Zakynthos

• Začetnik teme Začetnik teme kia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pre par dana smo dosli sa Zakintosa.Ostrvo je preslatko.Evo jedne slike sa plaze Dafni.10 sati uvece.

Tamo sam bila sa muzem i dvoje dece.Njih troje su rekli da ne idu sa ostrva dok ne vide kornjace.Tog dana smo ustali u 7 da bi isli u Laganas gde nam je receno da ih u luci ribari hrane kad se vrate iz lova.
Moram da priznam da nisam verovala.Jos manje mi je bilo verovatno da ce doci bas ispred restorana da poloze jaja.Medjutim istina je.Videli smo ih i ujutru i uvece.
Evo jos slika.

ja jedina nisam videla kornjaceee :besna:

:ok:

Пре неки дан један луди грк таксиста на Закинтосу убио клинца енглеза заривши му до балчака нож у срце и још тројицу његових другова искасапио. Мали је иначе био фудбалска маскота Енглеске. А све је почело тако што су га они заебавали са ласерском оловком.
Грци су болесници.

Пре неки дан један луди грк таксиста на Закинтосу убио клинца енглеза заривши му до балчака нож у срце и још тројицу његових другова искасапио. Мали је иначе био фудбалска маскота Енглеске. А све је почело тако што су га они заебавали са ласерском оловком.
Грци су болесници.

godinama bas na Zakintosu grci kukaju na engleze, ubili su nekog svedjanina na plazi pre x god, pa izmedju sebe , divljaju ... bio je incident i sa mladom grkinjom ...
mene su grci svaki put upozoravali na njih, i nikada nisam imala problema a ni kontakata, ne krecemo se po istim lokacijama- sa italijanima, grcima, rusima :)

ne mozes reci da su grci bolesni, a taxista verovatno nije zdrav .... i pitanje je sta se desilo

godinama bas na Zakintosu grci kukaju na engleze, ubili su nekog svedjanina na plazi pre x god, pa izmedju sebe , divljaju ... bio je incident i sa mladom grkinjom ...
mene su grci svaki put upozoravali na njih, i nikada nisam imala problema a ni kontakata, ne krecemo se po istim lokacijama- sa italijanima, grcima, rusima :)

ne mozes reci da su grci bolesni, a taxista verovatno nije zdrav .... i pitanje je sta se desilo

Енглези су болесници посебне врсте нарочито кад се усвиње од алкохола али то није оправдање за овог манијака. Једини грци који су колико толико нормални су они до солунске регије. Све остало је опаљено.
Десило се управо оно што сам написао.

images
images
images

21768494.jpg
images

Енглези су болесници посебне врсте нарочито кад се усвиње од алкохола али то није оправдање за овог манијака. Једини грци који су колико толико нормални су они до солунске регије. Све остало је опаљено.
Десило се управо оно што сам написао.

sta bi rekao za radnika trafike u Bg-u sto pokusa ubiti lopova ?

a ostrvljani celoga sveta imaju istu konotaciju- mada jedan postade predsednik USA

Грци су болесници.

Ja imam divna iskustva sa grcima.Skoro uvek smo letovali na ostrvima i u Egejskom i u Jonskom moru.Nemam reci kojima bih opisala njihovu gostoprimljivost,opustenost...
Ne mozas tako da generalizujes,ludaka ima svuda.

Pozz ljudi...
Prosle godine sam bio u Laganasu, sredinom jula sam isao i proveo sam se super.
E sad posto ove godine zbog obaveza ne bih mogao da idem pre druge polovine Avgusta, interesuje me ako je neko bio u tom periodu da mi kaze kakva je atmosfera tada?
Ima li ljudi, ja kad sam bio bilo je prepuno, pa se plasim da krajem avgusta nije prazno?
Ipak nije to to ako nema ludih Britanaca itd....

Od 10. avgusta sam na Zakintosu. Malo sam čitala ovde ali ako bi opet neko mogao da mi objasni za plažu Navagio se kreće brodom iz Zantea, koliko košta ovo krstarenje, kada kreće brod i kada se vraća nazad? I da li je isplativija druga varijanta kolima do Porto Vromi-ja pa odatle nekim brodićem? Koliko košta ova vožnja? Kakav je put do tamo?

Od 10. avgusta sam na Zakintosu. Malo sam čitala ovde ali ako bi opet neko mogao da mi objasni za plažu Navagio se kreće brodom iz Zantea, koliko košta ovo krstarenje, kada kreće brod i kada se vraća nazad? I da li je isplativija druga varijanta kolima do Porto Vromi-ja pa odatle nekim brodićem? Koliko košta ova vožnja? Kakav je put do tamo?

Ja sam prosle godine isao preko turistickog vodica i platio 25e, a kasnije sam tek video da su se nudila krstarenja za 15e.

Svuda je extra put i uvek treba uzeti auto..jer kad se skupite 3-4 uvek za te pare mozete za 1 dan vise videti nego sa turom..ima brodica iscenjkas se malo

Mi smo na Navagio isli brodicem iz St.Nicholas port...to je mala luka iz koje voze brodici u obilazak plavih pecina i Navagio plaze,kao i trajekt za Kefaloniju.
Cini mi se da je cena za nas 4 bila oko 60 eur :)

Zanima me kolke su cene piva po radnjama (trafikama) u septembru , kolko treba para da bi se doslo do tamo, kolko kosta smestaj u apartmanima i dal moze da se cenka da bi spustili cenu za smestaj? zanci zanima me ovo samo za septembar, odgovorite na mail jer na forumu se ne snalazim bas dobro tako da necu videti vas odgovor.

Back