Gledaj, ne znam koliko si upoznat sa koncepcijom Foruma, ali ovde ljudi uglavnom dolaze da iskazu svoja misljanja, zapazanja, utiske.
Bila sam na Zakintosu pa rek'o aj malo da prenesem utiske, pozitivne i negativne strane, ono kao...vidim da uglavnom svi pisu o tome na ovoj temi.
1.2.Na Zakintos sam otisla jer mi je dosta mojih prijatelja preporucilo da odem tamo, bas u Laganas, da su se fenomenalno proveli, da nikako ne propustim tako nesto. A nisu srednjoskolci, daleko od toga.
Ne znam za tebe, ali nemam obicaj da se na svakom cosku paranoicno raspitujem o nekom mestu gde idem, prosto odem, a i sta da se raspitujem koji djavo, kad svako prica svoju pricu, nikome ni ne verujem nista dok ne vidim svojim ocima.
Ja sad pricam svoju verziju, imam pravo na to, ne znam sta si toliko zapeo i sta ti je tacno kontradiktorno, valjda imam oci i vidim da je Zakintos daleko od pristojnog okruzenja.
Laganas sam izabrala jer sam citala da je tamo mnogo bolja plaza nego u Argasiju, tj. da je u Argasiju uzasna plaza. Ostala mesta na Zakintosu nisu ni bila u opciji,nije ih bilo u turistickim ponudama u agencijama preko kojih sam gledala da odem.
Obisla sam Tsilvi, nista bolje. Jednostavno mi se ne svidja priroda, kao da ga je opustosilo 50 pozara, kuce, restorani, stvarno ne kapiram sta ima tamo da mi se svidja osim mora? Mnogo je ruzno. Uvece kad izadjes kao da si zalutao u film "Od sumraka do svitanja", samo cekam kad ce neki zombiji da iskoce.
Gde si ti bio, u kom mestu?
3.Ulaz se naplacuje u Cocktails and dreams, 5 eur, ali dobijes pice pa nikom nista. Sta sad s tim? To sam napisala da bi ljudi imali uvid u cene, a ne jer sam revoltirana sto je skupo ili jeftino, ili sta vec da si pomislio da je poenta.
4. Restorani u Laganasu su odvratni, da. Ima 2 dobra. Za ostala mesta, nemam pojma. Koga briga, sigurno nije nista bolje.
5. Koga briga i za engleze? napisah da mi nisu smetali, cak su mi i bili simpaticni za razliku od Srba koji su dosli u Grcku i prvo vece se raspituju gde se pusta srpska muzika i na koju plazu idu Srbi.
6. Napisala sam da na plazi ima dovoljno lezaljka, opet kao zapazanje, u smislu, ne moras da poranis u 7 da bi nasao lezaljku, mozes to u svako doba dana. Hm, ne znam sta si ti mislio da sam htela time da kazem, izgleda da se ne kapiramo najbolje.
7.Da, znam to.
Slabi smestaji? Sta ti to znaci? Nisam mislila na enterijer, nego na izgled tih kuca, hotela...uglavnom su raspali i ruzni.
8. Pogledaj pod 3.