adelaidea
Iskusan
- Poruka
- 6.042
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šabloni ne pale ni kod strejt devojaka…Trebaju mi saveti oko jezika - koje fraze treba naučiti pod obavezno, koje nikako ne treba znati, koje se treba praviti da ne znaš?
Takođe me zanimaju neke ljubavne pesme. Naišla sam na Tavaszi szél vizet áraszt ali to je neka narodna pesma.
Pogledajte prilog 1648036
..kod mene ima po malo madjarske, ruske i bugarske...Ja imam 25% te krvi
Moram da se pohvalim kad je već tema otvorena
..kod mene ima po malo madjarske, ruske i bugarske...
To objašnjava povišeni seksualni nagon.Ja imam 25% te krvi
Moram da se pohvalim kad je već tema otvorena
To objašnjava povišeni seksualni nagon.
to su garant zablude.Kazu da su madjarice opasnice...
Nisam nikakav majstor, samo sam izneo svoja zapažanja. Uostalom, postovi koje ostavljaš na forumu idu u prilog mojim zapažanjima.A ti si majstor to da proceniš preko neta?
Nisam nikakav majstor, samo sam izneo svoja zapažanja. Uostalom, postovi koje ostavljaš na forumu idu u prilog mojim zapažanjima.
Ne znam dal su zablude ali imam bas puno drugarica koje su madjarice, slovakinje..zivim u mnogonacionalnoj sredini..to su garant zablude.
otvorena sam za razuveravanje.
..a sta mislis sta mi mozemo da zapazimo kad si ti u pitanju?Nisam nikakav majstor, samo sam izneo svoja zapažanja. Uostalom, postovi koje ostavljaš na forumu idu u prilog mojim zapažanjima.
Pišu i druge, samo ne u toj meri.Pa da, koliko njih bi pisalo isto ovo što i ja, samo ne pišu. Nisam ja nikakav iznimak, samo što eto nešto pišem
Pišu i druge, samo ne u toj meri.
Reratd, tupson, govedo...a sta mislis sta mi mozemo da zapazimo kad si ti u pitanju?
Imam neke pretpostavke.Jesi li ikad razmisljao o utisku koji ti ostavljas na ljude oko sebe?
Pretpostavke su ti znaci da ljudi misle da si ono sve navedeno ...Imam neke pretpostavke.
Usudio bih se da kažem da jesu.Pretpostavke su ti znaci da ljudi misle da si ono sve navedeno ...
Jesu li tacne te pretpostavke?
Ked Hefto Szerda Čentvrtak pentek sabatka varosnapKaže ne pale šabloni - pa kako vi mislite da neko nauči mađarski tek tako? Niko to ne očekuje, ali ne bi bilo loše da pokažem interesovanje za jezik, to je uvek lepo.
Šta znači ovo, krv ti poljubim?!Ked Hefto Szerda Čentvrtak pentek sabatka varosnap
Poslušaću, hvala!Pesma- Fentelek ili Festelek
Trebaju mi saveti oko jezika - koje fraze treba naučiti pod obavezno, koje nikako ne treba znati, koje se treba praviti da ne znaš?
Takođe me zanimaju neke ljubavne pesme. Naišla sam na Tavaszi szél vizet áraszt ali to je neka narodna pesma.
Pogledajte prilog 1648036