Zanimanje/plata

Pozdrav ljudi, vidim da su mnogi u skripcu pa sam vodeci se tim dosao na suludu ideju da podelim svoje zanimanje ali i platu sa vama, da li se to nekoga tice? mislim da ne ali mozda pomogne osecaj saosecanja posebno kod nas sa malim platama😂 eto mozda bude interesantno citati vase postove. Dakle,

Ugostiteljski radnik/konobar 250€ + 50-100€ baksis
Aj podeli platu

Pozdrav ljudi, vidim da su mnogi u skripcu pa sam vodeci se tim dosao na suludu ideju da podelim svoje zanimanje ali i platu sa vama, da li se to nekoga tice? mislim da ne ali mozda pomogne osecaj saosecanja posebno kod nas sa malim platama😂 eto mozda bude interesantno citati vase postove. Dakle,

Ugostiteljski radnik/konobar 250€ + 50-100€ baksis + Sozijalno,porez i ostale djakonije.Izgleda da je to urođeno tek nešto da je napisano.

U CH nije dozvoljeno da se priča koliko je kome plata.

Ne samo da to nebi reko već bi takve otpustio i to momentlno za rovarenje po firmi.
U nekim drzavam EU kao npr u Madjarskoj se u oglasima namerno u oglasu za posao stavi i prosek plate da bi privukli radnike,a i kod nas se moze.Naravno ne radi se o visokim pozicijama,to je uvek tajna pa cak i za radnike u kolektivu.

Nije poenta davati pare za sportske igre da smo u zdravom drustvu, bez obzira koliko ko dobro igra.
Pogledaj moj post #42 sta pricaju Alan Watt i William Cooper.

Dakle po tebi im treba oduzeti ono što su sa velikom mukom zaradili? Ne gledam sport ali sam slušao da i po 5 sati igraju.Da dodam to ne plaća Srbija
ili Švajcarska itd.Ko plaća pojma nemam? U svakom slučaju ja želim da Novak još dugo ostane prvi igrač i da dobije još puno milijona ako već ljudi
daju.Moguće da smatrate da se treba odreći tih para? Ljudi daju a on da kaže neka hvala ja sam samo prebacivao loticu tamo amo?E neće da može
što kaže Šojić.

Dakle po tebi im treba oduzeti ono što su sa velikom mukom zaradili? Ne gledam sport ali sam slušao da i po 5 sati igraju.Da dodam to ne plaća Srbija
ili Švajcarska itd.Ko plaća pojma nemam? U svakom slučaju ja želim da Novak još dugo ostane prvi igrač i da dobije još puno milijona ako već ljudi
daju.Moguće da smatrate da se treba odreći tih para? Ljudi daju a on da kaže neka hvala ja sam samo prebacivao loticu tamo amo?E neće da može
što kaže Šojić.
Koliko ja vidim postoje dve opcije kod tebe po mom misljenju.

1. Ili si placen da trolujes propagandu i drzis stranu svetskih zlikovaca i njihov bolesni parazitski sistem za covecanstvo.
2. Ili si stvarno glup pa verujes u to sto pises i ovo je za tebe visa matematika.

Djokovic je nebitan on je samo jedan od miliona klovnova koji zaludju debilizuju narod, neutralizuju zombiraju mase.

Ponovo te vracam na moj komentar broj # 42 Alan Watt i William Cooper.

"Ljudi treba da se obogate ako zele svojim radom i radeci nesto za zajednicu (npr. industrijalci), a ne skretajuci ljudima paznju sa imperatora (neutralisanje masa). "

Back