Jadranka Kostić, studentkinja iz Beograda, priznaje da u poslednje vreme često preispituje svoju vezu jer je ubeđena da je njen partner Milan sa njom isljučivo zbog razgovora.
Dve pune godine, koliko se ovaj mladi par zabavlja, nisu iscrpele njegovu strast i želju da satima priča sa njom o svim temama koje su njoj bitne.
– Ne znam ni sama kako to da objasnim, ali moj momak Milan, je uvek raspoložen da priča sa mnom, da me pažljivo sasluša i kaže svoje mišljenje o svakoj temi koju pokrenem, objašnjava Jasmina.
Njoj ispočetka to nije smetalo jer je, kako kaže, svaki početak veze takav.
- Parovi žele da se što bolje upoznaju, pa pažljivo slušaju jedno drugo. Ne želim javno da pričam o intimnim stvarima, ali stvarno nemam razloga da se žalim. Ipak, sve više mi se čini da se naša veza zasniva isključivo na razgovoru. Juče smo, na primer, satima pričali o cipelama i haljinama koje sam videla u gradu, a on me je sve vreme slušao iako je na TV-u bio tenis. Svaki naš sastanak, se završi razgovorom i to je počelo da me brine – priča ova mlada studentkinja.
Ona dodaje da je šokirana i činjenicom da Milan nikad ne zaboravlja šta sve treba da kupi u prodavnici, a čini joj se i da uživa prilikom zajedničkog odlaska u šoping.
- Sve to me čini jako nesrećnom, imam utisak da me uopšte ne voli. Znam da ne tražim mnogo. Samo ponekad želim da se osetim kao žena, da mu nešto kažem, a on me rasejano pogleda u oči i svojim dubokim, muškim glasom kaže „Izvini, nisam te slušao!“ – iskreno priznaje Jadranka.