Bustura:
pogledaj u svoje srce.Videces sta ono zeli.Ako je to sto osecas prema njemu ljubav.Onda neposustaj neobaziri se na druge.Zgazi ponos.Neslusaj razum i uzmi ono sto ti pripada.Ljudi neshvataju da je sudbina u nasim rukama.I da je Bog uvek dao dva puta jedan dobar.drugi los.A na nama je da izaberemo pravi.Zar se plasis toga sto ce njegova verenica biti povredjena.Pa gde si ti u toj prici.Zar trebamo povredjivati same sebe.a ciniti drugima na volju.A da pritom oni nisu ni svesni kolika je necija zrtva.Za neke stvari koje oni,one imaju .A vremenom to prestanu da cene.Taj covek pripada tebi.Ako ga volis iskreno i bez predrasuda.Nijedan brak,veza ili blokada nemoze te spreciti da bude tvoj.Cak i onda kada se muskarac opire on je u zenskim rukama samo lomljiva igracka.Ali trba biti mudar i pametan i uhvatiti ga na fazon kojem nemoze odoleti.
Srecno.
Ja ne bih rekla da je verenica ta koja ce ovde biti povredjena...
Devojka je mozda i pogledala u svoje srce, ali taj decko nije.
Kazes "nijedan brak, veza ili blokada ne moze te spreciti da bude TVOJ".
Upravo tako, ali pitanje je koliko ce on zaista biti NJEN.
Mislim da u ljubavi ne treba da se bas previse oslanjamo na manipulacije i slicne stvari.
Iskrenost je mnogo bolji recept, iskrenost prema sebi i drugima.
Reci mi Bustura, zar nisi na svojoj kozi osetio koliko olaksanje i srecu donosi apsolutna iskrenost prema voljenom bicu?
Taj covek ne pripada ni njoj ni svojoj verenici.
Taj covek jednostavno ne zna sta hoce, ili nema dovoljno hrabrosti da to ostvari.
Ako je to ljubav koja obecava, onda bi i on veoma lako raskrstio sa svojom verenicom.
Ovako, mislim da nece uspeti, ali ne zbog njenog, vec zbog njegovog kukavicluka.