gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
bice popust zbog te djanijeve slikeimam ja nije problem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bice popust zbog te djanijeve slikeimam ja nije problem.
hvala brat moj. posto za rubin.bice popust zbog te djanijeve slike
ako je megatrend otisao za 56 rubin bar za 60 ipak je rubin rubinhvala brat moj. posto za rubin.
a sa popustom.ako je megatrend otisao za 56 rubin bar za 60 ipak je rubin rubin
ne mora svako da ima fakultet da bi bio uspesan.
Aj podeli platuPozdrav ljudi, vidim da su mnogi u skripcu pa sam vodeci se tim dosao na suludu ideju da podelim svoje zanimanje ali i platu sa vama, da li se to nekoga tice? mislim da ne ali mozda pomogne osecaj saosecanja posebno kod nas sa malim platamaeto mozda bude interesantno citati vase postove. Dakle,
Ugostiteljski radnik/konobar 250€ + 50-100€ baksis
Pozdrav ljudi, vidim da su mnogi u skripcu pa sam vodeci se tim dosao na suludu ideju da podelim svoje zanimanje ali i platu sa vama, da li se to nekoga tice? mislim da ne ali mozda pomogne osecaj saosecanja posebno kod nas sa malim platamaeto mozda bude interesantno citati vase postove. Dakle,
Ugostiteljski radnik/konobar 250€ + 50-100€ baksis + Sozijalno,porez i ostale djakonije.Izgleda da je to urođeno tek nešto da je napisano.
Ovo je SrbijaU CH nije dozvoljeno da se priča koliko je kome plata.
Pa pricaj anonimno preko neta nece niko saznati ko jeU CH nije dozvoljeno da se priča koliko je kome plata.
Ovo je Srbija
Niko te ne tera da kazes ako necesZato i volim da se Srbija približi Švajcarskoj.Živeo sam i u jednoj i drugoj državi i to je moje iskustvo.
Niko te ne tera da kazes ako neces
U nekim drzavam EU kao npr u Madjarskoj se u oglasima namerno u oglasu za posao stavi i prosek plate da bi privukli radnike,a i kod nas se moze.Naravno ne radi se o visokim pozicijama,to je uvek tajna pa cak i za radnike u kolektivu.Ne samo da to nebi reko već bi takve otpustio i to momentlno za rovarenje po firmi.
Nije poenta davati pare za sportske igre da smo u zdravom drustvu, bez obzira koliko ko dobro igra.
Pogledaj moj post #42 sta pricaju Alan Watt i William Cooper.
Koliko ja vidim postoje dve opcije kod tebe po mom misljenju.Dakle po tebi im treba oduzeti ono što su sa velikom mukom zaradili? Ne gledam sport ali sam slušao da i po 5 sati igraju.Da dodam to ne plaća Srbija
ili Švajcarska itd.Ko plaća pojma nemam? U svakom slučaju ja želim da Novak još dugo ostane prvi igrač i da dobije još puno milijona ako već ljudi
daju.Moguće da smatrate da se treba odreći tih para? Ljudi daju a on da kaže neka hvala ja sam samo prebacivao loticu tamo amo?E neće da može
što kaže Šojić.