Žao mi je što...

@Abel za ono što je nsdd boldovala - Pa nauči, nisu se ni muškarci naučeni rodili, ako je obostrano, prihvatiće, ako ne, ideš dalje, isto ko mi muškarci :lol:

@nsdd - Ja msm da je to nepoverenje i nesigurnost, ono, bojiš se da se skroz otvoriš ili šta već :P

hahaha, nah, kod mene je strah da mu se ne sviđam! pritom ti likovi prvi započnu stvar (ironije li)....a ja sam tu da ih oteram dok još nisu videli u šta su se upustili:mrgreen:
prosto sam ubeđena da oni mogu bolje...i to je jedini put kad imam stravično nisko samopouzdanje, kad ne znam koji mi je đavo, e zbog toga mi je baš žao:evil:

evo ga, našo sam ga

:hahaha1:

Daj podnesi predlog tamo na internom :lol:

Hahaha, može, samo da umesto ja stave MI, hehe

I dalje se udružujete protiv mene a znamo svi da me obožavate. :P Neke stvari se nikad ne menjaju. :P

Nadam se da pod ovim obožavate misliš obožavamo da te trolujemo? :P True to that :ok: :P

hahaha, nah, kod mene je strah da mu se ne sviđam! pritom ti likovi prvi započnu stvar (ironije li)....a ja sam tu da ih oteram dok još nisu videli u šta su se upustili:mrgreen:
prosto sam ubeđena da oni mogu bolje...i to je jedini put kad imam stravično nisko samopouzdanje, kad ne znam koji mi je đavo, e zbog toga mi je baš žao:evil:

A miiiica :heart: Izvini, ali meni je ovo slatko baš :lol: Pazi, ja sam negde pročitao kao, ako vam druga polovina kaže možeš ti bolje od mene ili u tom fazonu, ili vi imate takve misli, to onda znači da je zaista tako, bežite od njih :lol: Od tada ni ne pomišljam da mi to padne na pamet više :mrgreen:

hahah, ovako očajna dozvoliću ti da se sladiš mojom mukom (:
hmmm, yup, a i autosugestija je čudo.....sad sam tek u rebusu, a već sam kontala da idem na sve ili ništa, pa kud puklo- puklo.. a baaaš sam se zagrejala:rumenko:...pfffff, samo si mi otežao xD
znam da ne mogu više da slušam džejms blanta, hjustonku i ćetkovića:whistling:

hahah, ovako očajna dozvoliću ti da se sladiš mojom mukom (:
hmmm, yup, a i autosugestija je čudo.....sad sam tek u rebusu, a već sam kontala da idem na sve ili ništa, pa kud puklo- puklo.. a baaaš sam se zagrejala:rumenko:...pfffff, samo si mi otežao xD
znam da ne mogu više da slušam džejms blanta, hjustonku i ćetkovića:whistling:

Daleko od toga da se sladim tvojom mukom, imao sam i ja takve momente,i voleo bih kada bih mogao nekako da pomognem jer su baš sranje, ali kod mene je to nekako nestalo, kontaj da i ti momci imaju itekako mana, da je krivo idealizovanje koje proističe iz toga što ti ne znaš puno o njima, pogotovo mane koje se tek kasnije uoče. Svi smo daleko od savršenosti, samo treba raditi na takvoj svesti :D Tako da, ako ti se sviđa, go for it, vrv ima i više mana :D

Haha furaj nouvele vague i sl fazone, onako elokventniji su :P

Meni je jedino žao što nisam poebo jednu mrtvu pijanu likušu koja se na jednom rođendanu toliko obeznanila da je ostatak večeri provela šćućurena u uglu terase. A bičarka boli glava. Doduše, možda bi mi smetao smrad povraćke ali sad kad pomislim da sam mogao da joj munem, demn. Nego ja tripujem neki moral, ebeš mi sve.

Kako možeš da patiš jer si propustio neki seks sa pijanom svinjom
ono, to je nekako očajnički, bez uvrede
imaš 20 godina, hebaćeš sledećih 30 najmanje a verovatno i više od toga i verovatno lepše i dostojanstvenije od smrdljivih pijandura

Daleko od toga da se sladim tvojom mukom, imao sam i ja takve momente,i voleo bih kada bih mogao nekako da pomognem jer su baš sranje, ali kod mene je to nekako nestalo, kontaj da i ti momci imaju itekako mana, da je krivo idealizovanje koje proističe iz toga što ti ne znaš puno o njima, pogotovo mane koje se tek kasnije uoče. Svi smo daleko od savršenosti, samo treba raditi na takvoj svesti :D Tako da, ako ti se sviđa, go for it, vrv ima i više mana :D

Haha furaj nouvele vague i sl fazone, onako elokventniji su :P

just kidding:)
znaaaam, slažem se s tobom za idealizovanje, mada ne mogu da osporim da je ovaj zaista kvalitetan i mimo toga...sve mi se sviđa što sam videla do sada, i njegove mane, valjda je to onda to. previše razmišljam o svemu tome, a ništa pametno ne uradim.:)
sve moje sumnje i ono što (ne) radim je posledica nesigurnosti u vezi fizičkog izgleda...što je toliko glupo, ali eto, priznah

ahahahah (brđanka sam znam, padam na jeftinu romantiku) poslušah sad, sviđa mi se preporuka..tnx:)

Realno, mene sopstveni osećaj gotovo nikad ne vara :aha: :P

Istina, reci da nije evergrin, klasik :mrgreen:
Treba neku inicijativu podneti tabu da se turi umesto ovog izlizanog opisa pdf-a :lol:
Ваистину је класик. :mrgreen:

Адекватнији назив за овај пдф би био РАНЧ ПРОКЛЕТИХ,
још кад би се изнад ''улазних врата'' поставио као натпис добродошлице следеће добронамерно упозорење:
ОПРЕЗ! Улазите на сопствену одговорност.

:lol:

Poslednja izmena:
Kako možeš da patiš jer si propustio neki seks sa pijanom svinjom
ono, to je nekako očajnički, bez uvrede
imaš 20 godina, hebaćeš sledećih 30 najmanje a verovatno i više od toga i verovatno lepše i dostojanstvenije od smrdljivih pijandura

Zato što je pićka i po :D Al u pravu si... ali opet, i onakav leš bih naskočio :mrgreen: To kad žene ne znaju granice pa se odvale ko dupe... a inače, ortak zna jednu likušu koju su na nekom rođendanu njih šestorica ebali kad se odvalila(al bila je svesna.-.. budna, barem xD ), i tad joj skinuli nevinost :lol: Mislim, onaj prvi je, ostali su se samo naređali i uživali xD

@Abel za ono što je nsdd boldovala - Pa nauči, nisu se ni muškarci naučeni rodili, ako je obostrano, prihvatiće, ako ne, ideš dalje, isto ko mi muškarci :lol:

Aaa, to ne moze da se nauci...:lol: to kad do sad nisam naucila, tesko da cu ikad...uostalom, mislim da je tu veliki problem u mom mentalnom sklopu, tako da bi to znacilo da treba da se menjam iz korena, sto mislim da je nemoguce...

just kidding:)
znaaaam, slažem se s tobom za idealizovanje, mada ne mogu da osporim da je ovaj zaista kvalitetan i mimo toga...sve mi se sviđa što sam videla do sada, i njegove mane, valjda je to onda to. previše razmišljam o svemu tome, a ništa pametno ne uradim.:)
sve moje sumnje i ono što (ne) radim je posledica nesigurnosti u vezi fizičkog izgleda...što je toliko glupo, ali eto, priznah

ahahahah (brđanka sam znam, padam na jeftinu romantiku) poslušah sad, sviđa mi se preporuka..tnx:)

Ne razmišljaj, just do it :mrgreen:
Inače, ti nemaš razloga za tripovanje oko izgleda :D Mada, drago mi je što sam muško, mi imamo samo jedan problem :mrgreen:
Drago mi je, a što se tiče brđanstva i ja sam, mi smo bliži nebu, samim tim nas vuče na filozofiju :lol:

Ваистину је класик. :mrgreen:

Адекватнији назив за овај пдф би био РАНЧ ПРОКЛЕТИХ,
још кад би се изнад ''улазних врата'' поставио као натпис добродошлице следеће добронамерно упозорење:
ОПРЕЗ! Улазите на сопствену одговорност.

:lol:

Da se ja pitam kolega, ovaj pdf ne bi uopšte ličio na ovo sada, ali dobro je da se ne pitam :mrgreen:

Zato što je pićka i po :D Al u pravu si... ali opet, i onakav leš bih naskočio :mrgreen: To kad žene ne znaju granice pa se odvale ko dupe... a inače, ortak zna jednu likušu koju su na nekom rođendanu njih šestorica ebali kad se odvalila(al bila je svesna.-.. budna, barem xD ), i tad joj skinuli nevinost :lol: Mislim, onaj prvi je, ostali su se samo naređali i uživali xD

Prejadno, animalnost at its prime :lol:

Aaa, to ne moze da se nauci...:lol: to kad do sad nisam naucila, tesko da cu ikad...uostalom, mislim da je tu veliki problem u mom mentalnom sklopu, tako da bi to znacilo da treba da se menjam iz korena, sto mislim da je nemoguce...

Može da se nauči, kad god, ali ako to podrazumeva menjanje iz korena, ja ne preporučujem, potrefiće se kockice nekad svejedno :)

Ne bih verovao priču da ortak nije čuo od njene najbolje drugarice. Al' to se ipak vidi koliko joj je dobra ta drugarica kad ili laje ili laže :) Ko ebe budale.

Znači čuo si priču od nekog ko je čuo priču od nekog drugog. :lol: Mada s druge strane, ako je to istina - nameće se logično pitanje: ako joj je ta najbolja drugarica, što je samo stajala sa strane i gledala kako je ova šestorica deflorišu i iživljavaju se nad njom? :) Da bi imala dobru priču da ispriča uz kafu sa nekim? :lol: Pretpostavljam da i najbolje drugarice nisu više što su nekad bile... :lol:

Žao mi je što:
-mi je deda umro mnogo rano(64).
-mi se mama susrela sa jako teskom i ne naivnom dijagnozom
-sto slabo imam vremena da se bavim sportom
-sto ne citam u poslednje vreme,a to volikm vise od svega
-sto sam sprcao 18.godina a samo sam dva puta otisao van granica svoje zemlje
-sto baka ne zivi sa nama,a volim je mnogo...
-sto nemam dobar odnos sa tatom(on je kriv)

Dovoljno! Ovo k'o leksikon. :lol:

Back