Zakonitost psihološkog testiranja na konkursima za posao

Ja sam skoro bila na jednom razgovoru za posao, gde su mi postavljali pitanja koja su bila prilično provokatorska (prvo pitanje-"Šta treba da se desi u glavi jedne LEPE devojke, da bi ona upisala građevinu?" :roll:
Nije mi uopšte jasan taj koncept, sve vreme me zavlače, i još mi kao zameraju što se nisam opustila :confused:
a HR, hvala Bogu, žena u krizi srednjih godina

Najbitnija stvar-pozvano je nas 25, sa ciljem da u drugi krug prođe 10. Niko od nas nije prošao!
Nisam sigurna o čemu se tu radi, s obzirom da nismo radili nikakve testove inteligencije/sposobnosti, već se radilo isključivo o psihološkoj proceni

Poslednja izmena:
Ja sam skoro bila na jednom razgovoru za posao, gde su mi postavljali pitanja koja su bila prilično provokatorska (prvo pitanje-"Šta treba da se desi u glavi jedne LEPE devojke, da bi ona upisala građevinu?" :roll:
Nije mi uopšte jasan taj koncept, sve vreme me zavlače, i još mi kao zameraju što se nisam opustila :confused:
a HR, hvala Bogu, žena u krizi srednjih godina

Najbitnija stvar-pozvano je nas 25, sa ciljem da u drugi krug prođe 10. Niko od nas nije prošao!
Nisam sigurna o čemu se tu radi, s obzirom da nismo radili nikakve testove inteligencije/sposobnosti, već se radilo isključivo o psihološkoj proceni

objavili su konkurs jer su morali ali to ne znaci da moraju da zaposle nekog od vas...imaju svoje ljude ili ljude koji im vec rade a nisu prijavljeni, naprimer...

Znam da se to dešava inače, ali oni opet puštaju taj isti konkurs. :think:
Ne znam je li moguće da su potpuno omašili pri odabiru nas 25.
A ozbiljna kompanija je u pitanju.

imas ti firme kojima je konkurs za posao stalno otvoren...
e sad, sto ti kazes, nemoguce da niko od vas 25 nije zadovoljio njihove kriterijume...
dakle, nesto petljaju...

https://docs.google.com/forms/d/1vXQoHYdW2go6TqcdXCnScv6iC4CbvU7meRTOXZh7_oE
evo moj psiho konkurs i dalje vazi... popunite sto vise polja.ako ne sve.

Kad Drimer napravi test hahahha

"Da li lako prihvatate autoritet, superiornost, vlast, kontrolu gazde na poslu da li mozete da ga gledate kao kralja, poslusni ste, niste pobunitelj ? "

:rotf:

Je l ovo bordel otvaras ili nesto slicno kao u filmu Hostel ? :hahaha::rotf:

- - - - - - - - - -

Da li verujete u Boga ili ste Ateista ?
ovde mozete vise opcija da odaberete
1)Verujem u Boga
2) Ateista sam
3) Ja sam Bog
4) Agnostik
Duhovan sam, moralan, i verujem u sebe"

Da li ste Mason, Iluminat, Templar,Rozen Krojcer ili clan neke "sekte" slicne tajne organizacije, tajne obavestajne sluzbe domace ili strane policije ? koje..

- - - - - - - - - -

Kao sto rekoh gore vec, moje sumnje se obistinile ahahahhahahah.

Girls check this out:

Da li bi bili spremni vasem poslodavcu, sefu da ako vam zatrazi odaberete i organizujete letovanje npr od nedelju dana, negde u grckoj, ili nekoj egzoticnoj zemlji, i ako ste zensko pridruzite mu se na putu, odmaralistu kao sekretarica ili neobavezni partner ? Da li bi spremni za svog sefa organizujete veci broj eskort dama?

Poslednja izmena:
Nije tu nista smesno, ;)

to su psiholoska pitanja..
samo oni koji prodju konkurs mogu da znaju sta su moji planovi.

sto se tice prvog citata-
dream big
ja zivim u realitetu kraljeva, princeva, oni koji rade za mene, moraju da me gledaju kao suverenog vladara, i bespogovorno slusaju - tako se efikasnije napreduje
sigurno moji poslovni planovi nisu vezani za sluzbu nekoj drugoj familiji, tajkunu i kmetskom sistemu itudjim snovima..
samo uz sto vise ljudi koji me umno dozvoljavaju kao gospodara, kralja, don vita korelona, pimp daddyja, mozemo da brzo ostvarimo zajedno veliki profit, i uzdrmamo konkurenciju.

ne otvaram bordel. jer je to valjda nelegalno? jos, ali verujem da ce izmene zakona ubrzo biti izvrsene. jedan poziv telefona ce to izmeniti.
eskort dame su vezane za moj uzitak na letovanju, ako nikog ne nadjem da ide sa mnom. a ne eksploataciju.
i to pitanje je za onog ko popunjava konkurse, ako je iskusan u toj underground elitnoj prici, nemam ja nista sa tim sto su one odlucile da se bave tim,
njih vise postujem od emocionalnih prostitutki.
ja mozda mogu samo da ih preobratim u neku vrstu psihoterapeutskog eskorta, sto moze biti samo unapredjenje i drustveno korisno.

Kako bre nije smesno, a ovo :

"Da li ste iz neke tajne organizacije, tajne obavestajne sluzbe domace ili strane policije ? koje.."

Kako mislis da ti neko kaze da li je i iz koje tajne organizacije, ako bi ti rekao onda ne bi bile "tajne", hahahha.

I da, najpoznatija stvar za ljude koji su u tajnim obavestajnim sluzbama je da uvek kazu svima redom na konkursima i pisu u CV-ju da su iz "tajne" obavestajne sluzbe.

Da, da, logicno je, nije smesno, u pravu si .:rotf::rotf::rotf::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje:

Teško je odrediti kada je neko pitanje zloupotreba, a kada potreba.
Najčešće i kandidat treba biti sposoban da proceni potencijalnog poslodavca.

Kada sam bila na razgovorima za posao u nekim trećerazrednim (po kapitalu i resursima) firmama, najčešće su i pitanja bila trećerazredna (npr. koliko vremena treba da naraste kosa tako duga i negovana ...)

Na razgovorima u prvoklasnim firmama, pitanja su, na prvi pogled, besmislena, ali služe za ocenu ličnosti (npr. "kakav hobi imaš, čime bi volela da se baviš u slobodno vreme"...)

Oba pitanja, na prvi pogled, deluju besmisleno, ali prvo jeste (osim za konkurs za manekena i foto-modela), a drugo nije.

Psihologija rada, organizacija rada i sl. su predmeti koji se proučavaju na faktultetima (npr. na državnim ekonomskim to su neki od opštih predmeta), a to je i tema koja se uvek nadograđuje. Većina stranih menadžera su veoma dobro obučeni na tom polju (bez obzira šta su po struci).
Ako bi razgovore obavljali klasični psiholozi ili pedagozi, ne bi umeli odabrati kandidate za neke od zahtevnih poslova u privredi, jer oni sami ne kapiraju šta je zaista rad u privredi (čast izuzecima) :)

Detaljni razgovori se obavljaju za bitna radna mesta, dok su razgovori za obična ( 8h x 5dana bez nekih naročitih mogućnosti za inicijativu i inovacije ) najčešće samo rutinska, po nekom šablonu.

Poslednja izmena:
Kako mislis da ti neko kaze da li je i iz koje tajne organizacije, ako bi ti rekao onda ne bi bile "tajne", hahahha.

I da, najpoznatija stvar za ljude koji su u tajnim obavestajnim sluzbama je da uvek kazu svima redom na konkursima i pisu u CV-ju da su iz "tajne" obavestajne sluzbe.
Ocekujem da mi se jave za saradnju, i finanisranje projekata - iluminati, masoni, tajne sluzbe itd
Jer svojim svevidecim okom, prosvetljenoscu ili sistemom spijunaze prepoznaju velicanstvenost i ogromnu perspektivu mojih poslovnih planova
znaju i da sam mesija, lucifer koga iscekuju, pa predamnom nema tajni.

Kandidat treba da kaze da je iz CIA, BIA... jer takav CV i iskustvo sigurno ce biti od vece koristi u zajdnickom planu ovladavanja svetom.
Sto podrazumeva da ce radeci za mene mozda postati i dvostruki agenti,
pa ako radi za tajne sluzbe Amerike, Rusije, Srbije... moze da radi i za moju Dreamland imperiju i njenu sluzbu REM,
bice obucen da ulazi u snove ljudi i uzima obavestajne podatke i implantira ideje, navodeci ih na poteze od koristi po moj sistem.
:neutral:

Ocekujem da mi se jave za saradnju, i finanisranje projekata - iluminati, masoni, tajne sluzbe itd
Jer svojim svevidecim okom, prosvetljenoscu ili sistemom spijunaze prepoznaju velicanstvenost i ogromnu perspektivu mojih poslovnih planova
znaju i da sam mesija, lucifer koga iscekuju, pa predamnom nema tajni.

Kandidat treba da kaze da je iz CIA, BIA... jer takav CV i iskustvo sigurno ce biti od vece koristi u zajdnickom planu ovladavanja svetom.
Sto podrazumeva da ce radeci za mene mozda postati i dvostruki agenti,
pa ako radi za tajne sluzbe Amerike, Rusije, Srbije... moze da radi i za moju Dreamland imperiju i njenu sluzbu REM,
bice obucen da ulazi u snove ljudi i uzima obavestajne podatke i implantira ideje, navodeci ih na poteze od koristi po moj sistem.
:neutral:

Vidim, gledao si onaj film sa Leonardom Dikapriom pa si se nalozio kao klinja.

Back