Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.141
bili blagi...Eliminisale ste ga a? Poslale ste ga u Banana lan. Recikliran je.
fora ima curu

al ne naidje na nikog ko bi ga opalio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bili blagi...Eliminisale ste ga a? Poslale ste ga u Banana lan. Recikliran je.

Ovo kao u nekom filmu, baš se pitam da li se takve stvari i dešavaju u stvarnom životu.
Odluci se.devojka ili decko...
p.s.ovaj se nece pojaviti vise, da procita savete...
bili blagi...
fora ima curu
al ne naidje na nikog ko bi ga opalio
Imam problem... vec 5 godina sam u vezi sa devojkom jako je volim zelim sa njom brak i tako dalje .. medjutim desilo mi se nesto cudno zaljubio sam se u najboljeg druga sa kojim treniram izlazim i td.. jedne noci posle nocnog provoda mrtvi pijani smo krenuli da se ******imo i desilo se sta se desilo.. sta da radim
nastavi da trolas!Imam problem... vec 5 godina sam u vezi sa devojkom jako je volim zelim sa njom brak i tako dalje .. medjutim desilo mi se nesto cudno zaljubio sam se u najboljeg druga sa kojim treniram izlazim i td.. jedne noci posle nocnog provoda mrtvi pijani smo krenuli da se ******imo i desilo se sta se desilo.. sta da radim

Imam problem... vec 5 godina sam u vezi sa devojkom jako je volim zelim sa njom brak i tako dalje .. medjutim desilo mi se nesto cudno zaljubio sam se u najboljeg druga sa kojim treniram izlazim i td.. jedne noci posle nocnog provoda mrtvi pijani smo krenuli da se ******imo i desilo se sta se desilo.. sta da radim

opsednutost muškaraca muškim dupetima je fantastična

opsednutost muškaraca muškim dupetima je fantastična
Pre bih rekao odvratna ili bolesna.
 a udaj se za njega
  a udaj se za njega 
moguće
mada
ja češće to "dlakavo muško dupo"
čujem od strejt muških
nego od gej muških
pa ti vidi

gledaju ljubavne filmove i maze se po guzi
 gledaju ljubavne filmove i maze se po guzi  daju BJ jedan drugom
 daju BJ jedan drugom  - konacno od zena slobodni
  - konacno od zena slobodni  

a di nam je ovo lepotance zaljubljeno?
Tesko da ces i znati sta da radis. Prvo samo si se poljbio sa njim, i da si se tucao sa njim opet ti to ne bi nista preterano govorilo koliko ti mislis. Mozda si samo u eksperiment fazi, mozda ti uopste nisi gej, mozda si bi, a mozda i jesi gej. E sada da bi saznao, trebalo bi da prodjes kroz to po nekom pravilu. A koliko ce to tvoja princeza da prihvati...to sada zavisi od vase veze.

Sa deckom jegledaju ljubavne filmove i maze se po guzi
daju BJ jedan drugom
- konacno od zena slobodni

o cemu ti razmisljas Boze sacuvaj...