Zakynthos

• Začetnik teme Začetnik teme kia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da, taj zalazak sunca, Sunset, da li je tamo plaza, ili proplanak,,, kako to izgleda, jer sa cula da je prelep sa tog mesta, ali nisu m tacno objasnili gde se nalazi...

Tu stvarno nisam bila, procitala sam negde za to ali nisam se potrudila da nadjem. Zalazak Sunca ti je prelep iz ovog restorana u mestu Porto Limnionas ili samo Limnionas, osecaj je neverovatan, na terasi duva vetric, pici grcka muzika i ti uzivas extra... bre.
Obavezno tu da idete, najbolje je u povratku sa Navagio-a.
Dalje :-)

Mesto gde je skretanje se zove Kampi...imas par taverni tipa Golden sunset. .... Najlepsa je ta sa pogledom na Jonsko predivno Jonsko more :)
MAPA
http://www.in2greece.com/images/maps/zakynthos.gif
I jos nesto....na mapi to izgleda kao uuuuuuu daleko, ovako je sve uzasno blizu...par kilometara drugo mesto, plaza...slobodno se baci u istrazivanje. Ostrvo je, ne mozes da budes `LOST` :))))))

Poslednja izmena:
da li treba neka garancija (u vidu kreditne kartice) za iznajmljivanje kola?

Ne, odes i prakticno se cenjkas...zaista. Ja sam uzela za 110 e tri dana....i za par evra otkacis tu duznost oko eventualne stete...
Nista ti ne treba i nista i ne traze. Cak ni medjunarodnu. Kada smo vratili kola, nisu hteli ni da pogledaju. Poludeli su od Engleza, pa nama i mozda i suvise veruju.
Platis i vozis.

svi su uglavnom smesteni oko grada Zante i juzno, pa me interesuje kakvo je stanje na severnom delu ostra, kakve su plaze (osim naravno Navaggio plaze). Sta tamo treba videti?

svi su uglavnom smesteni oko grada Zante i juzno, pa me interesuje kakvo je stanje na severnom delu ostra, kakve su plaze (osim naravno Navaggio plaze). Sta tamo treba videti?

Na istoku postoje dve lepe uvale Makris Gialos i Xygia i ko voli mir tisinu, more i uzivanje tu treba da ide. Na severu nema plaza jer je ceo deo nepristupacan za kola od neravnih krecnjackih stena.\Od Makris Gialos imaju brodici koji voze do plavih pecina i to obavezno videti...

Na istoku postoje dve lepe uvale Makris Gialos i Xygia i ko voli mir tisinu, more i uzivanje tu treba da ide. Na severu nema plaza jer je ceo deo nepristupacan za kola od neravnih krecnjackih stena.\Od Makris Gialos imaju brodici koji voze do plavih pecina i to obavezno videti...

hvala vam :heart:puno pomazete ...

kada se budem setila jos necega, pitacu vas ;)

Jao, pa ja nisam imala! Bila sam smestena u Laganasu, ali sam spavala tamo. Obisla sam celo ostrvo i zaista nemam boc moskitouuu ekkkspirienss :)
Savet: ostavi bre nesto da se iznenadis! Nemoj bas sve da pitas...nece imati drazi! :)

Uzasno puno!!!
Znaci nista ih ne moze unistiti ni spirala ni sprej, ama nista...
Po 20 ujeda za noc, sta da vam pricam?!
Ali nisu kao nasi komarci, ujedi su bas mali.

Isto kao na Krfu, puno komaraca, ali su to neki majusni komarci (nisu rasni kao ovi nasi), koji i kad te ujedu niste ne osecas. Mene je samo smaralo zujanje oko glave nocu...

Uzas koliko su mene nervirali, najgore one pubertetlije najnajgore, pijani po ceo dan i celu noc, a uzasni ruzni, prljavi, najgori stalez britanski.
Najvise ih ima u Laganasu, i najvise me je nerviralo kada vidim kako idu po grupama od njih 20ak. Ma uzas, ali oni koji idu moraju od starta da se iskuliraju i ne obracaju paznju.

Back