red riding hood Elita Poruka 18.868 19.06.2016. u 18:21 - Zaljubljena Mara u knjižnog štampara #26 sinnke: Pa dobro ti si onda vise za odrzavanje nekog invalida, ne? Kliknite za proširenje... Znaci kad onemocas zvaces mene Da ti dignem zivotu radost
sinnke: Pa dobro ti si onda vise za odrzavanje nekog invalida, ne? Kliknite za proširenje... Znaci kad onemocas zvaces mene Da ti dignem zivotu radost
sinnke Buduća legenda Poruka 34.455 19.06.2016. u 18:21 - Zaljubljena Mara u knjižnog štampara #27 red riding hood: Znaci kad onemocas zvaces mene Da ti dignem zivotu radost Kliknite za proširenje... E lepo je imati osobu koja te zeli cekati.
red riding hood: Znaci kad onemocas zvaces mene Da ti dignem zivotu radost Kliknite za proširenje... E lepo je imati osobu koja te zeli cekati.
Stevcina zabica Stara legenda VIP Poruka 98.635 19.06.2016. u 18:23 - Zaljubljena Mara u knjižnog štampara #28 sinnke: Kad se beli po dupetu. Kliknite za proširenje... kako drugacije
G gost 287528 Elita Poruka 20.347 19.06.2016. u 19:51 - Zaljubljena Mara u knjižnog štampara #29 sinnke: Žene jeste se nekad istorbale u biblioteci sa ćoravim civkerašem? Kliknite za proširenje... Pa neću valjda sa kasapinom na kanti masti. - - - - - - - - - - sinnke: Žene jeste se nekad istorbale u biblioteci sa ćoravim civkerašem? Kliknite za proširenje... Kako si u jednom čoveku čitav proces rada stvorio: nije mi jasno da li ima štamapariju, knjižaru ili je bibliotekar na državnim jaslama?
sinnke: Žene jeste se nekad istorbale u biblioteci sa ćoravim civkerašem? Kliknite za proširenje... Pa neću valjda sa kasapinom na kanti masti. - - - - - - - - - - sinnke: Žene jeste se nekad istorbale u biblioteci sa ćoravim civkerašem? Kliknite za proširenje... Kako si u jednom čoveku čitav proces rada stvorio: nije mi jasno da li ima štamapariju, knjižaru ili je bibliotekar na državnim jaslama?
faraonn Elita Poruka 19.881 20.06.2016. u 11:54 - Zaljubljena Mara u knjižnog štampara #30 Altika, i nemoj da se kajes uvijek cijedi limun na tvojski znalacki nacin...ko gi j..e Nemci...