Zaljubljenost u lošem periodu života

Zaljuvljenost u lošem periodu života je bila loša. Zapravo bio sam zaljubljen u mnogo devojaka, a vidjao sam ih samo preko slika na fejsbooku (neke od njih me i tu čak nisu htele za prijatelja). Poslednji put sam bio zaljubljen u jednu Anu. Od prvog momenta kad sam je video svidela mi se, jer je bila slatka plavušica. Malo po malo, kad se vidimo na fakultetu sve više i više mi se podvlačila pod kožu. Počeo sam da danima i noćima smišljam neke smešne priče-viceve kako da je nasmejem kako da joj bude lepo pored mene. A onda sam upao u jedan period krize (prolupao-pričao sam po ulici sam sa sobom-psovao ljude koje nevidim, a tvrdoglavo mislim da čujem). Anu sam poslednji put video na faksu-ona mi se javila, ali ja sam nešto bio hladan prema njoj. Držala je mobilni u ruci-tražio sam joj broj-navodno to nije bio njen broj već broj njenog ćaleta, pa zato nije mogla da mi ga da (moguće je da me je zezala, da je to bila neka šala na račun mog ćaleta, jer smo se tako i upoznali na nekom upisu ocena iz matematike, gde sam ja rekao da moj ćale može da nam sredi da nečekamo toliko na upis ocena).
Kada sam je edovao kasnije na fejsbooku-glatko me je odbijala (a primila je moj neki lažni profil za prijatelje tada). Na twiteru me je prošle godine zablokirala (možeš da joj vidiš sliku, prijatelje, twitove, ali ne možeš da joj šalješ zahtev da je pratiš)

Izgleda da se muskraci mahom zaljubljuju u losem periodu...zanimljivo.
jos cemo i nesto da naucimo ovde.jeste to zanimljivo...
izgleda da drugacije prozivljavamo lose periode.meni,kada je los period,nista ne zanima osim toga da resim taj problem.i samo smisljam kako cu da ga resim.ne primecujem druge ljude,njihovo ponasanje,osmehe,zezanciju i bilo sta,oni su mi svi isti.slabije se druzim,ne izlazim uopste,tako da se odnosi sa drugima svode na dobar dan-dovidjenja.to su trenuci kada nemam sta drugome da ponudim osim svog loseg raspolozenja.to isto ocekujem i od druge strane.
zanimljivo je sto je vama potreban tada oslonac u zivotu.i to od nepoznate osobe :zroll:

jos cemo i nesto da naucimo ovde.jeste to zanimljivo...
izgleda da drugacije prozivljavamo lose periode.meni,kada je los period,nista ne zanima osim toga da resim taj problem.i samo smisljam kako cu da ga resim.ne primecujem druge ljude,njihovo ponasanje,osmehe,zezanciju i bilo sta,oni su mi svi isti.slabije se druzim,ne izlazim uopste,tako da se odnosi sa drugima svode na dobar dan-dovidjenja.to su trenuci kada nemam sta drugome da ponudim osim svog loseg raspolozenja.to isto ocekujem i od druge strane.
zanimljivo je sto je vama potreban tada oslonac u zivotu.i to od nepoznate osobe :zroll:

Ko kaže da je osoba nepoznata?

Back