miodragstankovich
Aktivan član
- Poruka
- 1.178
Filipini verovatno mogu da uđu u top 20 u Aziji po pitanju frekventnosti..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan interesantan,samo mu piše odakle je krenuo.. A zemlja registracije je Bermuda,što bi se reklo- "UK prekomorska teritorija".
Pogledajte prilog 750286
Hvala na objašnjenju. Vidiš,nikad mi to ne bi palo na pamet.Већина летелица западне производње које саобраћају у саставу руских авио компанија има неку егзотичну регистрацију.
Можда нећу најбоље да интерпретирам, али разлог су неке високе државне таксе које је установила Русија на све летелице произведене ван њихове територије, па су се авиокомпаније досетиле да своје авионе региструју тамо где имају неке пореске олакшице. Чак и национална авиокомпанија Аерофлот има такве авионе
Карго летови који нису на редовним линијама, често имају само аеродром полетања на радару.
Aerodrom u Budimpešti je baš prometan,čak i više nego naš. Naravno,ima tu destinacija sa kojih dolaze avioni a da su praktično iste kao kod nas,ali ima i drugih..
Pogledajte prilog 750344
Ovo iskreno ne kontam. Avion koji ne leti je meni besmislen sam po sebi i gubi svu svoju privlačnost...a daleko je od udobnog mesta za boravak i obedovanjeЗа носталгичаре.... Сингапур ерлајнс организовао "лет на сувом" или дочарава путницима летење док су авиони сво време на земљи.
"путницима" је на располагању седиште, гледање програма забаве и оброци..
Ovo iskreno ne kontam. Avion koji ne leti je meni besmislen sam po sebi i gubi svu svoju privlačnost...a daleko je od udobnog mesta za boravak i obedovanje