Zaljubljeni u drugaricu

gost 343533

Elita
Poruka
17.529
Da li ste se nekad zaljubili u svoju drugaricu,

i bili primorani da slusate jene duge monologe o osobi X, iz VIII/2 :lol:,
a u sebi ste patili ?

Da li vas je nesto preseklo duz stomaka, kada ste culi da ima novog decka.... a mislili ste da je za vas samo drugarica ?

Da li ste joj to ikad priznali ?

Jesam, u mlađim danima, kad su i prijateljstva češća, a strpljenje i nesnalaženje u muško-ženskim odnosima veće. Sa godinama se promeni i taj odnos.
Nekad sam priznavao, nekad nisam, ali na meni se uvek videlo kad sam zaljubljen i u koga. Devojkama je to prijalo, neke su me čak koristile da bi tipa koji im se sviđa pravile ljubomornim. No od priznavanja nikakve koristi, nikad se nisam smuvao sa "drugaricom". No na duže staze to nije loša taktika, pošto kod žena žensko samopouzdanje oscilira, pa, ako imate sreće da je sretnete u trenutku slabosti, kad poželi da se još jednom oseti lepa i poželjna možda vam se posreći. Pogotovo kad žena pređe 30-u, 35-u. Kod žena postoji zanimljiv proces. Što fizički teža, to moralno lakša.

Jesam, u mlađim danima, kad su i prijateljstva češća, a strpljenje i nesnalaženje u muško-ženskim odnosima veće. Sa godinama se promeni i taj odnos.
Nekad sam priznavao, nekad nisam, ali na meni se uvek videlo kad sam zaljubljen i u koga. Devojkama je to prijalo, neke su me čak koristile da bi tipa koji im se sviđa pravile ljubomornim. No od priznavanja nikakve koristi, nikad se nisam smuvao sa "drugaricom". No na duže staze to nije loša taktika, pošto kod žena žensko samopouzdanje oscilira, pa, ako imate sreće da je sretnete u trenutku slabosti, kad poželi da se još jednom oseti lepa i poželjna možda vam se posreći. Pogotovo kad žena pređe 30-u, 35-u. Kod žena postoji zanimljiv proces.
Što fizički teža, to moralno lakša.

A posto si nam rekao da ni s jednim nisi bio....
da se kulturno izrazim....

to tvoje teoretisanje se nije pokazalo bas delotvornim.

Boldovano:

1) Da li mislis da je zbog nedostatka samopouzdanja..ili zbog nedostatka samokontrole ?

2) Nemoralne samo u sex.smisli..ili i u drugim smislovima moralnosti ? :think:

[/B]

A posto si nam rekao da ni s jednim nisi bio....
da se kulturno izrazim....

to tvoje teoretisanje se nije pokazalo bas delotvornim.

Boldovano:

1) Da li mislis da je zbog nedostatka samopouzdanja..ili zbog nedostatka samokontrole ?

2) Nemoralne samo u sex.smisli..ili i u drugim smislovima moralnosti ? :think:

Fin način da mi devalviraš iskustvo.
Ne mislim da postaju nemoralnije, nego počinju na drugačiji, manje iskompleksiran način da gledaju svet oko sebe, i da dugačije procenjuju odnose sa muškarcima. Ja sam tek krajem dvadesetih i početkom tridesetih ušao u neku zonu izvesnosti sa ženama
A povećanje težine obično dolazi sa godinama. Moja misao se nije odnosila na debljinu po sebi, da ona menja moralni lik žene, nego na godine. I da one donose jednu vrstu opuštenosti i relaksacije u m-ž odnosima. Muškarcima nije važna debljina (a postoje i oni koji ganjaju isključivo buce), koliko da se kraj žene osetimo fino i opušteno.

Nije bila samo drugarica, bila je najbolja drugarica. Godinama smo se dicili kako prava prijateljstva postoje izmedju muskih i zenskih ... ja sam imao veze i ona je. Kad su mi se pocali javljati osjecaji prema njoj malo drugaciji, dozivljavao sam ih kao nesto pogresno i ruzno sa moje strane ... izdaja prijateljstva!

Da ne duzim, bili smo skoro cetiri godine u vezi, jedna od the veza generacije .... sad je u Njujorku, profesor na faksu, i ima prekrasnu cerkicu :)

Prekinuo sam jos tad svaki kontakt sa njom, jednpstavno nisam mogao poslije svega imati neki mlak odnos, a godine su trebale da se oporavim i sretnem neku drugu sa kojom sam imao opet neku drugu ljubav cudesnu.

a u sebi ste patili ?

Da li vas je nesto preseklo duz stomaka, kada ste culi da ima novog decka.... a mislili ste da je za vas samo drugarica ?

Desilo se jednom.

Nisam ni smeo ni zeleo da joj priznam, ni njoj ni bilo kome drugom.
Uvek bi mi izmamila osmeh kada je vidim ali sam duboko u sebi bio tuzan jer sam znao da nikada nece biti nesto vise od drugarskog osmeha.
Bilo je tesko gledati je kada je tuzna ali je bilo i lepo kada je bila srecna. Tada je bila u vezi sa jednim momkom pa nije ni imalo smisla da nesto pokusavam, razgovarao sam sa njom kada su raskinuli bila je jako tuzna tada i trebalo joj je vremena da se oporavi.

Sada vise nismo u kontaktu, slucajno sam je video sredinom proleca, nosila je dete u narucju i isla nekuda sa sestorom.

a u sebi ste patili ?

Ne znam za VIII/2 jer te "simpatije" em su se menjale na nedeljnom nivou em veze nemaju sa pravim osećanjima a ni sa pravim prijateljstvom.
Ono malo ozbiljnije nije mi se nikada desilo,nisam dozvoljavao da devojkama koje mi se sviđaju postanem prijatelj....može drug,ortak,kolega.... jer odatle do kombinacije čas posla,....ali nikako prijatelj.

Jedna od stvari koju najviše sebi zameram u mom ljubavnom životu je kada sam devojci koja mi jeste bila prijateljica dopustio da me uvuče u vezu...jer se jedno sjajno skoro decenijsko prijateljstvo završilo lošim seksom i sa mnogo razočarenja.

a u sebi ste patili ?

moji drugovi se uglavnom zaljube u mene :lol:
ili mi priznaju ili sama provalim
i to me nervira:roll:

iskreno, nemam pojma sta vide na/u meni :aha:

Imao te ispade sa gotovo svakom devojkom u koju sam bio zatreskan. Smušen sam i nesiguran, nepoverljiv prema nepoznatima i onda kada uđem u poznanstvo ne preduzimam ništa konkretno, tako da one pomisle da mi je valjda samo do druženja. Onda bi dolazio taj trenutak kada spomene nekog drugog koji je aktivniji oko nje, ja se uspaničim, pokušam nešto na silu, neke patetični pokušaji i otkrivanje 'osećanja' i samo uprskam sve za sva vremena. Pošto nisam baš toliko glup vremenom sam naučio da makar spomenula bivšeg koji joj se javio da pita kako je to znači da sam već okasnio i dalje nemam šta da tražim, samo da se grizem za jezik preventivno.

a u sebi ste patili ?

Nisam.U stvari,bio sam zaljubljen u drugaricu iz skole ali mi ona i nije bila neka drugarica.Samo smo isli u isti razred i bivali smo zajedno redari jer smo bili jedno pored drugog u dnevniku.Nismo se bas nesto druzili tako da je ne bih mogao svrstati u kategoriju - drugarica.

Back