Zajedno smo 2 meseca,samo zato sto smo potpuno razliciti,cudno zvuci ali da je obrnuto ko zna na sta bi to licilo...Da predjem na stvar...Ja sam sa njim prvenstveno zbog sexa a valjda ima jos nesto sto mi ne da da raskinem...Lepo mi je sa njim...A on je fazonu da mi govori da me voli,salje romanticne poruke,sveca da gori kod njega u sobi,stalno mi dokazuje kako mu je drago sto smo napokon zajedno (pre toga me muvao 7-8 meseci)...
...Sex je padao obavezno svaki drugi dan nekad i svaki,meni je tako odgovaralo,ali u zadnjih nedelju dana on je taj koji "ne trazi" sex,odjednom to nije bitno,konverzacija nije kao u pocetku,nekako ja se osecam istripovano...Neverujem da je nasao drugu devojku,nije iz tog fazona...Jel ima neko predstavu sta bi moglo da bude,kako da sve bude kao na pocetku?...

ne, stvarno neverujem da ima neku drugu devojku, ne zato sto ja to ne zelim sebi da priznam ,cak sta vise ja sam bila ta koja se tripovala oko toga ma sigurno ima neku drugu, pa su mi svi vristali nad glavom da sigurno nema,i da je puk'o,ako ode na zurku bez mene obavezno me zove da mi pusti neku pesmu, pa posle se dere kako me voli, pa da ce ubiti svakog ko mi pridje i te fore...Celo njegovo drustvo me je upoznalo i sa svima sam stvarno super,cak me oni hvale kod njega...Sutra idemo na zurku,njegova sestra,drug i njegova-drugova devojka... Kao bice sve u redu...Tripujem se dok se ne vidimo a onda kao da se nista nije ni desilo...2 nedelje je proslo od kresa, sto je cudno-jednostavno to ne lici na nas...Sutra cu da se spickam za zurku pa da vidimo sta ce da bude...