Zaljubljen, budala, programer ili 3u1 ?

Stroncijum

Elita
Poruka
15.164
Zaljubljeni mladić već dva meseca čeka devojku na autobuskoj stanici

Iako smo mislili da se bajke ne dešavaju u stvarnom životu, Vitalij Šakanzarova nas je sve dematovao. Zaljubljeni mladić već dva meseca čeka voljenu devojku na autobuskoj stanici.
Ovaj zaljubljeni IT programer je pre dva meseca na autobuskoj stanici upoznao ljubav svoga života, i od tada se svaki dan u isto vreme vraća sa buketom cveća na isto mesto, u nadi da će se opet sresti.

Prvog dana kada su se upoznali pričali su nepunih dva minuta, i odmah su se dopali jedno drugom, ali nažalost ona se sutradan nije pojavila u dogovoreno vreme.

-Tog dana sam je čekao satima na stanici, ali se ona nije pojavila, iako je obećala da hoće- Rekao je Vitalji.

-Odlučio sam da neću olako odustati, već ću se vraćati ovde svaki dan dok je ne vidim opet-čvrsto je obećao sebi ovaj zaljubljeni programer.

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Z...eca-ceka-devojku-na-autobuskoj-stanici?ref=fb

Zene.....da ste na mestu pomenute devojke/zene, sta bi zaista pomislile o ovom momku?

Ona se nije pojavila i ne pojavljuje se na toj stanici
To moze biti iz sto razloga, ali mozda je na to gledala samo kao na usputni susret sa nekim simpaticnim momkom i nista vise

I sad kad ovo procita.....izvesno je da ce doci, li da nece doci?

Koliko ja poznajem zene, izvesnije jeste da nece doci, jer joj ovo deluje preterano. Ako joj je u tom tramvaju i bio simptican, ako je i mislila da ga mozda opet vidi, sad joj deluje kao neka mesavina polusmotanog pateticnog smora u najavi.....ali ja nisam zena, zato vas i pitam ebo vas pas :D

Ona se nije pojavila i ne pojavljuje se na toj stanici
To moze biti iz sto razloga, ali mozda je na to gledala samo kao na usputni susret sa nekim simpaticnim momkom i nista vise
I sad kad ovo procita.....izvesno je da ce doci, li da nece doci?
Koliko ja poznajem zene, izvesnije jeste da nece doci, jer joj ovo deluje preterano. Ako joj je u tom tramvaju i bio simptican, ako je i mislila da ga mozda opet vidi, sad joj deluje kao neka mesavina polusmotanog pateticnog smora u najavi.....ali ja nisam zena, zato vas i pitam ebo vas pas :D
Ako je i njoj nesto kliknulo na prvi pogled, doci ce sigurno. :zurka:

pricali 2 min, dogovorili se a ona nije dosla

tip je frik i bez kontrol :zima:
da joj prija paznja, verovatno bi pricali makar 15min

A dobro, mozda nije bilo prilike, dosla njena stanica bla bla bla

Meni je samo ocigledno da ona taj susret nije shvatila kao nesto posebno, a on se raspao
Mozda je rekla ok, vidimo se sutra ovde u isto vreme, super, cao cao i nastavila dalje
A ovaj nesrecnik to shvatio kao da je pristala da se uda za njega.... a ni telefon joj nije trazio
Meni je to malo psiho

A dobro, mozda nije bilo prilike, dosla njena stanica bla bla bla

Meni je samo ocigledno da ona taj susret nije shvatila kao nesto posebno, a on se raspao
Mozda je rekla ok, vidimo se sutra ovde u isto vreme, super, cao cao i nastavila dalje
A ovaj nesrecnik to shvatio kao da je pristala da se uda za njega.... a ni telefon joj nije trazio
Meni je to malo psiho

psiho u svakom slucaju
a verovatno je video i novi Diznijev crtac o fatalnom susretu na stanici, kako se nadju ....
necija psiha je prosto previse podlozna, labilna

Back