Zanimljive slike i klipovi

14-Refleksije-1.jpg

Jadranka Kostić, studentkinja iz Beograda, priznaje da u poslednje vreme često preispituje svoju vezu jer je ubeđena da je njen partner Milan sa njom isljučivo zbog razgovora.
Dve pune godine, koliko se ovaj mladi par zabavlja, nisu iscrpele njegovu strast i želju da satima priča sa njom o svim temama koje su njoj bitne.
– Ne znam ni sama kako to da objasnim, ali moj momak Milan, je uvek raspoložen da priča sa mnom, da me pažljivo sasluša i kaže svoje mišljenje o svakoj temi koju pokrenem, objašnjava Jasmina.
Njoj ispočetka to nije smetalo jer je, kako kaže, svaki početak veze takav.
- Parovi žele da se što bolje upoznaju, pa pažljivo slušaju jedno drugo. Ne želim javno da pričam o intimnim stvarima, ali stvarno nemam razloga da se žalim. Ipak, sve više mi se čini da se naša veza zasniva isključivo na razgovoru. Juče smo, na primer, satima pričali o cipelama i haljinama koje sam videla u gradu, a on me je sve vreme slušao iako je na TV-u bio tenis. Svaki naš sastanak, se završi razgovorom i to je počelo da me brine – priča ova mlada studentkinja.
Ona dodaje da je šokirana i činjenicom da Milan nikad ne zaboravlja šta sve treba da kupi u prodavnici, a čini joj se i da uživa prilikom zajedničkog odlaska u šoping.
- Sve to me čini jako nesrećnom, imam utisak da me uopšte ne voli. Znam da ne tražim mnogo. Samo ponekad želim da se osetim kao žena, da mu nešto kažem, a on me rasejano pogleda u oči i svojim dubokim, muškim glasom kaže „Izvini, nisam te slušao!“ – iskreno priznaje Jadranka.

Оде лола у планине. )))

бај д веј... кад сам био у Русији у северној поларној зони возио сам се Четром.. нема препреке коју не може савладати. Моћна машина. :cool:

%D0%9F%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%8E%D1%89%D0%B8%D0%B9_%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B5%D1%85%D0%BE%D0%B4_%D0%A7%D0%95%D0%A2%D0%A0%D0%90_%D1%841.JPG

Nije ovo od grada, vidis da je omalterisan, sloj gita bar 1cm.

Ovaj sto sam ja gledao, na slikama je delovao lepo, ali, uzivo neka druga prica. Videlo se da je krov pomeren, da auto nije simetrican, ispod haube i s jedne i s druge strane tragovi guzvanja, gepek sav izguzvan, a na jednom mestu sam nasao debeo sloj gita, koji je ispucao. Domace tablice, kilometraza smesna, motor ekstra radi, ide, zadnji levi tocak lupa.

Ako je auto bio na krovu taj krov se nikad ne ostavlja nego se stavlja drugi.
Plus sto ga je nemoguce uraditi da bude ravan i savrsen jer i got ne moze da se stavlja predebelo jer puca.
Ako verujes da posle havarije osteceni krov ostaje onda veruj i dalje.
Zazori ostecenog krova bi se videli i ne verujem da bi se neko posvetio peglanju kad je jednostavnije zameniti krov koji se uglavnom baca jer nikom ne treba pa je samim tim jeftin.
Dok sam radio na placu nagledao sam se ofarbanih krovova i hauba usled ostecenja od grada a u Italiji odakle se najvise uvoze kola ima dosta kola ostecenih od grada i neretka je pojava da se i tamo ofarbaju kola.
Konkretno znam za jedan auto koji je bio presao jako malo km i koji je bio kao nov ali je bio izgradiran i onda se prefarbao odozgo.Kupac ga je vozio godinama i ja sam taj auto uzeo u zamenu jer nigde nije pokazao znake pucanja gita i sad ga zadovoljno vozi vise od dve godine drugi vlasnik tako da ako se dobro i kvalitetno odradi moze to da bude i dobra kupovina.

Back