- Poruka
- 389.550
a be cici ..ti ne citas..to U me ic ne zanima ..samo NA...ama cici, ne citas pise U a ne NA...msm kad sam na onda je kurclslus![]()

- - - - - - - - - -
pazi..trik post..posle NA bude i U...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a be cici ..ti ne citas..to U me ic ne zanima ..samo NA...ama cici, ne citas pise U a ne NA...msm kad sam na onda je kurclslus![]()
a be cici ..ti ne citas..to U me ic ne zanima ..samo NA...![]()
jos cemo i nesto da naucimo ovde.jeste to zanimljivo...Izgleda da se muskraci mahom zaljubljuju u losem periodu...zanimljivo.
jos cemo i nesto da naucimo ovde.jeste to zanimljivo...
izgleda da drugacije prozivljavamo lose periode.meni,kada je los period,nista ne zanima osim toga da resim taj problem.i samo smisljam kako cu da ga resim.ne primecujem druge ljude,njihovo ponasanje,osmehe,zezanciju i bilo sta,oni su mi svi isti.slabije se druzim,ne izlazim uopste,tako da se odnosi sa drugima svode na dobar dan-dovidjenja.to su trenuci kada nemam sta drugome da ponudim osim svog loseg raspolozenja.to isto ocekujem i od druge strane.
zanimljivo je sto je vama potreban tada oslonac u zivotu.i to od nepoznate osobe![]()
citaj malo postoveKo kaže da je osoba nepoznata?
citaj malo postove
ili nije valjda da se tada zaljubljujete u drugarice?
I to, i tome smo skloni![]()
Pa neznam baš, ja sam jedan od onih koji su "rođeni zaljubljeni", i "večno zaljubljeni". Jdosadno je bez zaljubljenosti![]()
Kad vam se to desi, da li vam bude bolje i to vam daje motivaciju za izvlačenje iz tog lošeg stanja ili samo učini da se još više sj*bete?![]()