Kako voze babe?Jel levom stranom puta.....hahahah...da znam gde da begam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jos jedno pitanje ,mozda sam dosadan,ima li wi-fi u Laganasu?Da mogu da komunicirim sa klincina kuci?
e pa kolezinice ja nocu spavam..a bila sam u mestu koje se zove Vasilikos...od svih Engleza videla sam najvise engleskih baba koje nisane kroz volan dok voze
![]()
Тамо је прелепо, често сам ишла на полуострво Василикос...тј. углавном сам се купала на Банана бич плажи
..ма да, тамо је мирно, фино, хоћу и ја...мењам Енглезе за бабе![]()
Znam da je o ovome dosta pisano na forumu, ali ako je neko dobre volje da postavi cene na zakintosu, hrane a najvise me interesuje ako je neko bio na banana plazi cene ekstremnih sportova, znaci najnovije od ove sezone...hvala unapred
u laganosu:
hleb 0,9 e
pivo 0,5 l, konzerva, najeftinije 0,45 pa do 2 eura
mleko 2-2,2 e litar
ulje sunce. 2,2 e
maslinovo kanta 5l od 20 e
salame parizer najeftiniji od 5 e/kg
sir bolji, u masl ulju od 13 e /kg
jela po kafanama min 7 eyra porcija /spageti bolonese su 7 e porcija?
kokakola 2l je 2 e
voda u f;asi 2l, lidl, 1,5 e za 6 flasa
paradajz od 1 do 1,5 e /kg
grasak, boranija, 0,5kg 4 e
sir kao kackavalj 7 do 10 e/kg
meso svinjsko kg je 4,5 do 5,5 e
junetina 8 e
giros najjefiniji 2 e, prosek 2,5 /ali je po meni najmanji na zakintosu u odnosu na ostatak grcke?
tiropita /ni nalik bureku, suvo testo lisnato/ 2 e parce
grozdje, nektarine 5 e /kg !!!!!!!!!!!!!
lubenice troduplo skuplje nego ovde, njihove
sladoled kao frikom, od 2 e pa navise
sat vremena na brodu sa staklenim dno da gledas kornjace od 12 do 15 e
voznja brodom oko ostrva, od 15 do 22 e, kako se ko pogodi, obaveyno se cenjkaj /nas 10 u drustvu smo isli po 12 e/
vratila se u petak, prelepo ostrvo, preporuka svima da idu, ali obavezno otvorite cetvoro ociju preko koje agencije uplacujete, ja isla preko EUROJETA i naj...... zaobidjite ih u sirokom luku.