Zamislite da ste u temporalnom "parkingu"

Sto je pjesnik htio reci?

Svakom pesniku je san, da mu se pesme same pevaju, a kada doživi da ga neko iz publike razume tek što je zaustio, to onda više nije san.
To je onda raj.
pesnički doduše.

[QUOTE
Ne postujem sa sagovornicima od jedne rijeci .SAD znas , ipak cu popustiti i reci...
[/QUOTE]

Osećam se duboko počastvovan :hvala:

Moje misljenje je da covjek ne zivi sam da ja kolektivno bice ,ajde sad da nagadjam ti mislis da i pored svega sto rekoh ipak sam
E, to je vec neka druga tema, i jeste diskutabilna.

Naravno, čovek je društveno biće ali je ponekad ipak sam

Jedno davno pravilo kaže da najlepše teme za razmišljanje, diskutovanje u svom naslovu nose sintagmu "ponekad ipak"

Želim ti lep dan

Svakom pesniku je san, da mu se pesme same pevaju, a kada doživi da ga neko iz publike razume tek što je zaustio, to onda više nije san.
To je onda raj.
pesnički doduše.

[QUOTE
Ne postujem sa sagovornicima od jedne rijeci .SAD znas , ipak cu popustiti i reci...

Osećam se duboko počastvovan :hvala:

Naravno, čovek je društveno biće ali je ponekad ipak sam

Jedno davno pravilo kaže da najlepše teme za razmišljanje, diskutovanje u svom naslovu nose sintagmu "ponekad ipak"

Želim ti lep dan[/QUOTE]

...Čovjek je uvijek sam čak, i onda kad ima trenutno najvblize Bice ali ...kad-tad b i ć e ...
...samoca nije stanje ona, je stihija i kao sve stihije naidje kad hoce a ode kad mi prestanemo se,- nadati...
...pjesnik nikad ne kazuje nikome nista on je u vječitom samodijalogu i nikad se neće sa sobom dogovoriti...
Tako misli, Faraonn...

...Čovjek je uvijek sam čak, i onda kad ima trenutno najvblize Bice ali ...kad-tad b i ć e ...
...samoca nije stanje ona, je stihija i kao sve stihije naidje kad hoce a ode kad mi prestanemo se,- nadati...
...pjesnik nikad ne kazuje nikome nista on je u vječitom samodijalogu i nikad se neće sa sobom dogovoriti...
Tako misli, Faraonn...

Živeo večno Faraonn!
Pišući o samoći mislio sam na objektivnu samoću a ne na osećaj samoće, ali u pravu si to je manje više isto.
Pesnika sam pomenuo jer mi je kao primer prvi pao na pamet. Primer kako aluzija iskazana u jednoj reči može nekome da bude dosta da razume ideju u celosti.

:cool:
Ja sam se sjetio nečega...
Pod uslovom da stanje zaleđenosti potraje dovoljno dugo,naravno.
Prvo bih rasklopio neke ugašene mašine.
Pa bih onda pročitao neke knjige za koje kao "nemam vremena".
:mrgreen:
:roll:
Oduvijek sam želio da se nakezim u facu opasnom psu.
Da jašem krokodila, vozim For Mustang, i ostale dječije gluposti.
Mislim da se neke stvari podrazumijevaju...
:per:
Osim što je to nemoguće,tj.nema smisla,jer nije fora da blenem u neke stvari...
Bez šanse da dobije šamarčinu ili da padne akcija...
:rumenko:
To je ono što su svi htjeli da napišu, a nisu se usudili.
:hahaha::hahaha::hahaha:

Back