- Poruka
- 130.035
jedna tema i pisanje na njoj me je inspirisalo na ovu pitanje
sta mislite o vezama gde muskarac ima vece sesi od zene?
sta mislite o vezama gde muskarac ima vece sesi od zene?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam to jednom uradilada li mu ona masira, mesi i pritiska dojke?
da li nalazi zadovoljstvo u tome ?![]()
pije onaj americki lek za oci cosopt.jedna tema i pisanje na njoj me je inspirisalo na ovu pitanje
sta mislite o vezama gde muskarac ima vece sesi od zene?![]()
jao brt.jedna tema i pisanje na njoj me je inspirisalo na ovu pitanje
Ja tu pavam..da li mu ona masira, mesi i pritiska dojke?
da li nalazi zadovoljstvo u tome ?![]()
Ja tu pavam..nije bitna veličina, važno da su čupave..
Mikropenis?Najlepše kod muškarca su ruke i grudi sa ramenima. To ako je lepo... Oprašta se ponešto![]()
Ne, to se ne oprašta.. al stomačić pivski može da se oprosti..Mikropenis?
ovo je tipičan primer parova koji počnu da liče jedno na drugo posle mnogo godina braka...
tepisi i zavese su izašli iz mode devedesetihTakozvani ljubavni tepih.
Blaženi smo koji ga imamo.![]()
Pa nije to ljubavni tepih tipa Sean Connery, ja bi pre rekao da je to slauf mod, vece njegove sise, vec njene. Zapustio se lik i onda se pita sto mu neki pastuv zenu taslaci.tepisi i zavese su izašli iz mode devedesetih
Muškarac bez ljubavnog tepiha je kao žena sa dlakavim nogamakoliko se razumem u ljubav i sex
ljubavni tepih je maljavost muškarca po grudima. nekada je bilo odraz visokog nivoa testosterona, ali danas nije tako.
nekada su i žene imale višak sala na stomaku a danas su ravne i zategnute
sve se promenilo
isto sto i o vezama u kojima je muskarac nizi od zene.jedna tema i pisanje na njoj me je inspirisalo na ovu pitanje
Ako su lepa ramena, s... nisu obešeneNajlepše kod muškarca su ruke i grudi sa ramenima. To ako je lepo... Oprašta se ponešto![]()
Ako su lepa ramena, s... nisu obešene
Dobro, odoh korak daljeUh, bila sam sa jednim veslačem.. predivna ramena i ruke, ali sesi... jel se malko udebljao. Nisam ni pisala o obešenima, več da postoje![]()