zaljubila sam se u forumasa

Original postavio Zex
Jao meni, kad sam nejasan... Ma jesam iznutra jak, mogu da podnesem ko tri mazge i dve na motoru, ali spolja (mislim na ekstrovertnost) - nista... Ne umem da se nametnem, nisam faca, ne umem da manipulisem... Looser, jednom recju, ali dobro mi ide za sada. Zato sam napisao - spolja corak

ne bi da je manipuliranje nešto jako lipo i pozitivno?! :evil: nema gore stvari!

slatka breskvica:
Kao i obicno, s vremena na vreme udjem u forum, cisto da vidim sta se desava...a onda sam videla jednu temu koju je postavio jedan momak pre par dana...
tema je bila opsirna, ali sam uzivala i u potpunosti se unela...

Nisam znala da na nasim prostorima postoji takav muskarac...
'neznance', ukoliko procitas ovo znaj da ovih dana jedna devojka misli na tebe i prizeljkuje da nas sudbina spoji...
pa nije ti dugo trebalo da se zaljubis,svega tri poruke na krstarici.Blago tebi,kod tebe to bas brzo ide.. :razz: :razz: :razz: :razz:

Hmm.. mene zanima trag.
coffee.gif

Breskvice daj trag neki. Recimo, da li je taj impresivni momak vec postovao na ovoj temi?

rastamann:
Apsolutno nema veze ko je kada pristupio forumu, ali chinjenica je da novi chlanovi imaju potrebu da postave teme koje u najmanju ruku nikoga ne interesuju (necu da kazem glupe)

Konkretno, autorka je postavila temu u kojoj nishta nije rekla. Samo je dotakla neko lazno osecanje koje vrlo verovatno i ne postoji. Ono, ajd' malo logike pre button-a "send"

"Prochitala sam nechiju temu i drapam se od onda..." - Mislim, who gives a f*ck.....
Hmmm...ipaknema potrebe da budesh tako rigidan..bez obzira na tvoj staz ovde,nije iskljucheno da se i sam susretnesh sa tim"laznim osecanjem koje vrlo verovatno i ne postoji".

sugarcube_ST:
Original postavio Zex
Jao meni, kad sam nejasan... Ma jesam iznutra jak, mogu da podnesem ko tri mazge i dve na motoru, ali spolja (mislim na ekstrovertnost) - nista... Ne umem da se nametnem, nisam faca, ne umem da manipulisem... Looser, jednom recju, ali dobro mi ide za sada. Zato sam napisao - spolja corak

ne bi da je manipuliranje nešto jako lipo i pozitivno?! :evil: nema gore stvari!

Tu se slazem, neko to radi svesno a neko nesvesno - ali svi to rade! To je inace prirodno zenska osobina, da pokusavaju svesno da manipulisu suprotnim polom, ali savremeni muskarci sve vise to koriste kao oruzje i meni je to grozno i zato i prolazim kako prolazim...
Ma odoh ja u Teksas, gde su muskarci jos uvek muskarci, a zene zene... 8-)

slatka breskvica:
Kao i obicno, s vremena na vreme udjem u forum, cisto da vidim sta se desava...a onda sam videla jednu temu koju je postavio jedan momak pre par dana...
tema je bila opsirna, ali sam uzivala i u potpunosti se unela...

Nisam znala da na nasim prostorima postoji takav muskarac...
'neznance', ukoliko procitas ovo znaj da ovih dana jedna devojka misli na tebe i prizeljkuje da nas sudbina spoji...

Idi bre sto mi nisis odmah poslala poruku!

Jel ova tema?

:lol: :lol: :lol:

http://forum.krstarica.com/threads/109242

Back