Zakucao se "Yugom" u hrvatski Sabor

...pravac hrvatski Sabor

206080.jpg

Dajem 100 ojra,
u vidjenom stanju.

Tko daje vise?

130 eura :roll:

Napr. ovaj ovde je koliko vidim u ekstra stanju(bez ovih zadnjih dogadjaja:mrgreen:) i vredi sigurno 1000 eu kod nas.Ako je noviji a cini mi se da jeste.

Obzirom da se radi o simbolu rušenja Hrvatskog sabora, njegova vrednost, višestruko raste... Siguran sam da će mu se naći mesto u vojno istorijskoim muzeju, na Kalemegdanu, pored onih topova i tenkova...:cool:

1000 E :hahaha::hahaha::hahaha: golfovi 2 dizel su 1000 E Yugići od 100 do 500. evo link
http://www.oglasnik.hr/oglasi/amn/o...ap:,cijenak:,valuta:,slovo:0,sort:1,zupanija: 1 E = 7,1

Ma ne mogu da gledam verujem ti............ali ne bash 100%,jednosstavno ne moze biti tolika cena nikako.

Osima ako kod vas nije popularno voziti juga posto je srpski auto,pa retko ko hoce da ga kupi i ljudi ga se ratosiljaju..............a ovako........pa i u crnoj gori je skuplji od toga a tamo svi znamo kako se uvoze kola.

Obzirom da se radi o simbolu rušenja Hrvatskog sabora, njegova vrednost, višestruko raste... Siguran sam da će mu se naći mesto u vojno istorijskoim muzeju, na Kalemegdanu, pored onih topova i tenkova...:cool:

Da se razumemo............ja nisam imao nameru da se frljam sa ovim yugom kao sa nekom obicnom meckom,bmw-om ili slicnom autu smrtniku :mrgreen:
Niti da umanjujem njegovu vrednost,da se neko ne uvredi.........jer.......:mrgreen:.....ovaj yugo nema trzisnu vrednost on je neprocenjiv:mrgreen:...jos samo da ga doteraju ovamo a pop da ga okadi i u muzej :mrgreen:

Ja sam hteo da kazem isti ovakav a ne ovaj sveti predmet u obliku juga.

Ma ne mogu da gledam verujem ti............ali ne bash 100%,jednosstavno ne moze biti tolika cena nikako.

Osima ako kod vas nije popularno voziti juga posto je srpski auto,pa retko ko hoce da ga kupi i ljudi ga se ratosiljaju..............a ovako........pa i u crnoj gori je skuplji od toga a tamo svi znamo kako se uvoze kola.

Yugo 45 koral, 90.g., nereg., plavi, 800kn
telefon: 042/741-333

316, 88.g., 250tkm, neregistriran, motor odličan, CD veksler, 400€
telefon: 098/237-780

Golf II 1.6D JX 89.g., reg. 2/09., vl., 3vr., sve orig., sačuvan, Kr, 1200€
telefon: 098/9344-433

Yugo 45 koral, 90.g., nereg., plavi, 800kn
telefon: 042/741-333

316, 88.g., 250tkm, neregistriran, motor odličan, CD veksler, 400€
telefon: 098/237-780

Golf II 1.6D JX 89.g., reg. 2/09., vl., 3vr., sve orig., sačuvan, Kr, 1200€
telefon: 098/9344-433

Brateeeee 90' god nereg.je i kod nas nesto vise od toga,nije sigurno oko 400,500.........

hrvatska relativno dobrostojeća zemlja. prosječna plaća oko 750 Eura. ljudi kupuju nova auta za 12000-tak E(ford fokus, astra...) 10000-tak (P-207, clio...) može se ima se.

Doduše to što ste najzaduženija zemlja u regionu...Nikom ništa...

Batice, još kad vas dobijemo na sudu za oluju....Pa ima da plaćate i da plačete... A mi ćemo se sladiti.... :per:

Prosječna starost automobila u Srbiji je 15,2 godine, a svaki treći automobil je marke ''Zastava'', pokazalo je istraživanje o standardu građana Srbije koje je proveo institut Medijana adrija. ''Automobil posjeduje 62,6 posto domaćinstava u Srbiji, a proječna kilometraža godišnje iznosi 9.232 kilometara''

Prosječna starost osobnih vozila u Hrvatskoj je deset godina i tri mjeseca, a Volkswagen je najčešća marka na hrvatskim cestama, pokazuju podaci agencije Promocija Plus.
Prema tim podacima, do pet godina starosti je četvrtina osobnih vozila, a približno je isto toliko vozila s prosječnom starošću od šest do deset godina.

:cmok::cmok::cmok:

Prosječna starost automobila u Srbiji je 15,2 godine, a svaki treći automobil je marke ''Zastava'', pokazalo je istraživanje o standardu građana Srbije koje je proveo institut Medijana adrija. ''Automobil posjeduje 62,6 posto domaćinstava u Srbiji, a proječna kilometraža godišnje iznosi 9.232 kilometara''

Prosječna starost osobnih vozila u Hrvatskoj je deset godina i tri mjeseca, a Volkswagen je najčešća marka na hrvatskim cestama, pokazuju podaci agencije Promocija Plus.
Prema tim podacima, do pet godina starosti je četvrtina osobnih vozila, a približno je isto toliko vozila s prosječnom starošću od šest do deset godina.

I to leti kada turisti idu na more :mrgreen:
P.S
Nije vam Nemac dzaba dao drzavu..................................more njima a krshevi vama................poshteno :klap:

Pa verovatno zbog toga sto je kod nas yugo iliti zastava domace proizvodnje i sto ljudi gomilaju te krseve ispred kuca..............razmisljaj malo.

Back