Zaljubljeni u drugaricu

Da li ste se nekad zaljubili u svoju drugaricu,

i bili primorani da slusate jene duge monologe o osobi X, iz VIII/2 :lol:,
a u sebi ste patili ?

Da li vas je nesto preseklo duz stomaka, kada ste culi da ima novog decka.... a mislili ste da je za vas samo drugarica ?

Da li ste joj to ikad priznali ?

ne cim sam uspostavio kakvu takvu bliskost krenuo bih da ih kresnem ,sledstveno ni ono drugo- ne.
koliko momci gube vreme i energiju na takve gluposti nazalost nemaju prave savete u pravo vreme.
bolje preseci nakon 7 dana i zavrsiti to makar i ruzno, mada ce zensko oprostiti ,uvek one oproste kad musko pokusa:per: , negoli se vucarati 7 godina i na kraju nista....i protracena mladost.
svaku sam pocastio kitom , a koja je odbila nestajala bi i ostajala u prasini zauvek.

:rumenko: jako me je sram
..
ali to je bila ljubav :zaljubljena:

Ljubavi nema bez torbanja a torbanje kad padne onda moze i bez ljubavi.Zapravo torbanje muskarcu dodje kao rekreacija dok zene oko toga prave citave zavrzlame i poklusavaju da to unovce i iskoriste za neke svoje ciljeve.Pravi muskarac torba racionalno i u to ne ukljucuje emocije niti dozvoljava da ga zene ucenjuju zarad te potrebe.

Da li ste se nekad zaljubili u svoju drugaricu,

i bili primorani da slusate jene duge monologe o osobi X, iz VIII/2 :lol:,
a u sebi ste patili ?

Da li vas je nesto preseklo duz stomaka, kada ste culi da ima novog decka.... a mislili ste da je za vas samo drugarica ?

Da li ste joj to ikad priznali ?
mislim da smo svi prolazili kroz to..
nikad joj nisam priznao ;)

Back