Zaljubljeni u Mađaricu?

Za madjaricu ti je deplasirano umetanje madjarskog, recimo ovo, ali ja bih pre nešto cigansko....
ovako
, a to ti znači ovo
Inače taj mit o vatrenim madjaricama je samo neposrednost,
tako da te modroplave oči su samo mastilo na belom licu, dok je vatrenost na strani južnjakinja...
nevažno od boje očiju :)

Potpuno je besmisleno celoj ženskoj populaciji pripisivati svojstva koja se individualno razlikuju. Razumem humor, iako može da se shvati i kao uvreda, ali prosto ne može da bude tačno.

Ovo što Metronomy kaže o neposrednosti je nešto što bi moglo da se shvati kao kulturološko obeležje koje samim tim nameće pravila ponašanja - kao ekstroventnost kod Amera, npr.

Jedna od meni omiljenih glumica, Rejčel Vajs, je poreklom mađarska Jevrejka
Screenshot_20241126-112750~2.png

Zbunila si me, postojala je poznatija glumica Rakel Velč i pri tome liče....pa sam pomislio da si pogrešila ime...:)

Pogledajte prilog 1648275
O kojoj sam čuo da je bila sex simbol 70tih...pa me začudi gde je nadje...:)
Vidiš, često se kaže da je trend mršavosti nametnut ženama u 21. veku. A zapravo su 70e obilovale ženama umerenih oblina, nisu sve bile kao Sofija Loren.

Vidiš, često se kaže da je trend mršavosti nametnut ženama u 21. veku. A zapravo su 70e obilovale ženama umerenih oblina, nisu sve bile kao Sofija Loren.
Tačno se zna ko je stvorio trend mršavosti čak i datum, 21 vek je vek kada se pojavio trend Kardašijan nabujalih primarnih sexualnih obeležja.
Kako je 66. twigy reklamirana po američkim (plaćenim) novinama, tako su 2000. Kardašijanke postale sinonim kabaste ženske figure (gde je najgore divlje naduvavanje usni). Ne znam ko to kaže kada se zna da je "nametanje" stiglo iz ženske intelegencije kopiranja "uspešnih" žena...Istina je da su za uspeh i jedne i druge žene "krivi" muškarci i to zgodni i bogati....takoreći poželjni...:)
Pa iako je rakel smuvala šon konerija tadašnjeg Bonda, jamesa, neopravdana je optužba muškaraca za nametanje...

Back