Zakynthos

• Začetnik teme Začetnik teme kia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pijani englezi su sitna deca, srednjeskolci
nisu neprijatni
dolaze organizovano kao eskurzija
imaju vodice i cuvare
to nisu engleski fudbalski navijaci
to su male bebe
preko dana ih necete videti na plazi
a nocu ako ne idete u te nazovi diskoteke, nece te ih videti takodje :D

Pa zbog toga najcesce i dolaze ! "Provod" :( :D

Nije ona pitala za to nego za Engleze.Ali nema veze.Ali vidi prosle godine je bilo takvo pa ko zna kakvo je ove godine. :D

to jeste... a i da ima nece ih biti puno :P mislim na engleze... preko dana tesko da se mogu videti,mozda na plazama kako spaavaju... uvece oni ordiniraju po lokalima... tako da ako planira da izlazi imace prilika da ih sretne...

Dali mi mozes reci kakav je sam zakintos,glavni grad... i dali vredi ga obici?

Meni je bilo lepo da prošetam svako veče...mada mi se nije dopalo to što kroz glavnu šetačku zonu odnosno njenim većim delom prolaze automobili...stalno sam morala da vodim računa da mi mladje dete ne pokupi neki šašavi Grk :lol:
Nekako nisam razmišljala o tome šta vredi obilaziti,a šta ne...mi smo obišli sve :)

Da, Tsilvi. Naravno da nisam sedeo u hotelu! Nego kada sam se ubo na jeza u plicaku. Ako prvi put cujete onda ocigledno vi niste ni ulazili u vodu nego sedeli na plazi. A sto se plaze u tom mestu... Tsilvi tice premale su, ne znam kakvo je u ostalim naseljima ali nema ni 500 metara duzine. Mada je jonsko more veoma toplo eto to bi bio plus jedan izuzev jezeva.

Da, Tsilvi. Naravno da nisam sedeo u hotelu! Nego kada sam se ubo na jeza u plicaku. Ako prvi put cujete onda ocigledno vi niste ni ulazili u vodu nego sedeli na plazi. A sto se plaze u tom mestu... Tsilvi tice premale su, ne znam kakvo je u ostalim naseljima ali nema ni 500 metara duzine. Mada je jonsko more veoma toplo eto to bi bio plus jedan izuzev jezeva.

Nisam se precizno izrazio, mislio sam "ako si sedeo u Tsiliviju". Plaže su tu ubedljivo najgore, idi ti opet pa obiđi plaže na poluostrvu Vasilikos, sedi na brod pa se brčni na plažama koje nisu dostupne sa kopna - iznenadićeš se.

Nisam se precizno izrazio, mislio sam "ako si sedeo u Tsiliviju". Plaže su tu ubedljivo najgore, idi ti opet pa obiđi plaže na poluostrvu Vasilikos, sedi na brod pa se brčni na plažama koje nisu dostupne sa kopna - iznenadićeš se.

Nisam bio u Tsilviju da bi obilazio ostala ostrva sem rajskog ostrva ili kako li se zove, Olimpije, i grada Zakintosa. I iznenadio sam se kada sam stao na jeza! Al ok nista strasno.
Samo zalim sto nisam bio u onoj poznatoj uvali izmedju planina plaza!

Nisam bio u Tsilviju da bi obilazio ostala ostrva sem rajskog ostrva ili kako li se zove, Olimpije, i grada Zakintosa. I iznenadio sam se kada sam stao na jeza! Al ok nista strasno.
Samo zalim sto nisam bio u onoj poznatoj uvali izmedju planina plaza!

Poluostrvo Vasilikos je na samom Zakintosu, blizu glavnog grada. Plaže su fenomenalne, ja sam bio na a što se tiče one poznate (Navajo) ja sam morao da se zadovoljim pogledom iz mora - talasi su bili preveliki tog dana :(

Ionako je na toj plaži hladna voda (a i grožđe je kiselo :p)

Poluostrvo Vasilikos je na samom Zakintosu, blizu glavnog grada. Plaže su fenomenalne, ja sam bio na a što se tiče one poznate (Navajo) ja sam morao da se zadovoljim pogledom iz mora - talasi su bili preveliki tog dana :(

Ionako je na toj plaži hladna voda (a i grožđe je kiselo :p)

...ma da...i prljava je i ona olupina je sva zardjala :lol: :rotf:

Ja sam imala srece da camac moze da pristane,dan je bio savrsen za kupanje :D

Back