Hajde i moje utisike.
Zakintos kao ostrvo bio bi mnooogo lepsi da onaj deo koji je brdovit/stenovit...da je malcice vise sumovit....

Laganas me podseca na vasar i prva dva dana sam se osecala kao u drugoj dimenziji. Prosto ne mogu da verujem sta oni englezi sve rade i par puta sam dolazila u situaciju da ih pitam jel imaju oni roditelje. U principu nemaju vise od 20god. nisu napadni, ali su strasno ludi.
Po kaficima se uglavnom piju kokteli u par kaf.nisu imali vino i bas bzv.
10 dana nisam spavala, jer nam je smestaj bio bas na plazi i pored glavne ulice...plaza je puna nocu i kupanje traje do 07h. da mi je neko pricao kakva su nacija ne bih poverovala....muskarci gabori, a od devojaka 70% debele kao slon...jedino plavuse imaju prelepu boju kose...lepu plavo-belu nijansu.

Plaza u laganasu jeste velika, ali je strasno, strasno prljava i u plicaku ima svega i svacega, pesak utaban i uopsre mi se ne svidja, nismop se ni kupali.
Najvise smo bili na Dafni plazi, koja mi je bas lepa, mirna....a od fensi plaza dopada mi se porto azzuro.
Nerviralo me to sto se uglavnom lezaljke naplacivale 6-7 eura. bzv. negde uz pice dobijes, ali na lepsim plazama naplacivalo se.
navajo vidikovac i sama plaza-prelepo. Boja neverovatna.
Kornjacu smo videli sa trajekta kad smo se vracali kuci. Neka je zalutala u luku

))
Ostrvo smo presli od pocetka do kraja, obisli sve, od polaska do povratka kuci napravili smo 3300km, pa ako nekog zanima nesto detaljnije neka pita.....
cene su ok , npr. 6x1,5 obicne vode 1,30-1,50, kisele isto pakovanje od 6 -2,5 eura, vino 0,75l - 3,20e, vakumirana sunka 200g-1,10e i sve smo kupovali u Dia super marketu.
hranu u restoranima za dvoje.... piletina i svinjska kremenadla sa salatom i sokovima 24e,
700gr jagnjetine, boteljka crnog vina, jedan sok, kisela, salata, krompir 42e,
pica, pasta, vino 22e....svi su uglavnom racuni bili do 25e.
Za sada toliko....