Запад подржава турски варваризам против православних и осталих мањина у турској

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Turci medju nama jesu otrovni i grozni sovinisti, a skole ih uce strasne gluposti.

Masa ih uopste ne zna, recimo, da su Grci ziveli u maloj Aziji od pamtiveka nego su im tu "uljezi", a i hriscani su im "dosljaci".

Turci su pod zemlju sabili sve manjine - valjda nisu shvatili onu poruku da su manjine veliko bogatstvo, sta li!?

Cinjenica je da su Turci 1915. god za par dana ubili 1.5 mil Jermena. SAMO francuska je nakon nebrojeno problema i natezanja i svakakvih cuda priznala Jermenima taj genocid.

Sad kad neki (kao nas dragi Idi) kazu da ih boli uvo za tamo neke Jermene i njihove zrtve, to jasno pokazuje kakvi su to ljudi, koliko se saosecaju sa zrtvom i koliko su humani pa mozemo samo da zamislimo sta se moze ocekivati od takvih i njihove politike.

Ne placem ja za Jermenima niti sam se strasno potresao (valjda sam vise naivkao na nehumanost ljudi) ALi mi je zao i osudujem taj genocid i pre bi jezik odgrizao nego sto bi mi prva reakcija bila "ma boli me uvo za 1.5 mil pobijenih ljudi". To je uzasna recenica. Tom recenicom se covek legitimise kao totalan necovek a takvi su skloni svemu pa i pravljenju genocida.

Cinjenica je da su Turci 1915. god za par dana ubili 1.5 mil Jermena. SAMO francuska je nakoh nebrojeno problema i natezanja i svakakvih cuda priznala Jermenima taj genocid.

Sad kad neki (kao nas dragi Idi) kazi d aih boli uvo za tamo neke Jermene i njihove zrtve, to jasno pokazuje kakvi su to ljudi, koliko se saosecaju sa zrtvom i koliko su humani pa mozemo samo da zamislio sta se moze ocekivati od takvih i njihove politike.

Ne placem ja za Jermenima niti sam se strasno potresao (valjda sam vise naivkao na nehumanost ljudi) ALi mi je zao i osudujem taj genocid i pre bi jezih odgrizao nego sto bi mi prva reakcija bila "ma boli me uvo za 1.5 mil pobijenih ljudi". To je uzasna recenica. Tom recenicom se covek legitimise kao totalan necovek a takvi su skloni svemu pa i pravljenju genocida.

Kakva bljuzga od teksta........:D

Je li i srbija pored francuske , donela u parlamentu , osudu genocida nad jermenima???
nije???.......nebeski narod se nije solidarisao sa pokoljem nad "bracom" , pre stotinak godina???.........mislim , mozda da se izjasnimo pojedinacno o stavu prema genocidu indijanaca od amera, ili trenutnom desavanju na tibetu, gde se odvija genocid nad tibetancima od strane srpkog prijatelja...Kine???

Cinjenica je da su Turci 1915. god za par dana ubili 1.5 mil Jermena. SAMO francuska je nakon nebrojeno problema i natezanja i svakakvih cuda priznala Jermenima taj genocid.

Sad kad neki (kao nas dragi Idi) kazu da ih boli uvo za tamo neke Jermene i njihove zrtve, to jasno pokazuje kakvi su to ljudi, koliko se saosecaju sa zrtvom i koliko su humani pa mozemo samo da zamislimo sta se moze ocekivati od takvih i njihove politike.

Ne placem ja za Jermenima niti sam se strasno potresao (valjda sam vise naivkao na nehumanost ljudi) ALi mi je zao i osudujem taj genocid i pre bi jezik odgrizao nego sto bi mi prva reakcija bila "ma boli me uvo za 1.5 mil pobijenih ljudi". To je uzasna recenica. Tom recenicom se covek legitimise kao totalan necovek a takvi su skloni svemu pa i pravljenju genocida.

Isto tako se autor teme "saoseća" sa žrtvama 11. septembra.
Tema je glup način da se ispolji verska netrpeljivost a nikako želja za odvajanjem teritorije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back