zaljubljen u dve devojke

jel moguce biti zaljubljen u dve devojke istovremeno?

Nije, jer zaljubljenost u jednu osobu je i onako prevelika euforija.

- - - - - - - - - -

Druže Tito, jel' se smije ljubiti po dvije !?
Smije , druže, ako te ne tuže.
Ako tuže, najeb'o si, druže !

To već nema veze sa zaljubljenošću...Msm to ljubljenje 2...
Jedna iz navike, druga zbog zaljubljenosti.

Svidjaju mi se dve devojke i obe su lepe. Kod ove prve je problem to sto je udata, a kod ove druge devojke mi smeta to sto ima unucice i sto je jedno od tih unucadi moj drug. A inace mnogo mi se svidja i ne smetami ni to sto je od mene starija 60 godina, jer ljubav ne zna za godine. Samo mi smeta to sto je ona baba od mog ortaka i sto ne znam kako da objasnim ortaku da se lozim na njegovu babu.

Svidjaju mi se dve devojke i obe su lepe. Kod ove prve je problem to sto je udata, a kod ove druge devojke mi smeta to sto ima unucice i sto je jedno od tih unucadi moj drug. A inace mnogo mi se svidja i ne smetami ni to sto je od mene starija 60 godina, jer ljubav ne zna za godine. Samo mi smeta to sto je ona baba od mog ortaka i sto ne znam kako da objasnim ortaku da se lozim na njegovu babu.

1476614_665012136855242_1084313194_n.jpg

dakle, kazes da se lozis na dve DEVOJKE, a jedna od njih je BABA tvog ortaka. i mnogo je lepa.
aj ova druga, kapiram da je starija, ali bar moze da hoda bez stapa i verovatno nije dementna.
zakljucak je sledeci: ili si bolestan, ili nas sprdas :P

Back