firedragon9
Iskusan
- Poruka
- 6.042
jel vam kada proleti kroz glavu da su vas ili djete koje smtrate svojim zamjenili u rodilistu ? znate ono , ne lici na nikoga i tako to ...![]()
Ne ne proleti nikada, a inace tema i nije za zezanciju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel vam kada proleti kroz glavu da su vas ili djete koje smtrate svojim zamjenili u rodilistu ? znate ono , ne lici na nikoga i tako to ...![]()
Ne ne proleti nikada, a inace tema i nije za zezanciju![]()
Da, ne toliko likom, ali npr. prsti na nogama i rukama, pa to je klonirano. Često se ljudi smeju, identično. Sa ocem, a sa majkom imam u obraćanju, ponašanju,gestikulaciji, tačno vidim kad koji od roditelja iz mene "progovori"....
Inače, ne liče sve bebe jedna drugoj, naročito ona GLAVATA deca. Ima prelepih, a ima i onih kao da ih je poplava izbacila, jba, svaka je svojoj majci najlepša...
E, to sa kloniranim prstima. Da sam usvojen i da živim na drugom kraju sveta i sretnem se sa biološkim ocem nekom slučajnošću, ne znajući da mi je otac, ne bi bilo greške šta mi je taj čovek.
trebao bih starog poslati na dnk analizu . malo mi je sumnjiv .
ovo boldovano može da se pokupi i kad si usvojen, to se uči
a za prste već ne znam, moguće, za tatu se ne sećam, mama ima tanke prste pa i nas tri na nju
i krupne oke, i to smo nasledile
jedino zelene oči nisam, a šteta
narodna !
Narodna pevaljka lol
Ne može i ne uči se. Apsolutno su neke gestikulacije tipične. Kao i npr. boja glasa. Kod nas npr. sve žene i muško imaju istu boju glasa.
E, vidi, ja o svojima govorim, za tebe nem pojma čija si :=))))
Nema teorije, bila sam svesna kada sam se poradjala, videla sam svoju decu odmah, dok su se još radjali gledala sam u njih. Pa ih onda obrišu, pa podignu sa tek presečenom pupčanom vrpcom i ono što se tada vidi - ne zaboravlja se. Da posle par sati, 10, 12, 24 sata svejedno traže da prepoznam svoje dete medju 158 drugih beba - iz odma' se to prepozna.