slazem se sa tobom device su divne, znam iz iskustva
nezne,dobrodusne...
nezne,dobrodusne...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nezne,dobrodusne...

Cekam kuma:A sta sa onima sto uopste ne veruju u horoskope i ostale gluposti? :?
U koju kategoriju bi da ih strpate, vi "strucnjaci", koji ni sebe jos niste upoznali, a kamoli druge.
Uvek sam mrzeo podele i generalizacije, makar i ovakve vrste, svako je prica za sebe. Zar vam sopstveno zivotno iskustvo nije to dosad pokazalo?
sad kad ovo citam, pomislim da smo bile u vezi sa istom osobom. muske device su UZAS. sa jednim sam u vezi 5 godine, vec dve godine zivimo zajedno i sve je istina sto pise. znam jos neke device. pred zenama su male mace i od njih ne smeju da pisnu, a kad zena okrene ledja...ma grozim se od njih. :x :x :x NIKAD VISE SA DEVICOMluda_na_2:moja iskustva....bitno je kako se ti slazes sa njima...koji si ti znak?... ja sam ovan strelac. Sa muskim devicama ...uzas zivi...sad kad cujem da je neki tip devica( a lepi su i zgodni, sarmantni u drustvu) POBEGNEM i budem uzasno gruba. varaju zene-istina! Vole da je njihova rec zadnja - ubedjeni su da su uvek upravu, slatkorecivi su... ne raspravljaju se nego pobegnu od problema...prepuni su prica...bajki... a u kuci...uzas ....picajzle su... ako su oni zamislili da pepeljara treba da stoji na tom i tom mestu...dobices elaborat o tome kako su oni upravu a ne ti i kako si aljkava i ovakva i onakva jer mislis da treba da stoji na sredini stola... mamine maze su... i dosta su vezani za njih....uhhhh dosta od mene...
muska devica-drkadzijajeka delfin:Sve sto ste naucili o muskim devicama zanima me
Ne mogu bas da dokucim neke osobine, mozda ce pomoci i Vase iskustvo
POZDRAV SVIMA
device ako cekash na njihovu ljubav gotov si.na prvom mestu je posao,uvek su u nekom poslu.One vole da se muce ali i druge.kazu da su svadljive samo neshto prigovaraju i misle da je njihovo mishljenje najispravnije.Uvek i sve mogu same najbolje,perfekcija do besvesti.Imala sam devicu ,a i sama sam u podznaku.oni imaju svo vreme ovog sveta i nije im kasno da ljubav stave po strani pa da joj se vrate posle par godina ,kako rekoh kada zavrshe obaveze,A NIKADA IH NE ZAVRSHE.

Ma prvo ti shvati da su muskarci uglavnom shablon..znaci sex na prvom mestu..a dobro izgooglaj i procitaj kakve su device..i podznak ako znas jos bolje..srecno![]()