hrleći
Domaćin
- Poruka
- 3.879
čekirala već plejlistuŠta ti teško
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čekirala već plejlistuŠta ti teško
Poludeli matorci u poslednje vreme, samo im seks u glavi...Vi samo o seksu a ja trazim neke zgodne fraze i ljubavne pesme
Nzm ja,...tako ih bije glas.a kako ti znas da su impotentni ?
Pa dani u nedelji,ako sam dobro napisaoŠta znači ovo, krv ti poljubim?!
Poslušaću, hvala!
Nemoj tako.. videli ljudi pa lažu.Prati ih glas da su k.ravele!.
A'l svakako su bolje od impontentnih Mađara.
Nisam nikad imao prilike ali da jesam hmmmne znam koji muskarac je toliko lud da se zaljubi u madjarice..
Pročitaj joj nešto od Safo.Vi samo o seksu a ja trazim neke zgodne fraze i ljubavne pesme
Khm, khm.Nisam nikad imao prilike ali da jesam hmmm
Ne samo lepo nego prelepo.Kaže ne pale šabloni - pa kako vi mislite da neko nauči mađarski tek tako? Niko to ne očekuje, ali ne bi bilo loše da pokažem interesovanje za jezik, to je uvek lepo.
Nemoj tako ja sam ozbiljan.. to mi je valjda ostalo još od detinjstva kada sam gledao one filmove sa onom poznatom glumicom Ilona Staller... Ne znam ako si ikada gledao, veoma zanimljivih stvari je bilo u tim filmovima gde je ona glumila video sam da danas ima 73 godine... Bog te mazo Ala vreme me leti..Khm, khm.
Znači to je.Ja imam 25% te krvi
Moram da se pohvalim kad je već tema otvorena
Zbunila si me, postojala je poznatija glumica Rakel Velč i pri tome liče....pa sam pomislio da si pogrešila ime...Jedna od meni omiljenih glumica, Rejčel Vajs, je poreklom mađarska Jevrejka
Pogledajte prilog 1648258
Znam da je pesnik Jozef Atila popularan ,ali on je bio suicidalne,inače lepe stihove je imao.Sandor Marai takodjeNe nalazim tu pesmu, samo nešto o nekoj pesmi koja je izazvala epidemiju suicida, ne mogu to nekome da pošaljem sa romantičnim namerama
Vidiš, često se kaže da je trend mršavosti nametnut ženama u 21. veku. A zapravo su 70e obilovale ženama umerenih oblina, nisu sve bile kao Sofija Loren.Zbunila si me, postojala je poznatija glumica Rakel Velč i pri tome liče....pa sam pomislio da si pogrešila ime...
Pogledajte prilog 1648275
O kojoj sam čuo da je bila sex simbol 70tih...pa me začudi gde je nadje...
Ma jok..da vidiš ove sose iz vojvodine..uvlače čaršavKazu da su madjarice opasnice...
Tačno se zna ko je stvorio trend mršavosti čak i datum, 21 vek je vek kada se pojavio trend Kardašijan nabujalih primarnih sexualnih obeležja.Vidiš, često se kaže da je trend mršavosti nametnut ženama u 21. veku. A zapravo su 70e obilovale ženama umerenih oblina, nisu sve bile kao Sofija Loren.