа не ради по том питању.
Ја не знам да ли је то незаинтересованост, нестручност, мањак знања и информација али има места где се попалве понављају и ником ништа.
Канали су и даље неочишћени, нема никакве стратегије, плана само од данас до сутра.
Морају и сами грађани да воде рачуна о тим каналима колико је у њиховој моћи и шта они могу да ураде без неких улагања.
Што се тиче септичких јама стоји твоја констатација али у градским срединама где је на једну септичку јаму прикључено више објеката, нарочито као у БГ-у где имамо неколико зграда по 5-10 станова на једну јаму, ту се мора радити канализација или се септичка јама повећати у колектор који мора често да се празни. Оне нису проблем саме по себи, роблем су велике кише које их напуне па се излију.
Докле год се овако ради у Србији, као сада као и пре 10-15 година дављење Србије услед непогода неће се решити.Vi brinete za mostove a sto se ostatak Srbije davi to nije bitno.
Чуо сам да је у Јагодини један насип пукао и излила се вода. Па сунце му пољубим зар држава не може да пошаље, макар једном годишње неког стручњака за насипе и бране и да обиђе исте и да процени ситуацију. То не може да кошта више од 2000 - 3000 евра годишње а овако штета милионе.Nije stvar samo vezano za kanale nego je problem sto jednostavno na mnogim mestima nisu uradjeni nasipi, jer kisa kad pada ona se iz vecine potoka i izvora sliva direktno u reku ili rekama da tako kazem i onda naravno nivo raste i dolazi do preplavljenja.
Naravno ali za ozbiljnije radove je potrebno par miliona evra kada se rade dvostruki bedemi, kad budem isao fotkacu kako to kod mene izgleda i da vidite nivo reke, da ne skrecemo previse sa ove temeЧуо сам да је у Јагодини један насип пукао и излила се вода. Па сунце му пољубим зар држава не може да пошаље, макар једном годишње неког стручњака за насипе и бране и да обиђе исте и да процени ситуацију. То не може да кошта више од 2000 - 3000 евра годишње а овако штета милионе.
Чуо сам да је у Јагодини један насип пукао и излила се вода. Па сунце му пољубим зар држава не може да пошаље, макар једном годишње неког стручњака за насипе и бране и да обиђе исте и да процени ситуацију. То не може да кошта више од 2000 - 3000 евра годишње а овако штета милионе.
Њега нема нигде од када кренуле ове поплаве или га ја нисам видео.
Да, али када режим уопште нема у плану у наредних 10 година или има неке ретардиране планове, онда је то проблем.Путеви и мостови треба да се зидају свуда где су потребни, било то у Београду, Новом Саду, Нишу, Предајнима, Рашкој, Зрењанину......
Јер ти мостови, као и путеви олакшавају транспорт и људи и робе па самим тим, индиректно повећавају привредне активности а и људима чине живот удобнијим.
Па мора да постоје приоритети, БГ, па НС, па тако даље.Sta mi van Beograda imamo od toga sto su sve firme i kompanije nabili tamo, apsolutno nista.
Ти рече приоритет, ево га:Па мора да постоје приоритети, БГ, па НС, па тако даље.
pa to su i rekli da nece predati vlast bez borbe,a ti se narode bori s poplavom, nema vucica da ga snimaju kako spasava, pocrkajte, to vam zeli sns sekta na celu sa njimМа **** се њима за све нас.
Stigle su nam nove vesti iz Davosa
Zapadna elita sa Svetskog Ekonomskog Foruma planira da ukine automobile kao transport za obican narod
Tako javljaju zapadni mediji
Plan je da na svetu postoji samo 400 miliona automobila a da svi ostali budu ukinuti.
Da li podrzavate ove planove NATO pakta?
Tema je autorska
Pogledajte prilog 1360331
Ovo je "gospoda" koja planira da vam zabrani da posedujete automobil.
Klaus Svab i Bajden
Pogledajte prilog 1360338
link:
https://www.foxbusiness.com/economy...uce-private-vehicles-by-eliminating-ownership
Bajden "Neki cete da idete pesaka - a neki cemo da se vozimo"![]()
Jel bi poljubio premijera za 100 evra?Pa videli kod nas da narod voli da šeta i da će Gazela postati park...
Dakle sta ce vam automobili...
Samo dobre patike i bicikl...
...