- Poruka
- 5.887
Da li (čula u "popularnoj psihologiji") "sama sebe sabotiram" unapred, znajući da nemam šanse, ili mi se prosto ta osoba dopadne bez obzira na pol?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam žensko a zaljubljujem se u muškarce gejeve..pеdergej().
Ne zaljubim se u one koji su još uvek zbunjeni i istražuju, već u muškarce koje znam iz perioda dok su bili u vezi sa bivšim. E, onda kada raskinu i ostanu (privremeno) sami, ja odlepim za njim.otkud znaš da su gejevi
HahahahahahahahahahahaИмаш природну потребу да их конвертујеш назад?![]()
Ništa čudno, oni uglavnom dobro izgledaju, kulturni su,obrazovani, uspešni u poslu, nisu šovinisti... dešavalo se i meni da mi neki gej zapadne za oko, pa me na vreme upozore da mogu samo da sanjam.Jbg,ranije mi bila uzrečica :"šteta što je oženjen", sad je "šteta što je gej"!Ja sam žensko a zaljubljujem se u muškarce gejeve.
Hoće to da, da...gledam i ja u kuglu!skoro svaka zena koja tako pocne da rezonuje, uda se ili zanese u roku od po godine do godinu.
Hoće to da, da...gledam i ja u kuglu!
Ma nemoj!Otkud ti sad to?moja je teorija da se latentne lezbejke zaljubljuju u gejeve
Za sada nisam... ali javiću ti ako pređem na žene da si bio u pravu!moja je teorija da se latentne lezbejke zaljubljuju u gejeve
kod svedjana ima malo gejeva.Hoće to da, da...gledam i ja u kuglu!
U kugli vidim lepog smeđeg, bradatog, polugolog Šveđanina.
Divno ako je tako.Ja naletim, sve i da ih ima u tragovima...kod svedjana ima malo gejeva.
To ti je kao da si rekao da u Holandiji ima malo narkomanakod svedjana ima malo gejeva.
Ajd'e sad razočarajte me!Ja sam mislila da to nije nešto lep narod (mislim na muškarce), kad letos oči ispadoše...To ti je kao da si rekao da u Holandiji ima malo narkomana![]()
.pеdergej().
Ako se zaljubim u geja, znaci li to da sam gej?