Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 222.774
Ma mora da probas ne vredi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma necu,sic.Ma mora da probas ne vredi
ti kad ustaneš ujutru, ne grliš kolena i gledaš u stopala?ali čekaj što bi pišao tokom erekcije?
nije normalno, normalno je poluzakrivljeniPozdrav, imam 18 godina i zakrivljen penis prema gore... Muci me cinjenica je li to normalno buduci da ga ne mogu bas spustiti prema dolje dok je dignut, odnosno nije savitljiv prema dolje sto otezava i pišanje u trenutku erekcije, a i ne znam kako ce utjecati na seks... Je li to normalna zakrivljenost ili zahtjeva lijecnicku intervenciju. Molim vas neke savjete
Hvala tiiNema tu nista lose, to je za neke poze super pozeljno. I veoma cesto.
Ispraviti mozes samo ga tegli na dole, tu je stvar u ligamentu koji drzi penis, kad vremenom olabavi ispravice se, to je ujedino inpraksa za produzenje penisa
Crni imaju taj ligament prirodno opusteniji, a i kad odes da ti ga produze oni preseku ligament i penis ispadne napolje par centimetara.
nesto se sad razmisljam..sta je internet i ovaj vid komunikacije..kad bi tako neko nekog pitao da li ga zanima neciji penis i kako bi ovaj reagovao na takvo pitanje na ulici?Tuđe brige me ne dotiču kad sam na GO.
Neka misli kome je problem?
Hahaha
izvoltekakav suptilni marketing za početnika na krsti?
ko ti je ,tata,?
hahahaToliko lupetanja i niko ne konta da dečku nije zakrivljen nego se nije izrazio dobro. Govori o tome da mu stoji uspravno u erekciji, što je sasvim normalno pogotovo za mlade.
doktor za ku.jachahaha
pazi ovog naučnika.
Oduvek se pitam da li ljudi znaju koliki transfer blama izaziva kad napišu to "hahaha". Znamo svi da se nisi nasmejala, ne vredi ti da se trudiš.hahaha
pazi ovog naučnika.
ja bas mislim da se od srca nasmejala kad te je procitala..ali ako te tesi da nije..onda se tesiOduvek se pitam da li ljudi znaju koliki transfer blama izaziva kad napišu to "hahaha". Znamo svi da se nisi nasmejala, ne vredi ti da se trudiš.
Važi.ja bas mislim da se od srca nasmejala kad te je procitala..ali ako te tesi da nije..onda se tesi
Nisam osoba koju bi iznenadilo neko pitanje ili konstatacija . Prof. deformacija.nesto se sad razmisljam..sta je internet i ovaj vid komunikacije..kad bi tako neko nekog pitao da li ga zanima neciji penis i kako bi ovaj reagovao na takvo pitanje na ulici?
Tzv. Putokaz penisMoj dragi ima zakrivljen u erekciji
I to je extra stvar
Sad kad ga vidimo na motoru ima ga zezamo desi bananamenMoj dragi ima zakrivljen u erekciji
I to je extra stvar
Ako ga stigneteSad kad ga vidimo na motoru ima ga zezamo desi bananamen
Opusti se, svaki mora malo biti, nema skroz pravilnog.Pozdrav, imam 18 godina i zakrivljen penis prema gore... Muci me cinjenica je li to normalno buduci da ga ne mogu bas spustiti prema dolje dok je dignut, odnosno nije savitljiv prema dolje sto otezava i pišanje u trenutku erekcije, a i ne znam kako ce utjecati na seks... Je li to normalna zakrivljenost ili zahtjeva lijecnicku intervenciju. Molim vas neke savjete
jel ga zoves "kapetan kuka"?Moj dragi ima zakrivljen u erekciji
I to je extra stvar