Majat.
Veoma poznat
- Poruka
- 13.005
@cosmic:
Znas li da li sve agencije traze da potpises da neces napustati ostrvo???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@cosmic:
Vecina. E, a sta ce vam to? Zakintos je prelepo ostrvo i za 10 dana mozes sve da vidis samo ako se bas potrudis. Steta je da se ne vratis ponovo na neku plazu, ali tako ispada...jos da ides i na Peloponez....ostavi to za drugi put.
Uzivaj u tirkiznom raju![]()
Ako imate vremena idite na Peloponez, meni je zao sto prosle godine nismo otisli,
visa sila jer u vreme dok smo bili na Zakintosu Peloponez je bio u plamenu.
Doduse, poslednje noci naseg boravka i na Zakintosu je izvio pozar,
tacnije u Kalamakiju...
Plaza na kojoj smo mi bili zove se Mavratzi beach, nalazi se odmoah posle Ag.Nikolaosa,
i pripada komplesku Louis Hotela, na samoj plazi je Beach Bar ali mislim da je prilicno skupo
ako niste smesteni u nekom od tri Louis hotela sa varijantom all inclusive.
Plaza je dobra za ljubitelje parasailinga, lepo vas i slikaju i dobijete i CD sa svojim letom,
ali samo u popodnevnim casovima. Prosle godine je cena bila 30 eura sat.
Dobar zeciji paprikas smo jeli u jednom restoranu
na povratku sa Navajo plaze, na putu od mesta
dve Marije do Anafonitrije.
Tu sam zaista jela najbolji suFlaki,
a veruj te mi od `76. letujem u Grckoj i po grckim ostrvima.
Za preporuku je i restoran iznad plaze Xania
isto jako dobra klopa.
Ne mozete da promasite jer drugog nema.
Obe ove taverne su tipicno grcke
znaci oni stari kockasti stolnjaci,
origano i so pomesani u cinijici,
limun na tacni,..
Da li neko ko je bio na Zakintosu ili Kefaloniji moze da mi kaze da li ima osa i pcela u vecim koloicinama na ovim ostrvima, posto sam alergican i moram da ih izbegavam? Prosle godine sam bio na Tasosu, tamo ih ima i previse. Na Krfu sam bio pretprosle godine, manje ih je nego na Tasosu, ali ih ima i tamo. kako cujem, na Kritu ih nema, kao i na Rodosu, ali informacije za jonska ostrva nemam. Hvala.
Posebnu temu o problemu sa osama i pcelama otvorio sam na: http://forum.krstarica.com/threads/224806
Po meni idealno, ali bas. Guzve nece biti, englezi ce otici kuci a vama ce ostati toplo vreme, manje cene i prelepa voda. Zakintos je po meni idealan za malu decu jer treba dosta da se ide da bi se otislo u duboku vodu, tako da deca mogu da uzivaju u plicaku a vi da budete mirni. Pravi izbor biste napravili po meni.Moze neko da mi kaze nesto o Zakintosu u septembru - porodica sa malim detetom 2 god ? da ili ne...
unapred hvala
Nisam sigurna za osiguranje u slucaju kradje, ali veruj mi tamo niko nista ne dira. Moze da ti bude parkiran i na sred glavne ulice niko ga nece dirati...Adam&Eva, reci mi postoji li neko osiguranje u slucaju kradje skutera. Jer ako ga iznajmim na npr. 3-4 dana,a nemam garazu, sta bude ako ga neko "digne"
Mislim, jeste da je ostrvo, ali..
P.S. A mozda sve rade timski, mozda vlasnik rent a car-a posalje svog coveka sa rezervnim kljucevima, ustekaju ga negde, uzmu ti kintu da te ne prijave, kad ti odes posle 10 dana vrate ga u pogon i shure dalje...
Kakav bi to biznis bio![]()
Ja sam svoj skuter ostavio na sred trga u Zakintosu,posto sam popio i otisao u Argasi taksijem,ujutro se vratim nazad i skuter je stajao gde sam ga ostavio sa kacigom vrzanu za njega,pa sad ti vidi.Adam&Eva, reci mi postoji li neko osiguranje u slucaju kradje skutera. Jer ako ga iznajmim na npr. 3-4 dana,a nemam garazu, sta bude ako ga neko "digne"
Mislim, jeste da je ostrvo, ali..
P.S. A mozda sve rade timski, mozda vlasnik rent a car-a posalje svog coveka sa rezervnim kljucevima, ustekaju ga negde, uzmu ti kintu da te ne prijave, kad ti odes posle 10 dana vrate ga u pogon i shure dalje...
Kakav bi to biznis bio![]()
Spanska viza ne moze da se poredi sa grckom jer spanci su najzahtevniji i lako te odbiju, a grci svima daju vize bez problema.Hvala na odgovoru, mada me sad veca briga muci. Prica se da se grcka viza tesko dobija, a ja sve uplatio, treba da idem za mesec dana. Znam da je off topic, ali da li mi neko moze reci sta je meni potrebno da bi dobio vizu posto sam nezaposlen, idem preko filip travela. NIsam uopste razmisljao o tome, ali me izbacalo par ljudi u poslednje vreme pa sam pao u bedak... Pomagajte ako ko zna, ali mi treba precizna informacija. Npr. sestra je isla u spaniju ove godine i trebali su joj izvodi o izdrzavanju, poslednje tri plate od roditelja i sve zivo, kazu da za grcku ne treba bas toliko cimanja, mada... Help me
P.S. Ne govorite mi samo da pitam u agenciji jer oni blage veze nemaju, kako god to zvucalo...tkacio:
Nema na cemu. U svakom slucaju ne znam nikoga koga su Grci odbili za vizu, tako da bez brige. Sve ostalo sto te zanima slobodno pitaj...Adam&Eva stvarno si sila! Hvala ti puno puno![]()
Nema na cemu. U svakom slucaju ne znam nikoga koga su Grci odbili za vizu, tako da bez brige. Sve ostalo sto te zanima slobodno pitaj...
Decko je nezaposlen... pa je zato pitao...