Zaljubljivanje? Odmah ili kasnije?

...znam vishe primera ljudi koji su se,posle raskida duge veze ,ozenil/udali za svoju sledecu ljubav..
zakljucujem da su ljudi naucili "kako ne treba"..ali ne mozesh bolje ako nisi ti "neshto" ...jedino da budesh sam...

ja sam se pre brze zaljubljivala..poslednji put mi je trebalo par meseci da ubedim sebe:
da sam ja neshto
da je on neshto
i da smo mi neshto
tj.da cemo uskoro to biti,samo nam kao josh malo fali ...:heart:

Za početak - dovoljan je osećaj iz stomaka. Tzv. leptirići.::)
Posle sve zavisi od toga kako se stvari odvijaju, tj. da li će zaljubljenost presahnuti ili preći u ljubav. Mnogo kockica treba da se složi kako bi se taj mozaik popunio.
Ali, ako se desi da zaljubljenost pređe u ljubav, a da seksa nema, u slučaju da osećanja nisu uzvraćena (dešavaju se i takve kataklizme), može i bez fizičkog kontakta... Mučno i slatko istovremeno. Neko bi rekao - jalovo i blesavo. No, ipak oplemenjujuće.

paz nju...ko profesor iz slikarstva kad objashnjava naivnim decama kako nadozilazi talenat :hahaha:

Ja sam se zaljubio mozda 2-3 puta u zivotu i uvek je bilo afektivno
Missim da zaljubljivanje nekako doumire kako chovek postaje zreliji i stariji....onda ide onaj vulgarizam"zavolish choveka vremenom,njegovu dobrotu a pre ga nisi ni primetjivao bla bla bla"shto u stvari i nije zaljubljivanje nego udruzivanje radi nekih pogodnost i ostvarivanja drtushtveno podobnog obrasca.Koji ce mi to qurac?

Zaljubila sam se dva ili tri puta u životu i uvek je bilo spontano. Jednom osobu nisam ni poznavala, ništa osim imena i par reči, drugi put sam se sa osobom već družila izvesno vreme...

Ali u oba slučaja sam bila klinka i sad već prilično verujem da šanse za treći put umiru. Oh, well :neutral:
Ja sam se zaljubio mozda 2-3 puta u zivotu i uvek je bilo afektivno
Missim da zaljubljivanje nekako doumire kako chovek postaje zreliji i stariji....onda ide onaj vulgarizam"zavolish choveka vremenom,njegovu dobrotu a pre ga nisi ni primetjivao bla bla bla"shto u stvari i nije zaljubljivanje nego udruzivanje radi nekih pogodnost i ostvarivanja drtushtveno podobnog obrasca.Koji ce mi to qurac?
Dereru ne kopiraj me o.O

Plašim se :neutral:

Pa ne mogu da te kopiram kad si ti josh klinka 3 godine mladja
Ja sam bre zreo chovek ne mozesh ti s mojim razmishljanjima u istu ravan
A sad ne smaraj skidam haj kvaliti rezolushn apdejt filmskih sekvenci za KOTOR 2 TSL,,,server skida sporo u PM nije do provajdera,ja imam uvek oko 52 a ovde ide samo 2 maximum:(

Ovaj...Robine prika...:rumenko: pročito sam cijelu temu, i najviše si mi se svidio, i riješio sam da budem zaljubit u tebe :rumenko:, ono pašeš mi...I slažemo se u svemu, i volim sve što si napiso, i te ženke što si ih skoro slikavo u disku volim, i onu našu što joj šiljemo ljubavne poruke volim...al mače nam je neki blento s Audijem...I odma bi, đe ću više čekat, a kasnije bi i onu žuju iz diska...volio...:rumenko:, pa i sirnicu bi mogo iza toga...i nju volim više neg išta...:rumenko: Eto...:rumenko: :)

Dragi moji i drage moje, ova tema bi bila dobra, kako ovde tako i na zenskom kutku, ali rekoh da ovog puta dam blagu "prednost" nasem "jacem" polu. :) Pa da vas pitam sta mislite....

Koliko vam je dugo potrebno da se zaljubite u nekoga? Da li vam se to obicno desava kao grom iz vedra neba i skoro na prvi pogled ili vam je neophodno izvesno vreme i "upoznavanje" sa osobom da bi se eventualno zaljubili ili ne?

Kod mene je to obicno u principu "biti il´ne biti", sto bi znacilo ako se ne zaljubim odmah nikakvo vreme ni pokusaji ni upoznavanje to nece promeniti! Dakle ne neophodno bas na prvi pogled ali ili se zaljubim odmah na samom pocetku ili n ist?

Ljubim vas i pozdravljam i unapred hvala sto ce te svoja iskustva i nacin funkcionisanja pri zaljubljivanju podeliti ovde samnom/ sa nama!
Као млађа, лако сам се заљубљивала и прилично брзо.
Сазревањем, латентни период се продужио.
Мада, и сад пред неким није лако остати рационалан.;)

Back