Zakynthos

• Začetnik teme Začetnik teme kia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stvarno je istina, mornari sa nato brodova se vec par godina ne iskrcavaju na zakintosu, toliko je to "vijanje" engleza uzelo maha da je na nivou vlada rešavan problem
turizam na zakintosu je veoma zavisan od tih decijih eskurzija iz engleske
dolaze mali englezi organizovano, sa sve vodicima, idu ulicom u koloni dva po dva, strogo ih vode po dva tri vodica, ali u povratku idu kao koji i kud koji... mladi su i par piva ih osamuti toliko da su vise bestidni i dosadni nego opasni....
ajd jos kad se musko napije pa baljezga po plazi, ali devojke iliti devojcice... bruka...pollugole, pijane i da su bar lepe, vecina je debela, podgojena, bela kao sir......
bruka za njih i domaćine....
ali od nečega mora da se živi......

Cao svima. Da li ima neko da ide u Laganas od 13.08. u hotel Majestic? Mi trazimo nekog ko je zainteresovan za zajednicke izlete kolima, pa ukoliko je neko zainteresovan...nek nam se javi.

Jutros sam se vratio sa Zakintosa (Laganas) i ne nosim bas najbolje utiske.
Obožavam noćni provod i iz tog razloga sam krenuo tamo sa još 2 drugara, ali nekako smo se osećali prestari za Zante ove godine. Mi inače imamo po 25 godina. Letovali smo tamo i pre 2 godine i nekako je bilo drugačije, da li zbog toga što smo bili mlađi ili nečeg trećeg, nisam siguran.
Bujica tinejdzedžera (rekao bih velikim delom da nisu čak ni punoletni) kako u samom mestu tako i u autobusu kojim smo išli. Klubovi nisu bili tako puno kao pre 2 godine. More je izuzetno toplo (previše za moj ukus).
To je ukratko, ako nekoga još nešto zanima neka pita :)

u vili kapsaski smo mi.... pa se vidimo :-)

Na zalost.... ne vidimo se! :( Barem ne ovoga puta.... i ne na Zakynthosu. ;)

Naime, mi smo vec bili u Laganasu (vila Delfini).... 20 dana, u junu.... i extra smo se proveli!
Sada idemo na neko 'drugo' more.... vec za dve nedelje.... ko bre da cheka septembar?! :roll: :per:

Daklem, necemo se moci druziti (tamo), ali Ti svakako mogu pomoci.... odgovorima na pitanja. :hvala:
Kad vec pomenuh, aj' da Ti kazem ovo.... vila "Kapsaski" samo na mapi deluje, da je daleko od mora.... ali nije!
Pogledaj na Argusovom sajtu mapu Laganasa (sa rasporedom vila).... zapamti gde je vila "Delfini".... trebace Ti?! Jer je plaza na kraju ulice u kojoj je ta vila.... najbolja! Tj. jedino je tu suv pesak, pa ako imash namere da koristish peshkir (a ne lezaljku), jedino cesh tu moci?!
Dobar provod!!!! :bye:

Hahahaha.... ne morate se mnogo truditi.... mi znamo svakako biti gori od Britanaca :tease:
.... a i nece ih biti, tada..... tako da cete biti BEZ KONKURENCIJE!!!! :mazi:

Steta :(, mi ovako neko planiramo
IMG_1872.jpg

Back